ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Новият в Левски: Сам пожелах да си тръгна от Локо Пд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:40 / 05.09.2012Коментари (11)5188
© levski.bg
Бившият халф на Локомотив Пд Илиян Йорданов от 2 дни тренира с отбора на Левски. Крилото се готви със сините и очаква да подпише договор, ако бъде харесан от Илиан Илиев.

- Илияне, кой те потърси от Левски?

- Моят мениджър ме информира, че има интерес към мен. Изчаквахме една оферта от чужбина, но там нещата не се получиха. След това се появи предложението от Левски, което аз веднага приех.

- Разбрахте ли се за условията, за колко време ще подпишеш?

- Все още не сме обсъждали тези неща, мениджърът ми има грижата. Дори да има нещо, в момента само той е наясно. Мисля, че преди да подпиша, трябва да ме видят за няколко дни, да преценят, в какво кондиционно състояние съм. Иначе треньорите ме познават.

- Разговарял ли си с Илиан Илиев или с някой друг от ръководството на Левски?

- Запознах се с всички - с Иво Тонев, с Илиан Илиев. По-детайлни неща не сме обсъждали.

- Какви са първите ти впечатления от тях?

- Показаха съвсем нормално, приятелско отношение. С Николай Митов се познаваме още от Локомотив. Засега всичко е наред.

- Успя ли да се запознаеш с някои от играчите?

- Запознах се със всички, много добре ме приеха. Все едно съм отдавна на Герена. Познавам някои от тях отпреди това. С Везалов се познаваме от Любимец, с Базил -от Локомотив, с Даниел Димов - от юношеския национален отбор.

- Кога ще обсъдите подробностите и ще можеш да подпишеш?

- Мениджърите, които работят с мен в момента, са извън България, очаква се да се приберат през уикенда. Тогава ще се обсъждат нещата по договора.

- В Локомотив не получаваше често шанс за изява, ще се справиш ли в Левски, където конкуренцията е убийствена?

- Това все пак е Левски и винаги има конкуренция. Не се плаша от конкуренцията, тя ражда качеството.

- Много футболисти идват на Герена като големи надежди, но си тръгват като разочарование. Последният пример е Иво Иванов от Берое, преди това и съотборникът му Тошко Христов...

- Не се притеснявам, защото, ако започнеш да се притесняваш, е по-голям шансът напрежението да те смачка. За всеки човек е индивидуално, трябва и късмет за тази работа. Надявам се това, което казахте, да не се случи с мен.

- Всеки футболист в България мечтае да играе в Левски или ЦСКА, така ли е и с теб?

- За мен това е най-добрият вариант. С мениджъра ми обсъдихме обстойно всички оферти и това наистина е най-добрият вариант за мен. Ще се радвам, ако остана на Герена.

- По собствено желание ли напусна Локомотив Пд?

- Аз изразих желание да си тръгна. Направих го по две причини - едната е, че в момента ситуацията в отбора не ми харесва, а втората е, че не ми се даваше шанс да играя в два-три поредни мача.

- Какво имаш предвид?

- Не искам да се връщам назад и да коментирам това. Постоянно идват нови хора, тръгват си стари. Като цяло ситуацията е странна. Мисля, че в момента на всички в Локомотив ще им е доста трудно. Поне до зимата няма да им е лесно с оглед на това, че изпадат четири отбора и трябва да се събират точки, за да си по-спокоен. Зимата трябва да се направи по-добра организация, селекция... За да е по-спокойно за отбора. Откакто отидох в клуба, нито един път не ми бе даден шанс да изиграя два три поредни мача, за да покажа какво мога.

- Феновете на Локомотив поискаха сметка от треньора за напускането ти...

- Не ме е изгонил той, аз сам пожелах да си тръгна. Той просто се съобрази с моето желание. Отношенията ни бяха нормални. Разговарях с него, изразих тези причини пред него и той каза, че иска да остана, но щом искам да напусна, няма смисъл да ме спира, и така.

- Имал ли си някакъв конфликт с Емил Велев?

- Не съм имал конфликт с него и не знам защо ми е давал малък шанс за изява. Аз отпаднах вечерта още преди мача с ЦСКА, една седмица след мача с Литекс бях изразил желание да напусна, и така.

- В началото на месеца имаше някакъв спор между вас и ръководството на Локомотив. За какво ставаше въпрос?

- Нямаше спор. Г-н Ма-решки, като дойде, предложи нови договори на футболистите. Аз просто пожелах един ден за размисъл и на другия ден да отговоря и нямаше никакъв проблем.

- Ти си юноша на Ботев Пд. Защо все повече бивши ботевисти започват да търсят щастието си на Лаута?

- Според мен причината е, че в момента Пловдив има само два отбора в "А" група. Преди време е имал четири - Марица, Спартак, а дори и в "Б" група. Това е нормално и преди го е имало, и сега го има.
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
може да е всякакъв, но лошото е, че го итърваме без пари. Да ходи където си ще, но му вземи парите. Другото лошо, е че сега като иде в Левски, изведнъж ще почне да тренира много по-сериозно. Още си спомням какво каза Дембеле по повод на тренировките в БГ отборите....
-1
 
 
Гледал съм го на тренировки, в двустранни игри и все се питах...това ли е Илиян Йорданов, за когото бях чувал доста добри неща. Това момче се има наистина за много голям играч, но с нищо не го показва на терена. Че той в Локомотив не можа да се наложи , та в Левски ли ще може. Пълен абсурд.Най-добре ще е да се върне в Любимец и да рита карпузите по нивите им. Той за друго не става, но самочувстието му е по-голямо от това на Кристияно Роналдо дори.
+6
 
 
Хубавко прочетете отговорите на въпроси 10 и 11!!!!!!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+2
 
 
По добре такива продажни футболистчета да са далеч от Пловдивските отбори!
-2
 
 
От думите на Илиан излиза, че още след мача с Литекс е поискал да напусне, т.е. в първия мач беше титуляр, във втория - не, и след това поискал да напусне. Доста прозрачна постановка.
0
 
 
Типичен говежди похват. Явно добре са го подучили. "Обиденият" футболист си тръгва, затова че не е титуляр и веднага може да премине в Левски. За сравнение Дюлгеров, който беше обявен за ненужен в ЦСКА още юни месец, стана свободен агент чак в края на август. Пожелавам му успех на момчето, макар че съм сигурен, че там ще получава много по-малко шансове.
-5
 
 
Айде стига сте ни занимавали с тоя капут. Като не иска да играе за нас прав му път , не е нужно всеки ден да пишете за него!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: