ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев напусна лагера на Локо в Австрия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:07 / 06.07.2012Коментари (24)8068
© Gong.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев напусна лагера на отбора в австрийското селце Шефау. Той си замина за България по бизнес дела и няма да гледа последната контрола, която е утре от 19 часа срещу катарския Ал Джаиз. Старши треньорът Емил Велев изпрати президента.

Коко Динев трябваше да остане до края на лагера и да си тръгне с отбора в неделя, но изненадващо напусна базата в Шефау.

Той не пожела да коментира тръгването си, но видимо бе разочарован не само от загубите на отбора в контролите тук. Едва ли победата над Легия е оправила настроението му.

На провокативен въпрос към него дали си тръгва само от лагера или ще напусне и Локо Пд, каквото е желанието на част от феновете, Динев се усмихна и каза, че ако се намери сериозен купувач може и да помисли за евентуалното оттегляне от клуба.

В неделя Локомотив се прибира в България.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
не мога да разбера от какво се оплаквате! Играем финал за купата и суперкупата. играем в лига Европа. от изпадащ отбор, Коко ни превърна в отбора играещ най-добрия футбол. Огледайте се и вижте колко отбора са по-добри от нас. да, няма финансовите възможности на Дормуша и пералнята на Бай Мангал и не купува скъпи футболисти. Няма лоби в БФС. Но е на всяка тренировка на отбора и милее за него. Не знам как го прави, но го прави и всяка година сме фактор. Бием Левски 2 пъти!! на сезон, бием Литех там, Лудогорец... и вие пак сте недоволни. Ами май найстина има доста комплексари сред нас, които просто не мислят трезво
0
 
 
А теб удоволетворява ли те начинът, по който се управлява клуба? Не може Клуб като Локомотив да се ръководи все едно, че е някакво новосформирано Сдружение!Няма да останем на произвола на съдбата, ако Коко си тръгне, не се притеснявай!
-1
 
 
Ако атаките срещу Коко Динев идваха само от жълтия противник щеше да разбираемо, но за съжаление те се подемат и от част от нашите фенове! Целта им е прозрачна, разпад на отбора и засилване към ,,В,, група откъдето връщането е адски трудно! Познайте от първи път кои неграждани от нашия град ще пеят песни от радост! Ако се появи купувач с големи финансови възможности добре, но при тази жестока криза е малко вероятно! Дано не съм лош пророк, но може да стане голяма беля, ако на Коко му писне от непрестанните атаки срещу него и се оттегли! Ако до месец, два няма реален кандидат купувач бъдещето ще е мрачно! Да си припомним тягостната неизвестност след Жоро Илиев и Тасев! Много жалко, че пъкленият план за унищожаването на Локомотив, подготвян и провеждан от жълтурите е на път да се осъществи, с огромното, самоубийсвено съдействие на част от нашите подведени и манипулирани привърженици! Призовавам ви към здрав разум, нека подкрепим отбора, защото нещата продължат с бойкоти и декларации, може да няма какво да подкрепяме!
-2
 
 
Виждате ли жълто-черното малцинство в града ни колко са долни, майна - много им се иска Коко да се махне, за да могат да извадят на умряло куче нож, тъй като осъзнават, че само по този начин могат да ни бият в дербито.Ми няма по-долна пасмина от тях!Ейиии Коко непрекъснато го коват жълтите...те са се насрали още от сега тия комплексари ве.Коко наскоро ясно каза пред камерите, че няма да се маха, и въпреки това жълтата измет непрекъснато го преследва и му задава провокативни въпроси за бъдещето му с Локомотив.Няма по-долно и проклето племе от жълтите!!!
-4
 
 
Егати жълтите миризливки откъде долетяхте пак. Марш в клетката да спите...
-1
 
 
Коко Динев напусна лагера, за да осигури Котев и Златински в отбора, който ще смачка жълтите отрепки!
+2
 
 
Шът бе, на човека му е домъчняло за семейството. Иска да е по-близо до него.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Победа вие не сте Мангали, а натурални миризливи потни цигани.
на 06.07.2012 г.
-5
 
 
Ама какво да правиш, комплекса на малките жълТУРЦИ е неизличим. След петнадесет годишно робство,каквото и да пишете няма да надскочите себе си.А с този възрастен мургавец начело( Саддам-бат СЕСЕ),се чудя откъде намирате самочувствие да обиждате на "мангали".Нормално е да сте в еуфория,но не бъдете толкова сигурни в просперитета ви като отбор в А група.Даваите го по-скромно,и уважавайте отбора представящ града ни в Европа.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: