ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев: Играем слабо и разочарованието ни вече е в повече
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:14 / 28.07.2011Коментари (73)11246
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Константин Динев бе ядосан на поредната ялова продукция на отбора му, след нулевото равенство срещу Банско.

"Играем слабо и разочарованието ни вече е в повече, откровен бе Коко Динев. Треньорът ни обяснява, че са много изморени и заради това се получават тези неща. Да се надявам наистина това да е причината."

Дали головата суша ще накара ръководството да търси нов нападател? 

"Знаете селекцията при нас не свършва, докато е възможно да правим трансфери, заяви Динев. Не търсим нещо конкретно. Но, ако изникне нещо, което да ни задоволява като финансови условия и да е по-добър от тези, които имаме, то ние сме готови да го привлечем. Засега няма нещо конкретно. Единствено чакаме аржентинския централен защитник, който ще дойде в петък в Пловдив."

В събота отборът ще бъде показан пред феновете му, които досега не са го гледали в този му вид и са притеснени от показаните резултати в подготовката и малкото вкарани голове. Оправдани ли са им тревогите?

"Аз лично се надявам, че нещата ще се оправят, оптимист е Динев. Отдаваме всичко на подготовката ни. Много тежки тренировки. Дано наистина това да е причината, че са преуморени футболистите в момента. Сега ще намалеят тежките занимания и ще видим какво ще се промени."

Коко Динев взе отношение и по въпроса с програмата на мачовете на Локомотив, която затруднява привържениците да подкрепят тима при гостуванията му.

"Нас няма кой да ни чуе във футболния съюз, счита Динев. Ние и да искаме и да не искаме, все никой не ни чува. Все ние сме ощетените, но какво да ви кажа, просто такава ни е държавата."

Собственикът на Локомотив Пловдив пожела успех на двата отбора, които играят днес мачове от турнира Лига Европа. "Като българин искам да им пожелая успех, откровен е Динев. Дано се представят добре. Да се надяваме, че ще защитят подобаващо честта на А група."

Източник: gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 166
09.10.2011
11.09.2011
06.09.2011
06.09.2011
30.08.2011
26.08.2011
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на The End
премахни филтъра

+7
 
 
Надявай се ти цялата подкотовка осра ,тук там тези туристи станаха e мазен чалгаджия. Не си прави илюзии да ги затриваш както направи с Вихрен ,защото няма да ти се размине свиня дебела мазна. Внимавай че да не се разпееш на някой нелегален таксиджия на микрофона и да го отнесеш както ти го слагаш на на фолкаджийките. Другите защо мълчат къде са Зулума ,Узуна...абсолютни мишоци.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Крумовград се мести на "Лаута" заради разрив в отношенията с ПФК Ботев
Крушарски: Томаш е два пъти по-голям късметлия от мен, но нещата не винаги се получават
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Емо Наков: Нефутболни съветници на Жоро Илиев уволниха Едо през 2004 г. Огромна грешка!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: