ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бонев: Футболисти като Златински трябва да останат в Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:04 / 05.06.2012Коментари (26)3711
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев заяви, че тимът трябва да почерпи Лудогорец за това, че с дубъла си му е помогнал да се класира за Лига Европа.

"Годината беше изключително успешна и авторитетно добра до мача с Ботев Враца като гост. Излизането от ритъм на тези, които бяха оставени да почиват във Враца, доведе и до загубата на Купата на България. В края на сезона отборът не приличаше на себе си", коментира Бонев.

"Трябва да почерпим Лудогорец, защото ни помогнаха за участието в Лига Европа, но за мен то има горчив привкус", добави легендата. Той заяви, че собственикът Константин Динев и старши треньорът Емил Велев трябва да се разберат за играчите с изтичащи договори, но футболисти като Христо Златински трябвало да останат", каза Зума.

Източник: в. "Тема спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Зуме ,Зуме , ако знаеш кво очаква отборът на сърцето ти .
-2
 
 
напомняме на всички които нямат отношение към отбора на Пловдив да не коментират в темите а да изляза по дворовете и да си нагледат продукцията че с тези градушки ще останат без парички и тази година няма да могат да идват в града въпреки безплатните билети и пепси
-1
 
 
....и за по-чувствителните от вас , тези дни ще има много непоносими новини за ,,БОТЕВ,, препоръчвам ви мента , глог и валериан -течни по 3-4 чаени лъжички на ден .
+2
 
 
Бат Ицо,говори по малко и недей давай прогнози
+3
 
 
Зума е голям, Зума е велик, но и аз бих се съгласил с тези ,които казват, че мястото на Зума е на почетната трибуна като Почетен Президент! Много от успехите ни в последните години дължим на Зума! Но по-добре е Зума да се изказва и да прави анализ СЛЕД мачовете, а не да се заканва и да обещава купи и титли преди тях! Зума има огромно самочувствие като на велик футболист и част от него се предава и на отбора ни, което е чудесно-това е манталитетът на световно и европейски признатият талант и на отбора му, но Зума трябва да знае, че шопските журналя често му подлагат динена кора да се подхлъзне и да не им се хваща на ласкателствата, а да си мери приказките! Защото понякога тези приказки се завръщат като бумеранг срещу отбора ни!
+8
 
 
И аз не харесвам някой изяви на Зума в последно време, но искам само да напомня, че ако не беше той, сега Локо можеше да е като Спартак /Вн/ или още по-зле...
+3
 
 
ЗУМА- велик футболист, останал верен на велик клуб! Само като Зума си отвори устата, жълтите пилци се разкудкудякват и разбягват!
+1
 
 
Независимо от негативните мисли, които ще предизвикам - Зума нека стои на трибуната, за да си остане легенда. Участието му в организацията, обслужването на Топалова, топлите отношения с престъпник НОМЕР 1 /Гоце Седефчов Първанов/, безмислените прогнози за титли, партийните обещания, скандалите с други отбори и съдии...само вредат на клуба в последните 4-5 години ! Ако пък на Коко не му стигат силите за отбора на пловдивчани ... да предаде щафетата на който има капацитет...кандидати за акционери в емблемата на футболния Пловдив е имало винаги.
+2
 
 
когато ЗУМА говори ...... мишките (разбиращи от футбол) да си отворят ушите и да слушат....!!!
-1
 
 
Зулума е вреден не само за клуба,но и за първенството като цяло и най вече за самия себеси.Алчни копелета.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: