ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Етър отряза ЦСКА, "армейците" приемат Локо Пд в Сливен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:29 / 21.08.2012Коментари (19)4324
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Етър е отрязало мераците на ЦСКА да приема Локомотив Пд на своя стадион "Ивайло". "Червените" са обсаждали много варианти, къде да приемат пловдивчани, но в крайна сметка Сливен е останал единствен шанс мачът да се състои на стадион, който не ощетява Локомотив Пловдив като разстояние. При това положение по всяка вероятност ще се промени и началният час на двубоя.
Още по темата: общо новини по темата: 30
01.03.2013
29.08.2012
28.08.2012
27.08.2012
27.08.2012
26.08.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
Много далеч е за червените майки с колички . Бий чорбата по главата ,бий ,бий, бий!!!
0
 
 
По-меко с Кокала , за да не съжалявате като се махне , както свестните буфери съжаляват за Коко. Марешки му се плаче от сделката , ама няма как иначе бизнеса му тръгваше рязко надолу.
+7
 
 
На магистралата ще е много интересно !!!
+9
 
 
Всички мощнo в Сливен!!!! Бесика мобилизирайте се да дадем глас, от които свинете ще си плюят на петите към Сините камъни!!!
-4
 
 
... Ст. Загора беше най-добре, но и в Сливен ще сме 3 пъти повече от прасетата ! Велев, или влизай в час и пускай играещите футболисти, които имат пооооне физическа подготовка или оставай при Лечков в Сливен.....за неговите селтици си идеален тренер ! ГОВЯДО, ако видим пак Марин от Варна да е титуляр заедно със санаториумния футболер Димо Атанасов се готви да припадаш още в Сливен ! Това ти е последния шанс да паразитизираш още на Лаута, мазник ! Вчера видях нещо много интересно на Лаута - Легендата и основно интригант на щат Бонбонев се беше полупрегърнал с Кокала /а уж бяха скарани/ и дискутираха селекцията...!!!!! това, ако не е същата а-ла-Топалова и а-ла-Динева схема за водене и налагане на фатмаци пък НА ! Всички тези патологично изветрели футболисти, които сега се влачат на Лаута с градския транспорт за НОВА селекция са водени от тандемът Бонев - Велев ! Ето защо играчи като Котев, Маламов и Илиян Йорданов са резерви, а Въндев и Тунчев не са желани дори без трансфер и заплата ! Двамата паразити вегетират за наша сметка и се чудя кой и кога и ДАЛИ ще има смелост да осветли Марешки, че с такива доказани наглеци нито ще имаме млад, нито качествен отбор ! Ще подкрепяме Локо Пловдив и накрай света, но времето, което губим, за да се излекуваме от подобни интриганти няма как да го върнем ! Затова както видяхте в неделя не играхме футбол, а хаотично ритане накъдето падне ! В момента няма пилот в самолета, а само стюардеси ! Независимо от временния хаос на Лаута - всички, които можем сме длъжни да подкрепим футболистите в Сливен !
+3
 
 
Прасетата 6те страдат на4ело с големия глиган Дучето! Дуче дават го доста горещо внимавай да не пукнеш в жегата ! аххахахах
+3
 
 
Без оправдания,защото трябва да сме там срещу комунистическото изчадие!Цура също са слаби,но ще ги подпират на макс,за да вземат този мач.Ние трябва да сме там, за да надъхаме момчетата,без това пари няма,поне подкрепа ще има!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: