ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вижте видеорепортаж от Локо - Гьотеборг
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:41 / 04.02.2014Коментари (25)4822
© Plovdiv24.bg
Plovdiv24.bg предоставя на своите читатели видеорепортаж от контролата на Локомотив и Гьотеборг, завършила с победа 0:4 за шведския тим

Срещата приключи с огромен скандал, след като треньорът на Локомотив Александър Станков удари човек от противниковия треньорски щаб минути преди края на мача, заради което се наложи главния рефер да прекъсне двубоя преждивременно.

След загубата от Гьотеборг Локомотив трябва да се изправи срещу китайския Гуангджоу в двубой за третото място на турнира.


Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
До сега, не съм обръщал внимание на приказките за уредени мачове, но след тези излагации в Марбея стана ясно, че има нещо гнило. Колкото и да сме слаби, не мисля че Гьотеборг и Днипро реално могат да ни бият с по 4:0 и 5:0. Да панем с 2:0 от отбор като Динамо (Киев) бих го приел, ама с такива резултати, не. Явно има някакво нереждане отгоре. И ако това е така, тогава каква е ползата от такива мачове. Да.Там я караме на амуртия, но аз не виждам да се провежда подготовка. Скоро ще започнат плейофите и тогава ще станем за смях. Да се играят мачове през ден и то срещу такива силни отбори е чисто казано губене на време. Бих предпочел Коко да заведе отбора в Сандански или Банско и там да се проведе една добра подготовка и контроли с отбори от нашата черга. И като гледах репортажа с Гьотеборг, направо ми се приплака.Кирчо Аналски е жива трагедия. Не само че не реагира при дузпата, но и допусна такива смешни голове,заради които, шведите са се усъмнили в резултата. Хората са отишли да си проведат сериозна подготовка, а не да участват в театри. Ето в това се крие разликата между българският футбол и този в западноевропейските страни. Те са професионалисти дори и в подготовките и контролните си мачове.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
Локо (Пловдив) - ИФК Гьотеборг съмнителен.Дори самите играчи на ИФК Гьотеборг са изразили съмнения за поведението на колегите си от българския отбор по време на мача"Нещо ми намирисваше., допълва Алвбоге пред "Спортбладет".
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+10
 
 
А тоя до тъчлинията с кого говори? С букмейкърите ли? :)
+8
 
 
Вратарчето много хубаво реагира при дузпата :)
+8
 
 
срам за локо станков нанесе удар това е недопостимо ама мангала си е мангал
+9
 
 
Не знаех че съществува такова нещо МАЧ НА ЕДНА ВРАТА !!! Гьотеборг май играеха на лаком за гол !!!
+8
 
 
За мен остава загадка, каква е целта на ръководството на Локомотив през този подготвителен период. Учасваха в турнир, започващ на 02.01., без подготовка. Сега участват във втори турнир. Участието в приятелски турнири е по-различно от участието в приятелска среща. Тук състезателният характер преобладава, за сметка на учебния. Освен това, датите на провеждане на срещите пренатоварват футболистите, които предполагам, все още не са в оптимално физическо състояние! Относно резултатите, нямаме информация, на какъв етап от подготовката си в момента на мачовете са били Гьотеборг, Динамо Киев, Стяуа,, така че постигнатите резултати маже да се окажат напълно логични. За постъпката на Станков, човек никога не е късно да се изложи! Той е ръководител, и трябва да дава пример на подопечните си!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: