ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кокала разкри: В понеделник подписваме с Курдов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:56 / 24.08.2012Коментари (35)6951
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Локомотив Пд Емил Велев разкри на днешната пресконференция, че бившият нападател на Ботев Пд Атанас Курдов ще подпише понеделник договор с "черно-белите", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Аз казах, че исках Наско Курдов в отбора и понеделник той трябва да подпише договор. Не смятам, че е станало нещо кой знае какво. Виждате, че имаме необходимост от добри футболисти да бъдат привлечени в нашия отбор", отсече Кокала. 

"Имаше играчи, които не можахме да вземем, тъй като имаха претенции за доста високи финансови претенции, но до края на месеца ще се опитаме да вземем още 1-2 добри футболисти и да продължим с доброто представяне в първенството", допълни Кокала.

Още по темата: общо новини по темата: 30
01.03.2013
29.08.2012
28.08.2012
27.08.2012
27.08.2012
26.08.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Почитаме паметта на Жоро Илиев днес. Феновете се събират на Лаута в 13.00 ч. Фенове и съмишленици ще почетат паметта на единственият президент в историята на Локомотив, извел "черно-белите" до шампионската титла. Седем години след кончината му, панахидата в памет на Георги Илиев ще се състои от 13.00 ч. на Лаута. Веднага след това запалянковците ще отпътуват за Сливен за утрешното гостуване на представителния отбор на ЦСКА. На Лаута от 17.30 ч. ще се изиграе интересното дерби между юношите на Локомотив и тези на Левски в първенството на елитната юношеска група до 17 години.
+1
 
 
С пълна сила продължава пазарлъка. Ми така си кажете бе, нещо срамно има ли в това едни да искат да купят евтино, други да продадат по-скъпичко?
+6
 
 
Курдов каза, че за тези пари няма да подпише, да видим сега кой от двамата лъже :))))) цирка в чифлика на бай Лаут продължава с пълна сила! И се чудя, бай Лаут потомък ли е на Бесите или е потомък на Султан Баязид, или може би султана е потомък на Бесите хахахахаххахахахахахахааа а бесите са потомци на циганите или обратното?!?!? Много сложна стана тя, я бързо в Уикипедия да напишете кой след кого следва, та да е ясно, че като питам някой от вас и никой не може да ми даде смислен и еднозначен отговор кой, кога къде и как! Яйцето или кокошката?! Хубава работа, ама циганска! :))) Или по новому: "Хубава работа ама бесска" хахахахахахахаххааа
-2
 
 
с такива футболисти като наско кюрдов ще стигнем там откъдетони взе жоро илиев.две години играхме с футболисти сега ще играем с некадърници.честито на всички.КОКАЛ ти си тренуор до коледа спокойно, от догодина едо застъпва и всички твои футбалери ще си заминат с теб.....
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 24.08.2012 г.
+3
 
 
Курдов не е в състояние да издържа високи натоварвания Поради това нито Левски нито Ботев го искат Беше в Чехия и не издържа медицинските проби Иначе за В група е идеален
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Наско, успех където и да играеш! Независимо от причините, поради които не си в Ботев Пловдив, ти показа че това е отборът, който ти е на сърцето! Надявам се, че един ден отново ще бележиш гол след гол с жълто-черната фланелка.
+3
 
 
Много добра новина! Имаме нужда от типичен централен нападател като Курдов! А фактът, че ,, ботевистите,, съжаляват, че не е оставен в отбора им потвърждава мнението ми, че е талантлив футболист!
+6
 
 
още не мога да разбера,защо бяха освободени играчи като Курдов,Димо Атанасов,Домакина, та дори и Животното, при положение че сегашните им алтернативи П.Атанасов,Христов,Молива,Станчев не са във форма, че дори и някои от тях им отстъпват по качества дори като цяло. разбирам да имахме голяма група футболисти, а то 18-19 +няколко юноши. другите стабилни отбори са с по24-25 играча+ юноши. Феро каза че си е направил изводите кои да остави по записи- ама какво е гледал? не може да ме убедите ,че решението за освобождаването на Наско е изцяло на треньора- според мен обратното. но това не говори добре за старшията ни. можеше да им се даде шанс в някоя друга контрола. нямаше да натежи на бюджета ни да ги задържим , а и щеше да има малко повече алтернативи по отношение на състава- особено на поста ц.нападател, където в момента е само Цветков. но всеки греши- дано само хората ни се учат от грешките си- минали и вероятно и бъдещи- дано те да са малко. иначе успех на момчетата в новия си отбор и дано само в 11кръг не покажат на какво са способни:)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: