ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станков: Извинявам се, че си изпуснах нервите, но ме напсуваха на майка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:03 / 04.02.2014Коментари (20)5691
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локомотив Пд Александър Станков коментира неприятните събития, разиграли се в края на срещата срещу ИФК Гьотеборг. "Смърфовете" загубиха с 0:4, а мачът бе прекратен в 84-ата минута, заради напрежение между треньорските щабове. Специалистът заяви, че съжалява за бурната си реакция, но допълни, че тя е била провокирана от псувни по негов адрес от страна на треньора на Гьотеборг - Микаел Стахре.

"Първо искам да кажа, че съжалявам за моята реакция, това не е характерно за мен. Реакцията ми в никой случай не е добра и съжалявам за нея. Но в крайна сметка треньорът на ИФК Гьотеборг ме провокираше през цялото, на няколко пъти ме напсува на майка и затова реагирах така, за което съжалявам", започна Сашо Станков, цитиран от Gong.bg.

"Посегнах на човек от щаба, на два пъти ме напсува на майка и аз не издържах, не го казвам като оправдание. Не трябваше да реагирам така. Но всичко си има предистория, на няколко пъти ме провокираха. За първи път ми се случва да получавам обиди от колеги и то тежки псувни", допълни Станков.

"Нашият отбор не игра добре в този мач. Аз исках да балансирам натоварванията на играчите, да изпробвам и други хора, такива, които са взимали по-малко участие в контролите. Не знам защо не се доигра мачът. При такива ситуации има наказание за треньора, гони се", коментира специалистът.

"Не знам какви съмнения могат да се появят. Определено нашият отбор не игра. Плюс това голяма част от основните играчи не започнаха двубоя. Ние искахме да съхраним някои играчи. Определено има натрупвана умора във футболистите. Не го казвам като оправдание", сподели Станков.

"Лагерът е дълъг. Нерви има не само във футболистите, но и в треньорите - не обичам да се оправдавам. Не е за първи път по време на дълъг лагер да има напрежение", допълни наставникът на пловдивчани.

"За оставащите мачове, основната част от играчите ще имат повече време. За нас всеки мач в Испания е важен. Марчело Липи е доказано име, добра проверка ще е тази срещу Гуанджоу", завърши Александър Станков.

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всички, които казват, че ако ги напсуват на майка няма да реагират по този начин за мен са ПУ.КИ. Не ме интересува, може и да ме наказват след това, но който ме напсува на майка, мен сирака, бял ден няма да види докато е жив.
+6
 
 
Стига се оправдавай,по-хубаво замълчи,че се излагаш.Второто полувреме с титулярите пък щот цъфнахме та,вързахме.Отиде там да си покажеш селския манталитет,палячо.
+14
 
 
Станков,засрами се! Не може един треньор да хвърля обвинения само към част от футболистите. Второто полувреме по-добро ли беше????? Титулярите ти,обърнаха мача ли????Вместо да си сплотяваш отбора,ти налагаш двоен стандарт.Не са ти виновни момчетата. Мачът е продаден обикновено със знанието и на треньора.Ти си жалък мишок,страхливец,кукла на конци...ВЪН! Само ЛОКО...
+8
 
 
Много е жалко това обяснение.Едва ли в спортния свят има такъв случай-да посегнеш на колегите треньори.
+6
 
 
С този цирк Станков си бетонира поста за жалост на много Локомотивци.
0
 
 
вижте клипчето в другата статия и тогава се упражнявайте....има фал на Ндае,на който се чуват бурни реакции и Станков дава знак след като е отсъден фал,че тези реакции са излишни и нагнетяват напрежение и какво получи в замяна ...псувни.Не вярвам някой от вас особено тук пишещите да реагират по различен начин.....търсете истината не злобните коментари-все пак сме Българи преди всичко!!!
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 04.02.2014 г.
+4
 
 
Това муле как разбра , че го напсуваха той и български не знае , как е усетил с допир отзад ли .
+6
 
 
Ами какво да те правят,хората искат подготовка,а не имитации
+6
 
 
Естествено че ще го напсуват, хората се готвят сериозно за първенството а нашите хубавци ги вкарват във театрални представления.
+8
 
 
Момчето си е тръгнало от село , но селото си е останало в него ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Фенклубът на Локо: Код черно-бяло! Да напълним Бесика с шалчета и знамена!
Левски следи най-резултатния футболист на Локо, който си тръгва през лятото
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: