ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вуцов остава начело на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:32 / 01.12.2014Коментари (35)7752
© Plovdiv24.bg
Велислав Вуцов остава начело на Ботев. Това решение бе взето на днешното заседание на Управителния съвет на тима, разбра Plovdiv24.bg.

Задачата, която бе поставена пред Вуцов е елиминиране на Локомотив в турнира за Купата на България, ако това не се случи той ще бъде освободен от поста старши-треньор. 

Припомняме, че в първата среща от осминафиналите за Купата, "канарчетата" завършиха наравно 1:1 със "смърфовете" на "Лаута". Реваншът е в сряда от 13,00 часа в "Коматево".
Още по темата: общо новини по темата: 193
11.09.2015
26.08.2015
03.06.2015
30.05.2015
29.04.2015
29.04.2015
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Както проблема на българския футбол е БФС, така и нашият проблем е ръководството ни. Колко часа заседаваха за да стигнат до АБСОЛЮТНО ВРЕМЕННО РЕШЕНИЕ. Господа ръководители на този велик клуб, май имате много свободно време, щом само след 1-2 седмици ПАК ЩЕ ЗАСЕДАВАТЕ НЯКОЛКО ЧАСА и тогава ще освободите Вили. Дори и да елиминираме Локото, мъките ще продължат и срещу Хасково. Мъдреците са казали : "По-добре ужасен край, отколкото ужас без край ". Вече няколко пъти сме започвали отначало..какво очаквате - изведнъж Вили да се обърне на 180 градуса и да стане по-добър от Мауриньо ли ? Викайте Коцето Видолов, Петьо Зехтински или друг ботевист - ама истински ботевист. Имаме ги много... Нямало играчи..как Христо Колев със същите играчи направи съвсем друг отбор от Неделчовия...
+2
 
 
Колеги , стига вече хулене , май забравихме в кое първенство играем , в българското , знаете кой командва парада . Затова според мен енергията на всички фенове и отбори трябва да се насочи към БФС за да се променят нещата , да заприличаме що годе на някое от европейските първенства и чак тогава да съдим когото и да е било. Трябват нови хора и кардинални промени в БФС , ако не ще ни останат само ядовете и нервите ...
-3
 
 
Братя Ботевисти,до кога ще го търпим тоя палячо???Нека още на мача с циганите го изгоним.Стига ни е заблуждавал с голи приказки и на Левски легна и на чичо Венци .Това не е моя Ботев.Играе си с огъня тоя плондер къдрав.Само Ботев
+6
 
 
бла бла бла .много простотия мамка му.господа цигани ша го ядете пак с треньор или без треньор
на 02.12.2014 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-1
 
 
Единственият начин В.(точка)Овч. да си тръгне с гордо вдигната глава е да продължим за купата, ако ще и с 0:0, може би това им е казал на футболистите в съблекалнята. В противен случай не мога да го мисля и него и управителния съвет.
+4
 
 
Вили не е треньора , всички вече го разбрахме.Той беше авариен ход, който си изигра ролята.Оказа се , че отбора ни , дори и след финансовия срив, има доста добър потенциал. Вили е пожарникар , той си изпълни задачата в труден момент .Оказа се , че обора може повече от оставане в групата и от тук нататък извода е очевиден - Вили си отива.Сега, или след мача с буферите е без значение.Той не може да даде нищо на отбора в градивен план.
+5
 
 
Оле ле леее, ми то Локото винаги ще си ги бием, с треньор или не все тая ами те нали са ни абонати, въпроса е само с колко гола?
0
 
 
Значи сме аут и от турнира за купата,и със сигурност ще си останем при опашкарите,вече не знам какво трябва да се случи за да изгонят офчо,може би целта на някой от ръководството е да изпаднем,то освен офча тиква има и офчи мозък,а Златев и мозък няма само бръбари бръмчат вътре.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: