ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
След загубата от Клуж Велев заяви: Разделяме се с Борис, чакаме халф и нападател
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:06 / 04.07.2012Коментари (20)6153
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив Пд Емил Велев заяви след загубата от шампиона на Румъния - Клуж, че тимът ще се раздели с централния защитник Борис, тъй като в тима има защитници на по-добро ниво от неговото. Той също така сподели, че днес към отбора ще се присъединят полузащитник и нападател. 

"Смятам да се разделя с Борис Дьогуе, защото имаме защитници на по-добро от неговото, вратарят Байха ще го преценяваме още два-три дни. Чакаме още нови играчи в следващите дни. Днес ще пристигне дефанзивен халф, чакаме и централен бранител", заяви Велев след мача с Клуж, цитиран от Gong.bg.

Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 05.07.2012 г.
0
 
 
Мачкай Коко Катуна ! Велик си ти , новият Командос !!! Ти си ДХС 2 - закривай ромското утбор !!!
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Това ви го казах преди няколко дена--->>>Ще се усетите вие откъде духа вятъра ,но първо си разкрийте скритите лимонки между вас. Вижте кои са около Коко и не дават и прах да падне върху него. Коко е играч това никой не може да му го успори. Хитър е много ,зарибил ви е гурутата там невестулки ли кви бяха някакви самопровъзгласи ли се ,който ви измислиха новата история ,снася им по някой лев да ви промиват още мозъците ,за да може той да си врътка далаверите ,пък вие си се радвайте там на някоя си година 19?6 ,на нови седалки ,теренче изкуствено...Мислете си вие ,че това са негови пари ,всичко е от трансфери къде са парите от Гарата ,нали не си мислите че и за Крачунов не е взел пари под масата. Такава маймуна е Коко ,че всичко при него минава на минимума за да няма данъци ,а вие си му вярвайте пък той си играе черното тото и ви прави за смях на цяла България.-----А вижте днес какво ви се случва и си направете внимателно изводите ,как продължават да ви промиват мозъците и ви държат далеч от същината на проблемите. Гурутата ви невестулки и сие ,пак не са спали посред нощите и тази сутрин опааа статийка ,не декларация спокойно ,но цитирам: С увереност казваме, че няма друг спортен клуб в Пловдив, спрямо когото по такъв начин не просто да е казвано, но повтаряно и утвърждавано, че е много популярен, имайки "многобройни привърженици". Но нима би могло да е друго? Нали именно същият клуб за повече от три десетилетия бе именуван "любимеца на Пловдив". А любимец може да бъде само един - най-обичания! И разбира се - най-популярния.-----Айде сега почвайте да се джафкате заради тези слова на малоумните ви гурута ,за да може Тото да си прави далаверите на спокойствие. Как ви манипулират тия жалки същества ,но Коко точно затова им снася кинти ,усети се плондера че тия форумни идиоти ще му легнат по-евтино отколкото да храни Зулума. Осъзнайте се докато е време.
+1
 
 
Първо да се изсипем мощно в Бургас,а бойкотите нека не ги правят форумните мишки,защото без това някои на мач не ходят!
+4
 
 
бат Коки затва е на всеки мач на лото...за да нарежда тотото...кокала и здравко са в играта делкат си сухото и не ги е.е...зулум каде са покри...получаваше пари да държи феновете на каишка щото ги познава кви са нещастници...хак да ви е бат Коки христолов...ГРАНДА Е БЪДЕЩЕТО...тото-ханъмата потъва в миналото...
+1
 
 
Стига сте мрънкали някои!Нека изчакаме двата мача,а после да го мислим!
+10
 
 
Тото Динев е паразит като Наков и Топалова и цапа черно-бялата фанелка и се подиграва с нас дори на Лаута ! Плондер, ти си позор за Локо Пловдив ! Бойкот на чалга-футболерите и мишоците майоретки! Бойкот на Суперкупата - нека да изгоним тото прасето!
+13
 
 
Май не е виновен Велев, просто Коко не дава пари. Интервюто е по-дългичко, но тези симпатяги са го съкратили. Цитат:"На почивката те вкараха нови 11 играчи и стана по-трудно за нас, защото знаете, че имаме къса резерва скамейка." Е, кой е виновен за "късата скамейка"?
+6
 
 
коко , велев .... ОПРАВЯИТЕ ОТБОРА ...!!! или сменете хобито ...!!!
+7
 
 
Браво Кокал, голям си. Важните мачове за нас наближавт. На 11 юли всички в Бургас да подкрепим момчетата в мача за Суперкупата на България. След това ни предстоят суперпрестижни мачове с холандския Витес за Лига Европа на 19 и 26 юли, в които трябва да се докажем като публика пред цяла Европа. Нека отново покажем на цял свят коя е най-вярната публика в България. Само Локо и се подготвяйте за турове в Бургас, Ловеч и Холандия.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: