ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
На "Лаута" изясняват структурата на управление
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:05 / 02.08.2012Коментари (61)7692
© Plovdiv24.bg
В Локомотив Пловдив в момента изясняват структурата на управление на клуба след поемането на издръжката на клуба от страна на Веселин Марешки, информира "7 дни сспорт". В клуба в близките дни ще има яснота кой какви постове ще заема и дали ще има и нови лица. 

Предстоят и разговори с футболистите, които са останали в отбора. След тези разговори с играчите ще има яснота какви ще бъдат техните заплати занапред, т.е. дали ще останат сегашните, или ще бъдат коригирани.

Футболистите се надяват месечните им възнаграждения да не бъдат намалени, като не е изключено, ако това се случи, някои от тях да поискат да напуснат. 

Играчите се надяват, че съвсем скоро ще бъдат изчистени и задълженията според тях, които още не са погасени. Също така се чака и яснота около футболисти, които ще бъдат привлечени в клуба на мястото на напусналите.
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Чико купа ще прегръща, ако налага му се да повръща! Седем менти до обят изпил и се хвали как на кръчмаря го забил. За осмата излъгал младия гастон, упоил го с танц - кючек на пилон.
на 03.08.2012 г.
-3
 
 
Татко Смърф от глад умира. Но да храчи той не спира. И причини за бедата - жълтите му все в устата ! А доволно Филибето - жълто знаме над тепето ! БОТЕВ гордо се завръща - Чико купа ще прегръща !
-3
 
 
Друга птица в този град се ражда, От пепелта се тя сама възражда. Фениксът се горд събужда Жълтите, търчат по нужда. Жив е този чуден град, Рицар пази го крилат. В черно-бяло е облечен, И на вечност е обречен. Тече реката мързеливо, Под бяло облаче свенливо. Сред шест тепета сиенит Градът със слава е покрит. Приказката продължава, Дорде я има таз държава, Нека спи в покой детето, ЛОКО Пловдив БДИ НАД ФИЛИБЕТО.
+4
 
 
май ще се получи батка ужасът настана 70%от лекарствата в аптеки ,,мАГАРЕШКи,, вече поскъпнаха без майтап
+3
 
 
Като гледам на вазелините цирка и почва да ми става мъчно за тях,трябва да си уникално тъп за да си мислиш,че тоя палячо марешки ще закрепи локо,по-болните цигански мозъци пък вече сънуват оставане в А група.Брикети само ще ви кажа,че марешки не е това което си мислите.Винаги сте били 4-ти в Пловдив и така ще бъде.
+2
 
 
На "Лаута" изясняват структурата на управление която е следната: Има един милион с който трябва да се изкара до другото лято, че и по-нататък, Зум Паша и Узун Бей се чудят и маят как да откраднат по 450 хил. и да избутат до догодина! Дилемата е в новите договори, ще намалят заплатите ама....... пак не става! Та са решили да направят малко отстъпка в името на Локу, няма да крадат по 450 хил. ще откраднат само по 400 хил. и с останалите ще избутат до другото лято когато ще се класират за ШЛ след като са направили Локу шампион! Велико! Уникално! Гениално! Едо специалиста с купената титла ряпа да яде!
+8
 
 
Успех на локото , с нетърпение чакам 11 кръг ...... дерби такова няма в Бг ... не като нарочените в софето .... Нищо лично но не се ли усетиха някои хора че човека с болните коленца само вече загрозява снимките - тъй наречения зума ... евала като футболист но като човек ... мазник и използвач - никъде посвета няма почетен президент на щат .... а това само говори за него че е използвач и интригант .... Успех на локо само БОТЕВ ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
-1
 
 
Жълто-черните комплексари продължават да бълват отрова от злоба и завист, че Локото отново има сериозен собственик, с който ще има много успехи. Май много ви се искаше да се разпаднем, та да ви се разминат двете загуби в новото първенство, нали, папагали?
+8
 
 
много лесно ще се измисли ... вижте лудогорец и деиствате като тях . назначава се можеш човек , (които му се работи и разбира от тази материя без схеми и т.н.) за да отговаря за всичко в клуба . да ОБИЧА клуба и да има ясна представа за БЪДЕЩЕТО развитие на ЛОКОМОТИВ ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: