ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спряганият за Локо Росен Колев: Имам варианти в България и чужбина
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:29 / 02.01.2014Коментари (2)3241
© Plovdiv24.bg
В края на миналата година централният защитник на Черно море Росен Колев се раздели с клуба. След идването на Георги Иванов начело на моряците 23-годишният бранител бе забит на пейката, а през есента и често оставаше извън групата. Вчера юношата на ЦСКА се съгласи да разкаже, защо се е стигнало до раздялата и какво очаква от 2014 година.

Росене, първо, честита Нова година! Какво се случва с теб, къде ще продължи кариерата ти след Черно море?

Мерси, за много години и на Вас. След няколко дни всичко ще е официално ясно и ще се знае. Но сега не искам да казвам нищо. И България, и чужбина са варианти пред мен, но докато не стане, не желая да обявявам нищо. Суеверие (смее се).

Защо се стигна до раздялата с Черно море?

Просто исках да отида в отбор, където ще играя, а не да търкам пейката. След три години в един тим е нормално да потърсиш промяна. Все пак съм млад футболист, бъдещето е пред мен.

Преди Георги Иванов да поеме тима, бе несменяем титуляр при Стефан Генов. Какво се промени след идването на Гонзо?

Не зная. Всеки треньор си има различни виждания. Явно не е бил доволен от мен и затова не ме е пускал. Не ми е давал обяснения защо оставам на пейката или извън групата, както бе напоследък. Не мога да говоря от негово име.

Появиха се информации, че разривът на отношенията помежду ви е дошъл след червения картон срещу Славия на "Овча купел", когато те е нападнал за постъпката ти?

Мачът със Славия беше през октомври, а аз не играя още от лятото. Така че едва ли това е било определящо. Не искам да правя някакви интриги. Аз съм си същият футболист, който съм бил преди това. В началото ме пускаше в игра, но после реши, че няма да залага на мен, и така. Не се сърдя на никого, няма проблеми. Има къде да отида да играя. Най-вероятно Гонзо не ме е харесвал. Аз така си го обяснявам.

Смяташ ли, че една от причините да не разчита на теб, е, че си юноша на ЦСКА и че сърцето ти е червено?

Изключено е. Съмнявам се. Това е въпрос към него. Той не е длъжен да ме пуска. Но знае каква е ситуацията и истината. Аз обаче вече не съм футболист на Черно море. Пожелавам успех на отбора и толкова.

Тимът направи доста силна есен, на каква го отдаваш и докъде може да стигне?

На силния колектив и отличните изпълнители. Черно море определено, поне докато аз бях там, има потенциал за нещо повече от място в първата седмица.

Все по-реална става раздялата с Георги Илиев, който е пред трансфер в Китай. Ще се отрази ли това на представянето на Черно море?

Казват, че няма незаменими футболисти, но ситуацията с Георги Илиев е по-различна. Той е половин отбор. Дори и когато бе контузен, само като е в съблекалнята, и е друго усещането. Предполагам, че ще има кой да го замени на терена, но в съблекалнята -не.

Таиш ли надежда някой ден отново да заиграеш в ЦСКА?

Не се знае какво ще стане през утрешния ден. Всичко е възможно.

Какво не ти достигна за ЦСКА?

Шансът ми беше даден от Любо Пенев, когато ме взе в първия отбор. Но тогава бях прекалено млад и явно не съм бил готов. Но не се сърдя на никого.

Не е тайна, че ЦСКА не обича да дава шанс на младите си таланти от школата?

ЦСКА определено се слави с кадрите си, които е дал за големия футбол - Димитър Бербатов, Иван Иванов, Мишо Александров са последните примери. Лошото е, че наистина в ЦСКА не се дава достатъчно шанс на младите. Трябва още повече, няма нищо страшно. В една такава малко по-тежка ситуацията за клуба, каквато е сегашната и както бе през лятото, е идеалният момент да се налагат младите и най-правилният ход, но не го решавам аз това. В Литекс се видя, че този модел работи.

Преди време се появи вариант за теб за Италия, какво стана, защо не се получиха нещата?

Да, бях на проби в Каляри, но наистина не знам защо не стана. Съдба. Оттогава се получи срив при мен. Но след лошото винаги идва хубавото. Последните шест месеца не бяха никак добри, но да се надявам, че през Новата година нещата ще се променят.

Източник: в. "Тема спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: