ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив и Видеотон завършиха 1:1 в контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:54 / 22.01.2014Коментари (21)6683
Тижани Белаид (с №20 вдясно) открива резултата за Локо, след изпълнение на непряк свободен удар
Локомотив и Видеотон завършиха 1:1 в контролна среща, която се игра в Марбея, където пловдивчани ще проведат втория си подготвителен лагер преди подновяването на "А" група.

Първи мач от началото на зимната подготовка за "смърфовете" записа Здравко Лзараров. Капитанът на "черно-белите" бе на терена до 60-ата минута, след което бе заменен от Александър Якимов.

Дебют за пловдивчани направи и новото попълнение на тима Тихомир Трифонов, който се появи в игра четвърт час преди края, заменяйки Александър Тунчев.

Всичко най-интересно в мача се случи през второто полувреме. Локомотив успяха да поведат пет минути след почивкатаи с гол на Тижани Белаид. Това се случи след изпълнение на непряк свободен удар. Здравко Лазаров пусна топката между краката на Мартин Камбуров, а зад него Тижани я вкара между всички футболисти на унгарците за 1:0.

Унгарците мигновено отговориха и в ответната успяха да възстановят равенството чрез Неманя Николич. Той се възползва от центриране на Адам Гурчо, за когото играчите на Локомотив претендираха, че е в засада и с глава не остави шанс на Господинов.

Минути по-късно Николич можеше да направи пълен обрат, но от близко разстояние прати топката в аут.

В заключителните минути на двубоя твърдата и груба игра на Видеотон вбеси Александър Станков, който се ядоса на играчите в "червено-синьо" за балтиите към неговите играчи.

Резервата Аласан Н'Дайе можеше да донесе победата на "смърфовете" в края на мача, но ударът му от дистанция бе спасен с мъка от вратарят на Видеотон.

Следващата проверка на Локомотив е в събота (25 януари) срещу тима на Юрмала (Латвия).

Локомотив: Господинов, Диего, Тунчев (Трифонов), А. Георгиев Й. Тодоровр (Марков), Белаид, В. Георгиев (Коруджиев), Лазаров (Якимов), Гади (Кики), Камбуров (Н'Дайе), Мендес (Маламов).
Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Здравейте ,,гражданчета"!!!Спите ли?,Крадете ли?,Еб.т ли ви?Може би крадете желязо,за да дадете по левче за "ДЖЕСИКА''?Защо от 15 коментара в темата за БОТЕВ 11 са ваши?Завистта е голяма,то се вижда,но Вие синове на Галя и Левент,стачкувайте за цените на тютюна,защото в скоро време ще слушате мач на любимия си отбор само по радиоточката!!!!!
+1
 
 
ако истинските пловдивчани са 2000 души говори лошо за града ни ;)
+3
 
 
Добра контрола, в която Локомотив е играл доста стойностно и то срещу унгарски евроучастник! Играли сме срещу адски груб съперник и едното от двете положения, в които сме претендирали за дузпа е било 100%-това такава, както и изравнителния им гол е бил от чиста засада! Това го пиша само за да подчертая фактите, които разбрах по-късно след мача! Естествено, че резултатите от контролните срещи не са кой знае, колко важни, да не кажа въобще! Хубавото е, че отбора играе това, което се иска от треньора и то на ниво, въпреки продадените 2-ма основни футболисти! За пореден път обаче, силно впечатление прави простотията и кретенията на жълтата измет! Имам в предвид факта, че коментарите след контролата, в която за нещастие на уродите в жълто не загубихме за да имат повод за избиване на комплекси и които са малко на брой точно по тази причина са наблъскани с минуси!? На всичкото отгоре минусите са за коментари, в които няма грам злоба, обиди срещу тях, а просто поздрави за отбора на истинските пловдивчани!!! Това е факт, който е познат на всички ни до болка, но ограничените човекоподобни в жълто не изпускат възможност, въпреки моментната си мощ, да покажат гигантските си комплекси към клуба, който им съсипва живота откакто съществува! Да, и в техните теми има наши участници с подигравателни коментари, но ако се направи една статистика, техните участия в наши теми, в които злобата и комплексите са налице са стотици пъти повече, отколкото обратното! Именно този факт е достатъчен за да може всеки да си даде ясен отговор на въпроса, коя е селската и комплексирана паплач в града ни? Това винаги са били жълтите "Бай-Ганьовци"! В същност Бай-Ганьовци е най-точното определение за раята, която симпатизира на жълТурския клуб! Който познава легендарния герой на великия Алеко Константинов бързо може да си направи изводи за психиката на тези същества пишещи се за граждани на Пловдив! Успех на ЛОКОМОТИВ Пловдив!
+2
 
 
Както винаги съм казвал, резултатите в контролите не са важни! Важно е само това, което треньора иска да постигне като обиграване и указания в тях!контролите не са за точки, нито за нещо подобно! Те са просто тренировки, в които отборите изграждат облика си за официалните мачове! Естествено е много важно и да няма контузии! Днес сме играли доста добре! Между другото, гола за унгарците е цели 6 минути след нашия, а не в "ответната атака" и следващата ни контрола е в ПЕТЪК от 17 часа, а не в събота! САМО ЛОКО!
+2
 
 
Браво на целия отбор Видеотон е 2-ри в Унгария игра лига Европа !! Локо Пловдив му взеха 2-ма основни играча и до момента е без селекция !! САМО ЛОКООООО
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: