ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крачунов с първа тренировка за ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:39 / 16.08.2011Коментари (51)6452
© Plovdiv24.bg
Централният защитник Пламен Крачунов тренира днес с ЦСКА и ще замине утре с отбора за Румъния. До края на деня Крачунов официално ще подпише договор с клуба и ще бъде на разположение на Милен Радуканов за гостуването в Клуж. Крачунов попада в групата на ЦСКА, но не е сигурно дали ще играе. Роденият през 1989 г. футболист на практика направи най-изненадващия трансфер това лято, като в рамките на няколко часа разбра, че ще трябва да премине в ЦСКА. Крачунов бе титуляр в двата първи мача на Локомотив Пловдив този сезон срещу Лудогорец и Локомотив София.

Пламен Крачунов юноша на Марица, като прави дебют в А група миналия сезон с екипа на Локомотив Пловдив. Това се случва на 22 август срещу Литекс, като мачът завършва 2:2.

За Локомотив Пловдив Крачунов има изиграни 15 мача с един гол срещу Пирин Благоевград в турнира за Купата на България, но след този двубой "черно-белите" отпаднаха.

Привличането на Пламен Крачунов на пожар дойде след контузията на Апостол Попов. Централният бранител на ЦСКА има проблеми с предната кръстна връзка, като по-късно днес ще стане ясно окончателното му състояние.

Източник: gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на UltrasMasters
премахни филтъра

+9
 
 
Тежко е..и боли...вчера съм ставал на крака пеейки му името, другата седмица да го видя с насраната армейска униформа на фона на дучето и другите прасюнгери.. В крайна сметка дано парите се капарират за базата, както стана с Дембеле!! Всичко е един балон и въздух под налягане за пред нас....Нека сега да ми обяснят как ще се борим за Европа като продаваме всичко което има някаква стойност ....Аман от такива сделки.... Ако продаваме, да продаваме навън, а не на шопите.....И да се каже че играем просто ей така без нищо, само за да изтъргуваме някой футболист ..щото каква Европа след като продаваш тези които могат да те закарат там....Ясно да си кажат че сме сателит на шопите и това е.....Явно само за нас феновете Локомотив е нещо повече от касичка.Коко се подигра на целия град, после ми говори за евротурнири! Смях!За ква Лига Европа ни говорят постоянно? И логиката не изисква ли да се опитаме да догоним първите три тима - в спортно-техническо и организационно отношение, вместо да им ставаме донори и по този начин да правим пропастта между тях и нас още по-голяма? Пък после що сме паднали от Литекс и ЦСКА като гости! Ми много просто - щото тези отбори имат класа, малко или много по-голяма от нашата! А отгоре на това - ние решаваме още мъничко да им я повишим! Реалните цели на нашето любимо Локо просто трябва да бъдат 4-6 място и няма какво да чакаме някой да излезе да го обяви публично! Това са реалностите и изглежда, те скоро няма да се променят! Дори напротив - твърде е вероятно и други клубове да се доближат до нас и просто постепенно, но сигурно да се превърнем в един отбор без претенции, в средата на класирането, симпатичен на всички, със страхотна публика, но нищо повече. И когато бием полурезервите на ЦСКА на "Лаута", да празнуваме до ранни зори!Наздраве!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спечели две купи с Локомотив, а сега стана шампион на Бахрейн
Промяна! Локо и Гигант (Съединение) се разбраха да играят на "Лаута"
Локомотив изненада с подаръци деца от Румъния
ЦСКА-София с информация за мача с Локо
Христо Бонев се включи в кампанията "Подкрепа за българските капитани!"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: