ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кокала: Ощетиха ни срещу ЦСКА, имаше 100% дузпа за нас
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:40 / 26.08.2012Коментари (14)3276
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локо Пд Емил Велев заяви след срещата срещу ЦСКА, че решителния момент в двубоя е бил когато реферът Станислав Ставров отсъди фаул на границата на наказателното поле за падане на Георги Стефанов, макар то да бе вътре в пеналтерията.

"Равенството е справедлив резултат. Имахме 3-4 положения пред вратата на ЦСКА, но за да ги реализараш е необходимо да притежаваш класа", заяви Велев.

"Имаше 100% дузпа за нас, но съдията извади нарушението извън наказателното поле. Това бе решителния момент в мача", допълни Кокала.

 

Още по темата: общо новини по темата: 30
01.03.2013
29.08.2012
28.08.2012
27.08.2012
27.08.2012
26.08.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
От новите само Марин Петров ми харесва, и то не защото няма брак в действията, а защото играе със сърце и душа! Според мен Илиян Йорданов и Маламов трябва да са титуляри, защото са водили подготовка и са тренирани и са били резерви миналия сезон! А само като резерви трябва да влизат новите! Ама това софийско лайно Емил Велев-Кокъла явно е до тук!
-2
 
 
Велев,истински късмет е,че направихме хикс,по-бездарна игра от тази не бях гледал, изключително слаб отбор.Засрами се,това не са футболисти,а туристи.Имаш претенции.че си добър треньор,ами отвори си най-накрая очите! Футболисти като: Марин Петров, Косьо Мирчев ,Станков,Димо Атанасов,трябва със закон да им забранят да играят.Отново взеха да пускат наши и ваши(хората на Марешки)Не ги искаме,не стават за този отбор.
на 26.08.2012 г.
-4
 
 
Я не се вживявай толкова - и Гигов , и Кумецът на Узуна се знаеше че ще ви подарят по една ценна точка , щото изпадате , а те няма за какво да се борят... А пък с чорбата точката си е направо провал. П-слаба ЦСКА не е имало от както са основани като клуб... Тепърва ще ви яде гъ*ъ баница..
-2
 
 
Велев може да е треньор да изграден отбор с опитни играчи, които знаят какво правят на терена, а той само да ги мотивира и нахъсва. За нов и млад отбор не става. Той подтиска младите играчи с крясъците си, вместо да ги успокои и подкрепи. Не може да подреди правилно отбора. Много голям късметлия е и само затова не сме загубили още мач!
-4
 
 
Браво Бате Емо надявам се още дьлги години да водиш черно белия гранд който се опитаха да го затрият разни коковци тотаджии плондери.Сьс стария отбор щяхме да бием с разлика.
+2
 
 
Велев нямал материал!Само с тактика спечелил точките срещу едни от най-добрите отбори!Ами шматки жълти,тази тактика някой трябва да я изпълни успешно,за да има успех дори и частичен в период на промени в отбора.Ами вие какъв материал имате бе разбирачи .В момента имате двама футболисти.Тодор Неделев и Иван Цветков,и те ви носят на гръб.Всичко друго е дървета и недоказани талантчета от плажовете на Брази;ия.Много скоро ще разберете истината и за големия тактик и мишок Ферари.
0
 
 
Какво му е голямото на кокала говори глупости,да не говорим,че псува като каруцар после казва пред медиите съвсем други неща.А ве прост човек е това лично мое мнение.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 26.08.2012 г.
+3
 
 
Казвал съм го много пъти - Велев е голям треньор! Чудеса прави с тия футболисти. Успява да ги нахъса, тактиката винаги му е правилна за всеки мач. Трите равенства са плод на неговия опит като треньор. Но в момента няма материал, за да постигне нещо повече.. Струва ми се, че е прекъсната връзката между него и Марешки, относно вземането на футболисти.
+14
 
 
Еми много ясно, все пак играем срещу софийски отбор. Преди седмица нас ни порязаха с дузпа, сега вас. Както един приятел от Левски ми каза (въпреки, че вие не играхте в София) "Като играете в София, трябва да играете и срещу Съдиите, така е тука" .. Успех напред!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: