ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марешки устрои хайка за предател
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:08 / 17.09.2012Коментари (49)17963
© Plovdiv24.bg
Кой предаде "Локо" (Пд)? Отговор на този въпрос трябва да полу­чи Веселин Марешки. Аптекарският бос е на­редил вътрешно разс­ледване, за да се открие гнилата ябълка, научи "Стандарт".

Варненецът е бесен заради Илиян Йорданов. Според него не е нормално футболист, който уж не става за ни­що, да подпише с Левс­ки дни по-късно. В на­чалото на седмицата крилото каза "да" на "си­ните", след като преми­на кратки проби и дори влезе в групата за мача с Берое.

Локо обаче няма да получи нищо за таланта. Той си тръгна от "Лаута" като свобо­ден агент, след като раз­трогна договора си по взаимно съгласие с "черно-белите". Йорданов обяви, че му е писнало да бъде пренебрегван. От "Локо" се опитаха да си измият ръцете с вер­сията, че Левски са му дали повече пари. Това твърдение обаче удари­ло на камък при Мареш­ки, след като юношата на Ботев (Пд) се появи на 3 септември на "Ге­рена". Освен това Ма­решки бил уверяван на няколко пъти, че Йорда­нов не става за "Лаута". 

"След като е така - защо е в Левски?", ядосал се собственикът на тима от "Лаута" и наредил проверка. Целта й е да се види кой и защо не си е направил труда да за­държи крилото.

Успоредно с това на "Лаута" продължава и ревизията, която наре­ди Марешки, за да се види точното състоя­ние на клуба.

Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
11.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Г-н Марешки, първо трябва да попитате афиширалия се за Ваш консултант г-н Зу(лу)мов! Колко неща има да разследвате?1 Тепърва очаквайте изненади. Хранилката свърши и е нормално да се търсят други пътища за финансиране. Хвърляйте кърпата и се прибирайте във Варна, докато все още не сте олекнали достатъчно.А и лоша поличба витае в Локото.
+1
 
 
Ами кой е предатела, Кокала. Илиян изобщо не се е вясвал във Ботев това беше само за камуфлаш пред феновете,че си търси отбор и направо е отпрашил за Левски питайте кокалчето колко кинти е гушнал под масата за да му излезне на помака Илиян без пари.
+1
 
 
Дойде с гръм и трясък на Лаута.Очакванията бяха огромни.Изкара един полусезон.Беше му гласувано доверие,забележете,от същият треньор.Смени се президента , и таланта се разколеба.Пращаха го къде ли не,но най накрая подписа с Левски.Кокала решава дали даден футболист пасва на отбора с качествата и характера си.Някои коментари са направо смешни.След като е подписал със сините,значи сте го изтървали и веднага се търси врага с партиен билет.Аптекарю от теб тръгват интригите.А вие смърфчета продължавайте да ни разсмивате.За вас всичко е черно и бяло.Дори и дъгата.
+5
 
 
Бонев, Узунов и Велев са в заверата...тва е! Шопите им дадоха по някой лев под масата, какво толкова трудно за разбиране има?! Докато не си тръгне интриганта Узунов и Бонев не си заеме мястото в ложата - няма да се оправят нещата, ако ще и Абрамович да ни вземе!Казват на Марешки, че Илиан не го бива, а пък го продават тайно на Левски...тарикати!
-5
 
 
Поредната серия от комедийния сериал 'Лаут Джамия".Продължавайте в същия дух, много ви бива да разсмивате.
-4
 
 
Лъже , че не му е даден шанс. друг е въпроса , като му беше даден шанс , кво направи. Нищо! Поредната "звезда" , която се взе мн на сериозно. Аве щом и сопотчани не го искаха , кво да говорим. ВЕЛИКАНИ бяхме, ВЕЛИКАНИ си останахме, ВЕЛИКАНИ ще бъдем! Мощно напред, ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ! Пък и Стандарт е вестника на Бай Ганьо.
-3
 
 
Няма интриги! Интригите идват отвън! Настроението в отбора е страхотно, колективът е сплотен! Мотивиран е да се развива! И усъвършенства! Не като разни бразилски и словашки ли, какви ли не, псевдоиграчи, дето идват само да вземат парите на Цецо Турчина!
+3
 
 
Ще Ви издам една тайна Буферчета. Сред вас има говедо
+9
 
 
И последно да добавя, не знаех че мениджъра на Илиянчо бил Лъчезар Танев. Днес разбрах, но както и да е, Марешки и всички в Локо трябва да черпите, че се отъвархте в такъв случай от него. Аз също се радвам, че се размина с нас. Хала да им е на говядата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: