ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо стартира подготовка днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:24 / 15.06.2012Коментари (20)4119
© Plovdiv24.bg
Днес от 18,00 часа на "Лаута", отборът на Локомотив Пловдив ще стартира лятната си подготовка. 

Възпитаниците на Емил Велев ще направят първа тренировка за новия си сезон пред родна публика. 

От състава, които класираха "черно-белите" в Европа през миналия сезон няма да започнат Базил дьо Карвальо, Танко Дяков и Стоян Ставрев, чийто играчи решиха да пробват късмета си другаде. 

Очаква се на първата тренировка днес да започе Васил Камбуров, който ще е новият треньор на вратарите. Освен тях се очакват поне още 4-5 нови футболисти.   
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Браво пират! Ти си истински локомотивец! Моето мнение съвпада с твоето на 99%. Единствено не съм съгласен е, че сте номер 1. Винаги сте били номер 2.
+2
 
 
За първата тренировка няма да мога да си дойда, но ще се опитам за суперкупата срещу Лудогорец!
+5
 
 
Пирате, постовете ти отиват на папагал, а не на локомотивец!Ти нас, за какви ни имаш...да не би да страдаме от кокоша слепота ?!Какъвто държавата ни - такъв и футбола ни.Каквито хора управляват страната ни, такива управляват и футбола ни.Като гледаш Коко погледни и собственицине на другите клубове, а не само да лаеш тук.Ако имаш по-добра алтернатива скачай, ако не - просто млъкни и не пиши повече глупости.Я погледни жълтите перушани - ти видял ли си ги да коментират, че зад банката на техния Цветан Банго Василев стои ДПС и Сдружението им се издържа с турски пари.Не само, че не си ги виждал да го коментират това помежду им, ами ей сега ще видиш, как няколко тиквеника от тях ще се пръкнат под мен и ще напишат коментари, с които да опровергаят това.Пеевски и Ники - Дудука дърпат конците на жълтите в сянка, но платените фенове на по-малкия отбор в града ни мълчат като риби.Вземи си малко поука и спри да пишеш глупости!Ако имаш готова алтернатива на Коко давай я, ако не си спомни времето на Галя Топалова, и как децата ни си пълниха дробовете със сгур, а сега тренират на изкуствена настилка.Спомни си, и какъв беше стадиона преда да дойде Коко.Наляха се милиони в реконструкцията и имаме най-модерните съблекални, на които се възхити дори и Балъков!
+3
 
 
Големи навници сме в Пловдив ! Обичаме си клубовете и ги подкрепяме неистово за възхищение на едни и за подигравка на други ! Колко мечти по това време виждам във всеки на Лаута. Дори, когато овцата Топалова домъкна някакъв жалък "нов" автобус преди няколко години, а той веднага се развали....пак бяхме там и пеехме ли пеехме ! Отново ще пеем днес, отново ще се чудят разни знайни и незнайни футболисти доведени в отбора ни "КАК е възможно на тренировка, на тази смешна база да идват толкова луди фенове само, за да ни погледат как правим обиколки?". Да, такива сме и сме горди с това. Затова сме Номер 1 и на всеки стадион не ни разколебава нито загубата, нито дистанцията, нито времето, НИЩО.... Пожелавам си да има повече хора от нас на Лаута, които не мислят само със сърцата си ! За мен срамът от 7-8 мача /Светкавица, ЦСКА, Миньор, Враца.../, в които гледах цирк в последните две години е непоносим. Коко е един доказан сводник не само във футбола ! И във "В" група да сме, ако имаме чест и достойни млади футболисти ще се чуствам щастливец. С това ръководство от подмазвачи, пиявици и мишки.....с тази легенда-говорител на щат, с тези чалга футболерчета проститутки на Коко....се случва всичко, но не и това, за което ходим и НАКРАЙ света ! ..... Бъдете здрави и не се сърдете, когато след 30 години на Лаута виждам по друг начин това, за което сме с черно-бели сърца.....Локо Пловдив Завинаги !
+1
 
 
Шамандура,Колежанин И тем подобни Боклуци днес от 18:00 добре дошли ще ви покажем купата и всичко което ви интересува.Крием се по тьмници бягаме от букви.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: