ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кокала хареса Димо Атанасов и приятел на Берба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:34 / 16.08.2012Коментари (29)7806
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Локомотив Пд Емил Велев одобри дошлите на проби футболисти Димо Атанасов и Константин Мирчев, който е един от най-близките приятели на Димитър Бербатов. Вчера и двамата взеха участие в контролата срещу Асеновец (8:0).

Не така обаче седят нещата с парагваеца Диего, който не впечатли с нищо Кокала и той набързо го отпрати. С "черно-белите" ще продължат да тренират юношата на "смърфовете" Божидар Илиев и Цвятко Петков, които ще имат още няколко дена да се докажат пред наставника на пловдивчани. 


Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Момчета, дано да греша ама май сте на път да поставите един печален ветовен рекорд - клуба с най-много собственици отишли си от белия свят по насилствен начин. Дано Кокича се усети навреме и вазира нейде далече, че взрива днеска е май само предупреждение...
Незнам ваш репортер ходил ли е да сградата на Дирекция МДТ на ул Радецки 18 а да види отпред на улицата какви прекрасни дупки има и стоят от 2-3 месеца. Питам се гражданите като отидат да си плащат пътен и като минат през тези дупки какво желание ги обзем
на 16.08.2012 г.
+3
 
 
позната вече история в пловдивския футбол, взимат се само играчи свободни агенти без да се дава и 1 стотинка .За повече подробности питайте бате Митко отс.Крумово
+4
 
 
Постепенно се сглобява отбора, но процесът ще завърши в края на месеца! Кокъла ще направи боеспособен отбор - тази година без медали и купи, но в шестицата със сигурност!
+3
 
 
Кога ще купим един качествен играч и да спрем да се задоволява ме с огризките на други те тимове?Локомотив има нужда от лидер от някой от който да се гради състава,а не от свободни агенти... Нямам против момчето а политика та която почваме да водим.
0
 
 
Въпреки абсолютно доказания и изгонен от всякъде анти-тренер Велев...Локо Пловдив ще излезне, за да победи Латекса в неделя ! Тези млади футболисти изгарят от желание да се докажат на Лаута ! За съжаление наглецът от ГейАрена продължава олимпиадата по мастика и освен да ръкомаха "напред напред" друга тренерска дейност не знае ! Такъв хаос като на мача срещу Локо София е трудно да се види и в махленски отбор...тичат като луди, но не знаят накъде и какво правят на терена ! Няма зони, няма и персонални задачи ! Дано не платим висока цена за наглоста на този "магьосник" ! Искам да видя как ще подкрепим ние феновете този нов отбор след позорната наредена загуба от Литекс 6:2 миналия сезон ! Тогава коковите футболни проститутки донесоха поредния позор за Пловдив ! Още не мога да проумея, че все още има почитатели на Лаута тази свинска торба, която ни занули и остави с 3 мил. дългове и без отбор 1 седмица преди шампионата !!!
+5
 
 
Не учаквайте медали и Европа с тоя отбор.Единственото хубаво нещо в момента при вас са младоците които повярвайте ми ще играят роля през първенството.Успех в всички мачове до края без 11 и 22 кръг.В 9 кръг играят Любимците на БФС,а след два мача никой няма да помне грандовете.Моля се да има телевизия за да може хората по цяла България да видят коя е столицата на футбола.
+5
 
 
Закво ние тоя Мирчев немога да разбера тази чичка умряла
+9
 
 
Божидар Илиев също има място в отбора.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: