ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
БФС глоби Локомотив с 1000 лева
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:56 / 24.02.2015Коментари (28)6467
©
Локомотив Пловдив бе глобен с 1000 лева от Дисциплинарната комисия към БФС. Причината е хвърлена бутилка от привърженик на "смърфовете" по време на мача за Купата на България срещу Локомотив София, което доведе и до спречкване между феновете на "черно-белите" на "Лаута".

Към тези 1000 лева, клубът ще трябва да заплати и глоба в размер на 200 лева заради червения картон на Здравко Илиев. Самият играч пък ще изтърпи 1 мач наказание. Така защитникът ще пропусне гостуването на Берое през уикенда.

ПО ДОКЛАД

За хвърленипредмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А -предложение 1от ДП - ДК наказва ПФК"Локомотив"Пловдив с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

Още по темата: общо новини по темата: 193
11.09.2015
26.08.2015
03.06.2015
30.05.2015
29.04.2015
29.04.2015
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Такива неща се случват дано е за последен пьт все пак той е един от нас !!! Някой хора Бьрзо забравиха Бургас ...
0
 
 
Хаха. Времената се меняли. Така ли ви казаха да казвате... като на верни кученца. Къде е публиката?
+3
 
 
Времената се менят, койте не е разбрал, че на Лаута има нов ред, ще си търпи последиците, следващият който метне нещо, право го изхвърляме на пистата. Мина времето на беззаконието, сега хвърляш и право при полицаите те съпровождат. И е крайно време и някои индивиди във форума да проумеят, че са застанали срещу собствения си отбор, хубави , лоши имаме нови ръководители, засрамете се.
Цъкам минуси на буферите :)
на 24.02.2015 г.
-5
 
 
2400 кебапа по 0.50 лв. Купувайте кебапи от скарата на боса!
-3
 
 
Двуличници! А кога ще дадете на полицията тези, които палеха терена. Жалки двуличници!!!
0
 
 
Специално за жълтият мангал за скрап. Официалната история на Ботев започва с думите:"Така в началото на месец март 1912 година те учредяват първото спортно дружество в Пловдив - "Христо Ботев" - футболно дружество. Съставен е учредителен протокол, избран е и първият Управителен съвет, в който влизат:Стоян Иванов Пухтев - председателНенко Георгиев Пенелов - заместник-председателПетър Делев - секретар-касиерТеньо Русев - домакин"Звучи добре, стига да не беше абсолютна глупост. Да отбележим един по един пропуските в тези няколко изречения, които наистина са много.Първо, през Март 1912 година, група деца са основали не футболно дружество, а Младежкото въздържателно дружество "Хр. Ботев". Категорично може да се каже, че футболен отбор Ботев Пловдив през 1912 година е нямало. Имало е "въздържателно дружество" създадено от деца, които са се занимава ли с... лека атлетика.По-голямата част от тези деца са били от гимнастическото дружество "Тракийски юнак". Както е ясно на мнозина, през 1912 година България влиза във война, а училищата са затворени. Тогава, като много други махленски и ученически организации "въздържателното дружество" Хр. Ботев престава да съществува.Едно от многото доказателства за това е и невръстната възраст на "учредителите" на въпросното дружество:Стоян Иванов Пухтев - роден през 1900 година - учредител на 12 годиниТеньо Русев - учредител, домакин, който уж дал идеята за името Хр. Ботев - роден през 1902 година - учредител на 10 годиниНикола Алваджиев - роден през 1900 година - учредител на 12 годиниНикъде в никой архив, библиотека или вестник не се отбелязва какъвто и да е било официален документ за създаването на Футболно Дружество. Това, разбира се е обяснимо предвид, че такова нещо не е нужно за група деца, желаещи да се борят с алкохолизма и да спортуват лека атлетика в двора на училището си.Каквото и дружество да е било създадено през 1912, то е било от невръстни деца, същото е спряло да съществува през същата 1912 години, именно поради закриването на училищата, загубата на ентусиазъм и влизането на България във война.Първите реални сведения за футболен клуб "Ботев" датират чак от 1917 година. През тази година няколко махленски клуба (включително и "Бай Ганьо" където играе и първия треньор на "Ботев" и легенда на клуба - Никола Щерев(Старика)) се обединяват. Чак тогава е изработен и клубен устав на отбора, избрани са и цветовете на тима.
+5
 
 
Боли когато плащаш глупави глоби , нали ? А помните ли какви глоби налагаха на Локомотив заради вашите изцепки и колко пари загуби предишния собственик . Тези пари можеха да влезнат в отбора , а не в касата на БФС . Веднага искам да подчертая , че не одобрявам нито предишните , нито сегашните глупости , които някой комплексиран ФЕН извършва . На стадиона трябва да се ходи като на празник и спокоен , че никой няма да ти пречи да се наслаждаваш на играта на любимият ти отбор.
-3
 
 
К,во са 1000 лв за локо бе ,бълха ги ухапала ,те имат милиони милиони.
+3
 
 
За една бутилка 1000 лв. Тия ку*ви от БФС са се побаркали
-1
 
 
Зaрaди утрепки кaто тоя под мен, стрaдaме!Тоя плъх го е стрaх дa излезе с името си,a сигурно и в Комaтево е по-нисък от тревaтa и тук е идеaлното място дa се почувствa великaн,дa aмa не!!!Трътльовци кaто него сa в изобилие.Нa мaчa,един подобен мухльо,реши дa се нaпрaви нa велик и товa струвa1000лв.Aмa некa сегa полициятa си свърши рaботaтa и се вземaт необходимите мерки.Клубът в същото време дa повдигне обвинение срещу въпросния "големец",ясен е кой е и некa всеки дa имa едно нa ум преди дa се изсере нa стaдионa или някъде другaде,дa знaе,че БЕЗПЛAТЕН ОБЯД НЯМA!!!Селяниятa извирa от всякъде,не сaмо нa Комaтево,Лaутa,aми цял Пловдив!Крaйно време е дa се вземaт мерки и то дрaконови.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: