ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо Станков: Сбърках с привличането на До Кармо и Паулиньо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:02 / 18.10.2013Коментари (6)3696
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локомотив Александър Станков си призна, че е сгрешил с привличането в отбора на бразилците Габриел до Кармо и Флавио Паулино.

"Чужденец, който иска да игра за Локомотив трябва да се раздава не на 100%, а на 200%. Това е положението! Освободените Габриел до Кармо и Флавио Паулино не оправдаха очакванията ми и затова бяха освободени. Да сбърках с тяхното привличане, за което поемам отговорност, но важното все пак e, че предотвратихме тази грешка", обяви Станков на пресконференция днес преди шампионатния мач срещу Славия в неделя, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Няма да сме в този състав през другия полусезон. Ще се търсят при всички положение футболисти, които да попълнят групата, но не на всяка цена. Ако е чужденец трябва да е по-добър от останалите, които са в отбора. Не е изключено да се подсилим и с някои български момчета", каза още треньорът.

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Гледам, много претенции, много бучене против този и онзи.....Как не схванахте: ВСЕ едно кой е президент на Локо Пловдив - това са хора с намерения и интерес за печалба ! ТООООВААА е НОООРМАЛНО ! Не е нормално да не е един фен на стадиона, когато играе черно-белият отбор! Не ме интересуват ни Коко ни Моко, Марешки, Кравешки, Топалова и не знам кой си ! Аз подкрепям МОЯ отбор, а не някой си пореден президент ! Тези, които играят за нас на терена са важни! Само към тях мога да имам претенции да си вършат работата на 10000000% Другото са латино сериали...кой какво къде как и защо бил спечелил или прецакал извън терена не е моя работа !
-1
 
 
Абе станков ти за малоумници ли ни мислиш ? Много добре знаем , че тези футболисти ти се налагат от свинята динев . Същата тая свиня после не им плаща заплатите и ти излизаш да говориш глупости - че не ставали ! Схемата на дебелия е ясна : трупай задължения колкото искаш и после чакаме някой глупак като марешки да дойде и да му плаща борчовете . Сашо : поне си мълчи !, че още вонят мачовете с нафтата и любимец !
-2
 
 
Поне признай, че Коко ти реди селекцията бе малоумник! Агентите на Динев от Гърция ни ги докарват тия фейсбук лайняни звезди.Грешка ти беше, че вобще дойде в Локомотив.
+2
 
 
Кой не прави грешки? Продължаваме напред.
+5
 
 
Важното е че си признаваш за което ти прави чест !! Сега остава да вкараш отбора в пьтя и Локомотив започне да играе най сетне !!! Именно при този президент Локомотив биеше всичко наред !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: