ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Страхотен Локомотив повали Стяуа, Камбуров блести с два гола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:50 / 01.02.2014Коментари (69)10206
© Plovdiv24.bg
Второто попадение на Камбуров във вратата на Стяуа, накара феновете на Локо да станат на крака и да му ръкопляскат за прекрасното изпълнение
Отборът на Локомотив изигра страхотен мач срещу Стяуа Букурещ. Възпитаниците на Александър Станков надделяха с 2:1 над румънския гранд в приятелска среща, играна на комплекса "Марбея футболен център".

Румънският тим, започна срещата по-силно. В 3-ата минута Асен Георгиев и Йордан Господинов направиха непростима грешка, от която се възползва Кипчиу и от малък ъгъл прати топката във вратата на Локомотив за 0:1.

Пловдивчани бързо реагираха и малко след това възстановиха равенството чрез Мартин Камбуров. Голмайсторът на "черно-белите" се разписа от бялата точка за нарушение извършено срещу Крис Гади в пеналтерията.

Последваха силни минути за "смърфовете" след гола. Първо удар на Тижани Белаид от фаул бе избит с мъка от стража на румънците Богатинов, а Здравко Лазаров пропусна идеална възможност да направи пълен обрат. Крис Гади се отскубна от защитата на Стяуа и излезе сам срещу стража на румънския тим, след което реши да комбинира с намиращия се на по-добра позиция Лазаров, но нападателя се подхлъзна в последния момент.

Все пак натиска на Локомотив даде резултат в 24-ата минута. Крис Гади изведе Камбуров сам срещу вратаря Богатинов, а голмайсторът технично прехвърля стража и вкара за 2:1. Изпълнението на Мартин накара феновете на Локомотив да станат на крака и да му ръкопляскат за прекрасното изпълнение.

В края на първата част Мартин Камбуров беше много близо до реализирането на своя хеттрик, но Богатинов със сетни усилия спаси удар на нападателя от фаул.

Втората част определено беше по-скучна, като се играеше на по-ниска скорост, а головите положение пред двете врати липсваха.

Френският защитник Шериф Фати, който се присъедини към лагера на Локомотив късно вчера се появи в игра през последната четвърт, заменяйки Александър Тунчев.

Резервата Александър Якимов можеше да направи резултата още по изразителен, но пропусна да се разпише останал сам срещу стража на Стяуа.

На 3 февруари, понеделник, Локомотив трябва да играе с Оцелул, но Сашо Станков не е съгласен отборът да пътува за този мач 200 километра и сигурно ще се търси друг съперник.

Локо: Господинов, Тодоров (Марков), Ас. Георгиев (Трифонов), Тунчев (Фати), Диего, Н'Дайе (Намуши), В. Георгиев (Илиадис), Гади (Йошев), Белаид, Камбуров (Якимов), Лазаров (Кики)
Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Кинзадзда ?каде си бе пиленце защо пак те няма всеки успех на Локомотив се криеш бе Каде си бе
+3
 
 
Чудесна победа след много добра игра! Да благодарим и на новите пловдивчани за лицемерните поздрави
на 02.02.2014 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+9
 
 
Браво локо радвайте се буфери преди време писах че трявба да разчитате на старите пушки камбура и лазаров които ви водят отбора но те са до време сще някой сезон но дано да имате млади момчета които един ден да ги заместят иначе както при нас така и при вас не трябва да разчитаме само на наемници желая на локото успех но съцето ми е Ботевско пиите по едно по случай Трифон Зарезан на здраве
на 02.02.2014 г.
+16
 
 
Браво на Локомотив! Лекичко, но сигурно трябва да се чуват имената ни в Европа! Само Ботев! :)
+13
 
 
ОБИЧАМ ЛОКО Пловдив БРАВО МОМЧЕТА !!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: