ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Аймен Белаид се сбогува с приятели на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:19 / 17.01.2014Коментари (4)3455
© lokomotivpd.com
Бившият вече футболист на Локомотив (Пд) Аймен Белаид се сбогува с досегашните си съотборници и треньори. Защитникът пристигна на "Лаута" преди началото на днешната сутрешна тренировка и почерпи приятелите си с две торти и безалкохолни напитки. Преди да отпътува за Созопол, където новият му отбор Левски е на лагер, Аймен се обърна към феновете на Локомотив (Пд) чрез официалния сайт на клуба.

"Искам да благодаря на абсолютно всички фенове на Локомотив (Пд), които ме подкрепяха, докато бях играч на този отбор. Благодаря и на цялото ръководство на клуба и на моите вече бивши съотборници. Работих с много добри хора, а треньорът Александър Станков е един от най-добрите специалисти, с които съм се подготвял в моята кариера.

В началото, когато дойдох тук, имах леки опасения дали ще се адаптирам на "Лаута", а сега вече чувствам всички като част от моето семейство. Пожелавам успех на Локомотив (Пд)", заяви Аймен Белаид.

Треньорът на черно-белите Александър Станков също пожела да коментира ситуацията с неговия трансфер в Левски:

"На всички трябва да е ясно, че нямаше човек в нашия клуб, който да не желае Аймен Белаид да остане. Ние сме го открили, ние сме го показали, ние сме формирали, но просто така се случва. Животът е такъв. Освен това желанието на Аймен беше да премине в Левски. Според него той се мести на по-високо ниво, в което аз малко се съмнявам, но в крайна сметка всеки футболист има някакви амбиции.

Второ, ние бяхме в патова ситуация. Аз съм човекът, който най-малко е искал да се разделя с Аймен. Достатъчно тежко съм го изживял това нещо. Но знаете, че неговият договор свършваше през май и тогава той ставаше свободен агент. Клубът можеше да не вземе никакви средства за него, което също е доста важно", заяви Сашо Станков.

Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като се сбогува , поне по един ибрик да беше подарил на ,,бесите,, мюсюлманина ,че по-хигиенично да го поемат по време на баражите сиромасите , порното което ще получат от канарите.
+2
 
 
Изглежда че чужденците са научили че локомотив Пловдив е като трамплин чрез който можеш да играеш в Левски. Очаквам и други изненади.
-1
 
 
Успех на момчето!!Такъв е живота наистина,но важното е че той е усетил магията ,която витае на ЛАУТА.Всички ,които са били в нашия ЛОКОМОТИВ са си тръгвали с малко тъга.....
+8
 
 
Успех на Аймен. Все пак не е българин, не е юноша, не е израснал с мисълта за Локомотив, естествено, че момчето гледа кое е най-добро за него, дори и да е отишъл в Левски заради пари. В крайна сметка всички ние гледаме кое е най-добро за нас и работим също така за пари.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: