ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Златински и Венков започват с Локо, половин "А" група ги иска
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:03 / 11.06.2012Коментари (23)6074
© Plovdiv24.bg
Двама от асовете на Локо Михаил Венков и Христо Златински ще започнат подготовка с Локо. Те ще останат в отбора, освен ако собственикът на "смърфовете" не реши да подпълни бюджета с продажбата им. В същото време половин "А" група се облизва за двата. Особено голям е интереса към Златински. Той е желан от Левски и ЦСКА, като е получил запитване и от Ботев.

Шансът обаче и двамата да играят в друг отбор от България е минимален. Мениджърите на двамата и Коко ДИнев вече са водили разговори с отбори от Китай, като ако се стигне до продажбата на двамата футболисти, почти сигурно те ще поемат към страната, където играе Мартин Камбуров. Ако не се стигне до трансфер в китайски отбор, Златински и Венков ще играят и през есента в Локо, тъй като български отбор не може да си позволи трансферната им сума.

Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
И джан-джуните щом не ги искат,смятай кви са ментаци тия... хахахахаа дръжте си ги,само те ви останаха в пенсионерския КАТУН.
+1
 
 
Пловдив е НОМЕР 1 ! Обикалям БГ от един месец и всеки ми разказва за нашата агитка в Бургас ! Кеф им е на хората - и от ЦСКА да са, и oт Уефски да са - цъкат с език и се радват ... ! Независимо от слабия футбол, който играхме на терена, ние сме легенди из цялата страна ! Само жълТУРЦите за пореден ни плюят и серат из форумите - доказват, че фантастиките на шизофренията им е заложена генетично ! 6000 билета продадени на стадион Слабия - те били 8000 ! Жалък селски цирк ! Гледайте клипове на Пловдивската агитка и хлипайте в кокошарника ! Кой каквото иска да коментира и да клика! Досмешава ни всички, които видяхме до София колко селски избиратели на ДПС се бяха довлачили за великата напазарувана победа на великия СопотЪ ! Каква хореография - какво чудо са - 10 чаршафа с естествен гомняно-жълт цвят ги махаха като гащи !
+14
 
 
дано наистина останат в отбора.и двамата са велики
+12
 
 
Момчета не остана до жребия! Един месец до мача ни в Лига Европа! Мисля,че тази година също ще влезе във славната история на Локомотив,Дай Боже!
+3
 
 
Два месеца говорим само за продажби а не за селекция.Като продаваме защо насреща няма нови попълнения.Искали този или онзи но какво ще остане в Локо пд.Идва лига Европа,Супер купа и първенство.
0
 
 
Дали някога ще започнем една подготовка нормално - селекцията на отбора да е готова до старта на подготовката.Ние до последно не знаем кой напуска, и кой идва...това е НЕ нормална работа, майна.Това само у нас може да се случи.Дано поне до първия лагер всичко да е изяснено и тоя треньор да има пълната яснота с кои футболисти ще работи.Все пак сме в Европа...дано до последно не се влачат разни анонимници жадуващи за слава с черно-бялата фланелка.Кога в Локомотив ще започне да се работи професионално, майна както е по белите страни?!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+2
 
 
тоя не го искаме в Отбора Той има черно-бяла любов да си седи при локото на нас ни трябват МОМчЕТА С ЖЪЛТО-чЕРНА ЛЮБОВ
+6
 
 
Трябва да запазим основните си играчи и няма да имаме никьв проблем.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: