ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кокала: Правим истинско геройство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:42 / 22.08.2012Коментари (21)5690
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Локомотив Пд Емил Велев заяви пред "7 дни спорт", че отборът му е опровергал скептиците с постигнатите резултати в първите два двубоя от първенството.

- Правим истинско геройство. Преди започването на шампионата прекалено много хора мислеха, че ще загубим първите си два мача, като в тях ще инкасираме поне 7-8 гола в нашата врата. Видяхте, че не стана така. Нямаме звездна селекция, няма звезди в отбора, но момчетата играят с много желание и смятам, че с течение на времето ще бъде разгърнат пълния потенциал на отбора ни.
Още по темата: общо новини по темата: 30
01.03.2013
29.08.2012
28.08.2012
27.08.2012
27.08.2012
26.08.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Тежък инцидент с Пловдивчанин в Англия!За голямо щастие момчето е живо,макар и в тежко състояние.http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-cambridgeshire-37062994.http://www.cambridge-news.co.uk/live-major-incident-after-train-smashes-into-car-on-level-crossin
на 23.08.2012 г.
+1
 
 
ЕдУ е най-доброто за вас в момента!Този титан на алхимията в тандем с Марешки може да постигне чудеса и да сте на 14-то място вместо на 16-то!!
+5
 
 
Така си е, по логика Литекс бяха фаворит, още повече и поведоха.
+5
 
 
Не виждам смисъл в това да се правят някакви кардинални изводи от два мача на отбор, който се познава от 2 седмици. Наистина в играта срещу Литекс нямаше нищо, с което да се похвалим, но имайки предвид състоянието на отбора трябва да сме повече реалисти и да не търсим под вола теле. Мисля, че на всички стана ясно - Кокала не прави селекцията. Карат му играчи, а той само отсява. А относно Марешки това е човек, който много добре знае как се прави печеливш бизнес. Нали не очаквате от такъв човек да се хвърли в едно поприще, напълно непознато за него, и да започне да хвърля пари на сляпо. Така не се постигат дълготрайни успехи и времето е доказало тази теза няколко пъти до сега. Дайте му повече време. За разлика от предишните собственици този човек има нюх за успеха и знае как да го постига.
+7
 
 
Аз лично потенциал от показаното в мача с Литекс не видях. Видях такава слаба игра от Локомотив, която не бях виждал в общи линии от както ходя на мачове на Лаута. Дори когато изпаднахме в Б група за последно играхме по-добре, и не мисля, че драматизирам, ами си е живата истина това, за съжаление. Дано ме опровергаят футболистите, но такива недоразумения като Диего, М.Петров и онзи юнак с номер 5 от защитата не стават даже и за Б група според мен...
+2
 
 
Кокал -е ,къде останаха изявлвнията ти за сериозната селекция и слуховете за напускането на Коко Тото?! Много си плосък човече! В Пловдив помним всичко което се говори,затова си мери думите или по-добре мълчи.
+11
 
 
кокал геройствата са си геройства с малама и илиан отборът взимаше мача срещу литекс престани с шопския си инат и давай шанс на момчетата от един мач в началото не прави генерални изводи защото срещу литекс двата фланга бяха жив т'шак
-1
 
 
Кокал върви си , боклук мръсен....и ти само на лапачка при Марешки.Няма такава долна подлога като теб!
+4
 
 
Не знам Кокала какви звезди иска - има в отбора национален състезател и играчи като Дани и Стефано Кунчев ( ще е голяма грешка, ако не му откупим правата)
+8
 
 
на кокала не му се е случвало до сега да е треньор на ИСТИНСКИ отбор , с истински проблеми и ситуации . кокал , такова е положението в 90% от отборите в БГ , никои не се прави на герои ,а просто РАБОТИ колкото може .....ГЕРОИ , МАГЬОСНИЦИ ...много ги обичаш тези думички , дръж се естествено и тренираи отбора докато си тук ...!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: