ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Петър Пашев: Излизаме за реванш срещу Локо Сф
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:25 / 20.02.2015Коментари (21)5033
©
Футболистите на Локомотив Пловдив са силно амбицирани за реванш срещу съименниците си от София в домакинството си от първия четвъртфинал за Купата на България. Това заяви помощник-треньорът на "смърфовете" Петър Пашев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. По думите му става ясно още, че унизителната загуба на "черно-белите" от Локо Сф в края на миналата година е заради тото скандала, в който бяха замесени настоящи и бивши играчи на отбора.

"Смело мога да заяви, че подготовката мина на добро ниво, въпреки че се готвихме в България. Изиграхме поредица от контролни срещи. Получиха се доста добри игри. Именно в тази основа можем да бъдем спокойни, че отборът е готов за престоящия шампионат, както и турнирът за Купата на България", заяви Петър Пашев. 

"Контузени играчи нямаме. Всички са здрави. Имаме двама наказани - Диян Молдованов и Венелин Филипов за натрупани картони. Буквално преди минути ми съобщиха, че и последните двама футболисти са картотекирани и са готови за мача с Локо Сф", добави още той.

"Доволни сме от селекцията, която направихме. Много добре се приспособиха новите към колектива и игрите. В контролите те показаха, че ще се впишат добре в отбора", завърши Пашев.


Още по темата: общо новини по темата: 193
11.09.2015
26.08.2015
03.06.2015
30.05.2015
29.04.2015
29.04.2015
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Дали ни трябва тази купа не е толкова важно.Играем си играта и искаме феновете да сме доволни другото ще си дойде само.Важна е подкрепата утре и задължителна победа.САМО ЛОКО ПД
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 21.02.2015 г.
0
 
 
Абе, тая сутрин комина на катуна в Лаутa не пушеше, както обикновено.. Да не сте свършили кюмюра? Грабвайте брадвите и в гората за дърва:D:D:D
на 21.02.2015 г.
-2
 
 
Над 1000 си закупиха бители, продажбата продължава и днес!!! Над 1000 са закупените билети за утрешния супер-сблъсък за Купата на България срещу Локомотив София. Продажбата на ценните хартиийки продължава и днес във фен-магазина на Лаута. Очаква се пълни трибуни да подкрепят "Пловдивския любимец" утре, и да му помогнат да продължи напред към финала. Поради ранния час на двубоя - 12,30 ч., от ръководството призовават феновете да си закупят билети днес, защото утре се очакват огромни опашки на касите преди мача.
-4
 
 
Никаква купа не ни интересува, достатъчно че изхвърлихме коматевските селяни... За нас сега са важни само мачовете от първенството за оставане в групата! Стига излишно надъхване - колкото повече надъхване, толкова повече разочарование!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
Какъв реванш,цървул.Едно е среща за първенството,друго за купата в две срещи.Дано съберете 500 зрители.
+3
 
 
Мотуун ,или къвто и да си-ми то цирка е при вас, циганията и простотията-също! Естествено, че ще се кодошим с локуту-то си е пълен смях-декларации, араби, турци, бесика , коко, легенди, императори, потници--такава "сапунка" сте,че колубмийските сериали гомна да ядат!
+3
 
 
Ние искрено се надяваме на успех за локуту /циганското/.После и успех в София, после и на полуфинала и после да вземат и Купата, че иначе- лигендътъ кво ще измисли за оправдание?
+2
 
 
"...... съгражданите си от София ....." Алооо, откъде сте? Да не изместиха задния двор на ВСИ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Шотландски гранд също се нареди на опашка за новата звезда на Локо
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: