ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (26) | Вчера (28)
Атанас Узунов: Ботев си остава фаворит
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:25 / 02.12.2014Коментари (14)4745
© Plovdiv24.bg
Административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов даде по-големи шансове на Ботев продължи напред в турнира за Купата на България. В първия мач от осминафиналите, игран на "Лаута", двата тима завършиха наравно 1:1. 

"Искам този сблъсък, макар и с толкова голям залог, да премине под мотото на феърплея. Силно казано е ние да сме фаворити и то на техния стадион. Бяхме в тази роля до 93-ата минута на първия мач, но Ботев ни вкара гол и вече не сме. Сега те са фаворит. Но ние също ще имаме своите шансове да продължим напред. Изградили сме боеспособен отбор, момчетата се всеотдайни и се борят. Не ме интересуват сътресенията в Ботев и няма да коментирам какво е в кухнята при тях. Не може да се говори за каквито и да било трусове или нещо подобно, когато има пловдивско дерби. Всеки излиза в мача да защити емблемата и честта на клуба си. Не излизаме като обречени. Ще се постараем да се класираме на четвъртфинал. Така, че нищо не ни притеснява. Не гледаме амбициите на Ботев, а нашите. Една победа може да се окаже преломен момент за нас, да се надяваме, че ще се случи", каза шефът на "смърфовете". 

Той коментира и опитите да бъде намерен нов собственик, който да поеме издръжката на Локо Пд от Нова година. В момента железничарите изпитват сериозни финансови проблеми и разчитат най-вече на помощ от страна на местния бизнес за стабилизирането на клуба. "Няма да крием, ако нещо се случи. В момента преговаряме, но когато имаме окончателно решение ще назовем хората, които поемат издръжката на Локомотив. На този етап няма нищо официално. От доста време преговаряме, но резултат все още няма. Има една поговорка - надеждата умира последна. Да се надяваме, че и на нашата улица ще изгрее слънце, макар че сега времената са такива, че преобладава облачно време, идват и снеговалежи", обясни Узунов.
Още по темата: общо новини по темата: 193
11.09.2015
26.08.2015
03.06.2015
30.05.2015
29.04.2015
29.04.2015
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Буферите пак са се насрали преди мача и се презастраховат и утешават още преди мача като ги гледам как пишат и говорят.Само с това ще си останете,вечно в сянката на отбора на Пловдив - Ботев!
-4
 
 
Тоя не го ли изгониха за "политически подбуди"?
+2
 
 
Наско знаеш много добре че Локомотив Пловдив има нов благодетел знаеш и защо предпочита да стои в миманса засега Локомотив Пловдив е религия разпиляна по целия свят която ще носим във нас и след края на дните си
+1
 
 
Кажи нещо ново,което не го знаят и малките деца.
-3
 
 
Няма нищо по-важно от намирането на собственик и благодетел на Локомотив.....! Утрешния мач е добре да бъде спечелен единствено и само заради съперника, с който играем!Ако не играехме със селяните, въобще не ни трябваше да продължаваме! Затова утре излизаме да ги отстраним, пък ако не стане! Здраве да е! По-важни са мачовете ни в първенството, както и бъдещето на клуба на пловдивчани, а именно Локомотив Пловдив! Хубавото, ако отпаднем утре ще е, че овчата глава ще остане на чело на селяните, а това означава, че резила им продължава! То не, че ако го махнат това ще се предотврати! Засега наистина са фаворити, пък и играем на онова тренировъчно игрище с малки размери, където е единственото място, на което селяндурите могат да играят! САМО ЛОКО
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенди на Ботев и Локо присъстваха на основаването на нов футболен клуб в Пловдив
Стана ясно кога Григор Димитров започва участието си в Мадрид
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: