ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (21)
Ботев и Локо излизат в поредната битка за Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:20 / 03.12.2014Коментари (15)5583
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пд) и "Локомотив (Пд) се готвят да сътворят поредната зрелищна битка за Пловдив днес в "Коматево" от 13:00 часа.

Реваншът от 1/8-финалната фаза на турнира за купата може да се окаже рубиконът на сезона за двата отбора, които нямат реални шансове да се преборят за призовата тройка в елита. 

Освен това днешното дерби е съдбоносно и за треньора на Ботев (Пд) Велислав Вуцов, който има ултиматум да отстрани съперника, за да не загуби поста си. 

Най-големият коз на Ботев, които изпаднаха в миникриза напоследък, ще е публиката. В лагера на "черно-белите" пък ще разчитат главно на качествата на головата си машина Мартин Камбуров за продължаване на 1/4-финалите.

Вчера на видеоразбора на играта на Локомотив (Пд) се включи и треньорът на дубъла на Ботев Петър Пенчев, който шпионираше съперника по време на мача с Черно море.

На "Лаута" един от управниците - Диан Колев, влезе в съблекалнята преди тренировката, за да надъха възпитаниците на Христо Колев. По непотвърдена информация футболистите са получили и премии за постигнатите резултати в последните три домакинства.

И в двата лагера имат кадрови проблеми, като те са по-сериозни за Ботев (Пд). Извън сметките на Вуцов останаха контузените Алекс Колев, Галешич и Васев. 

За Христо Колев най-големият проблем е отсъствието на наказания Диян Молдованов, който е основен стълб в отбрана. Вместо него ще играе аржентинецът Елиан Парино. 

Треньорът на Ботев ще заложи на 4-4-2, като атаката ще водят Цветков и Чунчуков. Колегата му от Локомотив (Пд) Христо Колев ще подреди своите 4-2-3-1. Атаката ще води Мартин Камбуров, а тримата зад него ще са Наков, Карагарен и Якимов.

Още по темата: общо новини по темата: 193
11.09.2015
26.08.2015
03.06.2015
30.05.2015
29.04.2015
29.04.2015
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Много сте отворени бе жълтъци ...как завърши мача с Славия ,Вили изгонихте ли го.На стадиона арматурата стои ли .
-2
 
 
Късаме им жълТУРСКИТЕ трътки и ги пускаме да пасат
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.12.2014 г.
+6
 
 
Чука имал да ви казва нещо, буферчета :D:D:D
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 03.12.2014 г.
+6
 
 
Погребалната процесия тръгна ли за мача? Очакваме ви, пак в черно-:))) Смотаняци!-:)))
+2
 
 
И аз няма да говоря за локомотив.Докога ще го търпим тоя овчи син(СИН) интригант .Тоя ако го няма баща му нямаше да го знаем .За мен БОТЕВ е по-важен от тоя палячо и играч на дребно.Селска Овча Глава ВЪН ОТ МОЯ БОТЕВ.Отворете си очите канари.Дано днес бием,че отбора е в криза.А виновникът е тая къдрава смешна пародия.Само Ботев
+9
 
 
За Локомотив няма и не искам да говоря,защото не ме интересуват,но за Ботев ще кажа няколко думи.Спрете с насаждането на напрежение сред футболистите и сред феновете!Вилислав Вуцов всички го познаваме,знаем и какъв му е капацитета,той няма да надскочи себе си и да сътвори чудеса,но той подаде ръка на отбора в много важен момент!При постъпването си в Ботев Пловдив,той на всеслушание обяви собствените си цели,а те са: "Калсиране на отбора 6-8 място и колкото можем да стигнем напред за купата на България"!!!Всичко останало е в сферата на пожеланията и мечтите ни!Спомнете си началото на първенството!Освободихме всички скъпоструващи футболисти и си запазихме /всъщност те по собствено желание останаха/ няколко човека,които милееха за клуба и дават всичко от себе си за отбора.Привлякохме футболисти,които не играеха никъде или не получаваха шанс в отборите си,както и юноши от клуба.В началото на сезона,всички ние бяхме с настройката,да успеем да се задържим в А група,а буферите даже предричаха разпадането на отбора и ръсиха подигравки и потриваха доволно ръце!ДА ама НЕ!!!Отбора направи няколко много силни мача и взе ценни точки,за това стана и много неудобен за господата от БФС и съдийската колегия.Всички виждаме как и за какво ни глобяват,всички виждаме как и защо свирят съдиите.Сами сме срещу всички,сами сме срещу цялата мафия във футбола и трябва да оцелеем.За това моля всички ботевисти,ПОДКРЕПЯЙТЕ ОТБОРА И НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИТЕ НА ЖУРНАЛИСТИТЕ И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ,КОИТО СЕ СТРЕМЯТ С ВСИЧКИ СИЛИ И СРЕДСТВА,ДА ВСЯВАТ НАПРЕЖЕНИЕ В ОТБОРА И СРЕД ФЕНОВЕТЕ!Веднъж минахме през ада и оцеляхме!Ако трябва пак ще минем през него и пак ще оцелеем,защото ние сме БОТЕВ,защото ние сме Пловдив!Само Ботев-отбора на Пловдив!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Новак Джокович бе уцелен с шише с вода по главата
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Пловдивчанин свири дербито Спартак - Ботев в Трета лига
Гришо преодоля японец за 99 минути, чака го още по-лесен съперник
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: