ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо се изправя днес срещу грузинци в Австрия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:13 / 02.07.2012Коментари (21)5073
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив ще изиграе днес втората си проверка от подготвителния си лагер в Австрия. Възпитаниците на Емил Велев ще се изправят от 18,00 часа във Фибербрун срещу Зестафони (Грузия).

В първата ти контрола на австрийска земя "черно-белите" претърпяха тежко поражение от румънския гранд Стяуа с 0:4.  
Още по темата: общо новини по темата: 222
01.10.2012
20.09.2012
20.09.2012
19.09.2012
19.09.2012
17.09.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Няма нужда от проверки.Знаем каво могат.С тази" селекция" толкоз ще губим само....Само се излагаме .Да си идват,а с парите за разходката да помислят да си купят някои по-можещ футболер..
+2
 
 
Победа за Локомотив с 3-0 защото тия грузинци имат да връщат вересии от турнира в Марбея, когато Данчо Тодоров си бележеше автоголове и правеше дузпи без особен смисъл.
-4
 
 
Той сбъдва мечти, а вие не спирате да го хулите. Неблагодарници.
0
 
 
Тото-Динев да разкара наглата си сланина от Лаута ! Заприличахме на сергия за всеки футболист, който превърнем в играч. Антиселекцията на крадливото прасе ще ни закопае тотално. Докога ще търпим тото-мачове като със Светкавица, Миньор, Ботев Враца, Литекс????? Бонев, къде се скри !? Какво стана със светлите обещания и безумни глупости ?! Когато свършат парите всички дежурни мишоци се изпокривате ! Пловдив няма да търпи позорните схеми и проституиращите футболерчета като Сержиньо и Лазаров за сметка на прогонваните черно-бели сърца като Златински, Йошев и Даксон... Чалга-шопарът да практикува цирковите си мачове в Сандански. Не виждам разлика между този нагъл мазник и продажника Наков или мастията Топалова ! Харчи само малък % от трансферите на анонимниците, които уникалната ни публика създава - Крачунов, Дембеле, Гомналю....КЪДЕ са парите ????? Това са 10000000 седалки, а не 6000 ! Кога ще плати ремонта на съблекалните? Кога ще плати на персонала на Лаута? Истинските БГ футболисти като Златински са на 4-5 пъти по-ниски заплати ! Защо ли? Защото не участват в порно-мачовете ! Събудете се ! Стига срам за Пловдив ! ..... а ДПС мисирките си поливайте доматите в Долни Воден, че и чистачките да пуснем на "дербито" пак ще кудкудякате, че сте морални победители !
+6
 
 
Хубава снимка,само дето от нея останаха 5- ма.Защо ли ?Коку завинаги един от вас .....
+4
 
 
Мисля, че ръководството греши, като започва подготовката със силни отбори като Сяуа, Клуж и Легия. Има нови футболисти, които се обиграват и може да се получат неприятни резултати, както стана. Би трябвало да се започне с по-леки съперници и по-късно с по-стойностни такива!
+5
 
 
Зестофани са шампиони на Грузия и най-богатия клуб в тяхната страна. Контролата никак няма да е лесна за нас. Дано се представим по-добре от мача със Стяуа, макар че аз очаквам подобен резултат от мача с румънците. В нашия отбор има много нови момчета които тепърва трябва да се сработват и обиграват. Все пак се надявам на достойно представяне в днешния мач. Само Локо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: