ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велев: Добре е, че бившите ни играчи няма да играят за ЦСКА срещу нас
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:35 / 23.08.2012Коментари (36)4884
© Plovdiv24.bg
В Локомотив (Пловдив) потриват доволно ръце, че бившите футболисти на клуба няма да играят за ЦСКА в мача между двата тима, който е в събота от 18:00 часа в Сливен. 

Както е известно, шестима от "Лаута" преминаха при "червените" веднага след като се разбра за оттеглянето на Константин Динев. Това са Юнес Бенжелюн, Джереми Родригес, Сержиньо, Михаил Венков, Илиас Кириакидис и Тасио. Те обаче не получиха картотеки заради запора на трансферите при "червените".

"Тяхното отсъствие от състава на ЦСКА ще е плюс за нас, защото те са много качествени футболисти. Но това не означава, че "червените" са слаб отбор. Напротив, срещу Черноморец играха много добре и можеха да спечелят. Разполагат с Анисе, Присо, Крачунов и други качествени футболисти", заяви по този повод Емил Велев.

Кокала призна, че атмосферата на стадиона в Сливен ще е по-различна от тази на "Армията", но това няма да даде чак такова предимство на Локомотив.

"ЦСКА винаги са били голям дразнител", каза още пред "7 дни спорт" Емил Велев.

"Момчетата ще бъдат амбицирани да се докажат. Ще бъде труден мач. Нашият отбор още не е сработен, но съм сигурен, че играчите ще дадат максимума от себе си, за да победят", допълни още специалистът.

Още по темата: общо новини по темата: 30
01.03.2013
29.08.2012
28.08.2012
27.08.2012
27.08.2012
26.08.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
МНОГО ИНТЕРЕСТНО ...."Само мога да кажа, че докато Кокала на 'Лаута", отборът няма шанс да постигне нещо значимо и Локо няма да има успехи. Просто тимът няма никакъв шанс да се развие при този треньор. Много от момчетата, които и сега са в отбора са на същото мнение. Те много добре знаят за какво говоря", отсече Караджов.
+2
 
 
Пълно е с папагали в темите на Локомотив , значи сме им голям дразнител.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+3
 
 
Ей сега е момента да им пръснем шалварите на прасетата тъкмо са разбита кочина!
-5
 
 
Как да не ви припомня безкрайните нагли лъжи и манипулации на тандема Велев & Бонев - "ставаме трети и взимаме купата 100%; "Динев дълги години ще е президент на Локомотив"; "това, че Динев си тръгва са спекулации"; "не безпокойте Динев, че без него ще станете от ОТБОР едно малко отборче"..... и т.н. и т.н." кликайте минуси на избирателно кратката си мозъчна дейност, уважаеми почитатели на паразитите на Лаута...със смехотворната санаториумна селекция и липса на нормални тренировки, с пълния тактически хаос и смешния плач преди всеки мач...продължават да ни се подиграват тези две НАУЖКИМ скарани особи ! И аз да съм на Марешки не бих им поверил 5 лева камо ли бюджет за качествен отбор. От все сърце се надявам наглото присъствие на Велев на Лаута и на Бонев в съблекалните и канцелариите да приключи и ФУТБОЛЪТ да се завърне на ЛАУТА ! Дано в събота играят пренебрегваните млади момчета, а не анимационните герои и инвалиди, които БОНЕВ и Велев..... ДА ! Бонев и Велев влачат на стадиона ! Със звездите на тото-прасето падахме от ЦЕЦКА с гол "мека китка на Лучини" или ни пляскаха 6 гола в Ловеч, а сега с "подновяването" на отбора гледаме 4-5 пациенти на Нареченски Бани да издишат от 10 минути игра ! ДОКОГА ! Велев, в галоп към Гей Арена !
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
На тоя мрънльо му изтича времето на Лаута. Да си ходи при Венци дебелото в Слабия !В БГ треньори няма и това е факт, искат само схемички и уговорени мачлета като ги поставиш в реална ситуация и започва едно мрънкане,оправдаване ,те не са свикнали да работят ,а да нареждат мачове
0
 
 
Абе Коки, не гледай кои ще играят в ЦСКА,а гледай твоята сбирщина от баберици как да извоюва поредната точка,защото този сезон победа не се очертава и "Б" група е съвсем близо.
+10
 
 
кокаляка пак с неговите съжаления , героиства и магьосничества ... не разбра че това му е наи големия плюс , да си заработи парите без такива като тези шестима ПАЛЯЧОВЦИ ... от 2 месеца насам не е спял да мрънка ...леко почва да дразни ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: