ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Съдия отне 2 точки на Локо срещу ЦСКА, "черно-белите" въртят 0:0 срещу "червените"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:57 / 25.08.2012Коментари (148)20782
© Plovdiv24.bg
Отборите на ЦСКА и Локомотив Пд не можаха да се победят, и завършиха 0:0 в двубой от 3-ия кръг от шампионата на "А" група. Двата тима не създадоха много положения за гол при невероятната жега под "сините камъни" в Сливен.

Мачът се състоя в Сливен, тъй като "червените" изтърпяват наказание от една среща. Преди началото на мача двата отбора запазиха минута мълчание в чест на починалия днес легендарен футболист на ЦСКА Крум Янев.

В средата на първата част "черно-белите" създадоха първото си опасно положение пред вратата на "армейците". Стражът на ЦСКА Томаш Черни трябваше да се намесва, за да отрази удар с глава на Рангел Абушев, след центриране от фаул на Марин Петров и объркване в "червената" защита.

В 30-ата минута Георги Стефанов излезе сам срещу Черни, но опитът му да прехвърли вратаря мина над гредата на ЦСКА. Няколко минути по-късно отново имаше разбъркване в наказателното поле на "червените" при центриране от фаул, но Черни отново се намеси и спаси.

След почивката софиянци вдигнаха темпото на игра и за няколко минути създадоха две положения за гол чрез Присо, но нападателят ги пропиля.

В 56-ата минута рефера Станислав Ставров ощети Локомотив Пд, след като не отсъди дузпа за нарушение на Нилсон Антонио срещу Георги Стефанов. Фаулът на играча на "червените" бе в пеналта на ЦСКА, но Ставров  даде фаул на границата на наказателното поле и с това си навлече гнева на гостите.

Четвърт час преди края Антон Карачанаков разтресе гредата зад Стефано Кунчев със силен удар от фаул от 25 метра. Шест минути по-късно Карачанаков отново се отличи с пропуск. Младият нападател не можа да засече центриране на Присо на опразнената врата. 

В края на мача Даниел Георгиев остави своя отбор с 10 души на терена, след като получи втори жълт картон за нарушение срещу Анисе.

Така двата тима разделиха точките в тази среща. С това равенство Локо Пд вече има актив от 3 точки след 3 мача. ЦСКА събра 2 точки от предстоящите си 3 мача в "А" група.


ЦСКА - Локо Пд 0:0

ЦСКА: Черни, Грънчов, Крачунов, Попов, Нилсон; Саша, Янчев (к); Присо, Анисе, Карачанаков, Шеридън;

Локо Пд: Кунчев, Марков, В.Георгиев, Ковачев, Диего, Златински (к), Д.Георгиев, Стефанов (73' Спасов) , Атанасов, Петров (62' Мирчев) , Абушев (65' Станков) ;

Още по темата: общо новини по темата: 30
01.03.2013
29.08.2012
28.08.2012
27.08.2012
27.08.2012
26.08.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Съдията бил отнел две точки,защото не свирил дуспа ,а пряк свободен удар понеже преценил че нарушението било извън пеналта.Че имало две греди и пълно превъзходство на противника е друга тема.Не свикнахте ли вече със съдийските тесли.Вчера на Колежа пак ги имаше.И не очаквайте пловдивски съдия да свири на пловдивски отбор.Това е позволено само на софиянци.
+6
 
 
Едно не мога да разбера - защо по дяволите съдиите продължават така упорито да свирят за шопските отбори?!?! Едва ли и те самите могат да ми отговорят на този въпрос... По инерция от бай Тошово предполагам...
на 26.08.2012 г.
+5
 
 
Успех на БОТЕВ И ЛОКО
на 26.08.2012 г.
0
 
 
Тези буфери,наистина са изкукуригали кокошки-винаги едно и също пишат -не могат да напишат нищо ново и смислено поне веднъж.Нямат и начално образование.Безпомощни са във всичко.До сега само четях във форумите ,но тази тъпотия и прощаштина е много ,много очебиина.Застрамете се и не се излагайте така.Пишете смислени неща.
на 26.08.2012 г.
-3
 
 
ЦСКА,ЛОВЕЧ,ЧЕРНО МОРЕ И двата локомотива стегнаха дъното си за последните години.....ще се борят с ПИРИН И ВРАЦА ЗА ИЗПАДАНЕ.
-4
 
 
Локомотив гордоста на Пловдив вьпреки всичко взеха ни всичко и пак сме номер 1 Браво момчета Браво и на Емо Велев.
+3
 
 
Помнете ми думата за Курдов. Той е типичен нападател- леко муден ,но на правилното място . Гледал съм го как играе на жълтите мачове. Факта, че не го пускаха го разочарова и от там дойде головата му суша.
+5
 
 
Остават трудни мачове с Левски и Лудогорец, доста точки ще вземем от другите.В момента сме малко "разпасана команда", но да се надяваме да се работи професионално в посока развитие!
+2
 
 
много гадни и мръсни папагали в темите на гранда на пловдив ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ марш от тук мизерници жълти и курви на Пловдив.
-4
 
 
Как нямам един автомат и да влезна днес на насрания ви стадион дето много лаете ...ще видим какво ще изкопчите срещу тях!!! И помнете, че тогава ще играете срещу Локомотив, и когато ви разцепят ще ви нареждаме все едно сме ви разцепили ние, защото отбора им ще бъде 80% играчи на Локомотив!!! Не ми се мисли как ще се изгаврят с вас и ще си умираме от кеф тогава!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: