ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко продаде Аймен Белаид на Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:16 / 13.01.2014Коментари (62)9620
© Plovdiv24.bg
Константин Динев заяви, че е постигната договорка между Левски и Локомотив Пловдив, за привличането на футболиста Аймен Белаид от страна на столичния клуб.

"Разбрахме се с Левски за Аймен Белаид", заяви Коко Динев за Gong.bg. "Преговорите бяха продължителни и ние нямаше как да го задържим в Локомотив, защото договорът му с нас свършваше май месец. Аймен се представи добре с екипа на Локомотив и сега остава да се разбере с Левски за личните му условия. Локомотив Пловдив ще получи трансферна сума и процент от следваща продажба. Няма как от мен да ги научите, ако искат от Левски да ви ги кажат. Ние ще намерим заместник на Аймен за да бъде още по-добра защитата на Локомотив."

Аймен Белаид се прибира малко преди полунощ с Локомотив Пловдив от Испания, където игра в две контроли, които се оказаха последните му мачове с "черно- бялата" фланелка.

За да се подпише договор между Левски и Локомотив ще трябва Аймен да се разбере със "сините" за личните му условия, което ще стане в присъствието на личния му мениджър. Очакванията са да няма проблем Аймен Белаид да се споразумее за личните му условия.

В Локомотив Пловдив ще продължи да играе другия Белаид - Тижани, който е брат на Аймен.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Аймен Белаид: В Локомотив всички ги чувствам като братя, все още съм играч на Локо "Аз нищо не знам за трансфер в Левски, обърнете се към президента. Знам, че в медиите го пише, но аз тренирах и играех и нищо не знам. За Левски като отбор знам само това, което пише по вестниците. С никой не съм говорил от този клуб, сега играя за Локо. Имам голям респект към сегашният ми клуб, и когато говоря с президента, тогава ще мога и аз да ви кажа нещо. Пак ви казвам, че нищо не знам. Не само срещу брат ми ще ми е трудно, но и другите в отбора ги чувствам като братя. Все още съм играч на Локомотив.", завърши Аймен Белаид
+4
 
 
Много голяма глупост!На жълтите безделници мога да им кажа,че с него и без него,съдбата им си остава една и съща-ВЕчНО ВТОРИ В Пловдив!САМО ЛОКО!
-3
 
 
Започва преливането на свежа кръв към герена.И точки ще им се дадат на лаута.Донор на Левски,това е Локо.
-5
 
 
Какво ревете бе мангали та нали искате трибуна Коко тези пари да не си ги извади от джоба,ще продадете още един двама на Уевски после ще им се надупите още два пъти след това перуката и пласмасовата тиква ще ви уредят със съдии за да може със съдии и балтии да скочите на жълтурите поне за хикс и ето ви кинти за основите на обесика и догодина пак по същия начин от начало.
на 14.01.2014 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+5
 
 
Който плаща, той поръчва музиката! Който е недоволен - да извади 3 милиона евро и да издържа отбора. Коко прави и от невъзможното възможно, за да може този клуб да съществува и да се представя добре!
-3
 
 
Потници,декларации му е майката.Вечно наведените да стягат нелегалните таксита и да изтъркват червени килимчета.Нова година нов късмет.Добре е че ви има,за да ни забавлявате и тази година.Не случайно гастролиращите циркове строяха куполите на бензиностанцията от среща.От както се премести в нивите на сюлейман лаутлу вече не влизам в сеир.бг и не гледам комиците.
+2
 
 
Истината е че Белаид иска да отиде в Левски,така или иначе договора му свършва след няколко месеца и щеше да отиде БЕЗ ПАРИ а сега ще се вземе поне някое евро.Мисля че този ход е единствен на КОКО.Друг е въпроса защо е бил с договор за една година...
+2
 
 
К'во ревете бе, предложиха му договор и не е пожелал да го удължи. Много ясно че ще го продаде, така ще си избие парите похарчени за него до сега и евентуално ще прибере процент от следващата му продажба! Какво да го изтърве за без пари през лятото ли? Много сте добри в кълнене, закани и псувни (почти колкото жълтите селяци), ама е много трудно да се поспре и да се помисли. Помаците да не правят отчаяни опити да се присмиват че платиха куп пари за разтрогване на едни, а турчина сега и кино ще строи за Домо, Джинич и сие. Завалиите им дойде Неделев като дюш еж та да продадат и те нещо освен зарзават на пазара. П.С. Тоя под мен да не е хибрид между бултрас и Ремсие?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: