ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Без опасност за живота на футболния фен на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:10 / 29.10.2014Коментари (20)7486
© Plovdiv24.bg
Вън от опасност е животът на футболния фен на "Ботев Пловдив", който пострада от самоделна бомба. 

Това съобщи доц. д-р Владимир Ставрев, началник на клиниката по ортопедия и травматология към Университетска болница, където е настанен 21-годишният младеж. 

На момчето е била направена операция на ръката, която е откъсната от лакътя. С него в отделението е и неговата майка. 

Според д-р Ставрев, футболният фен реално остава без една ръка. Инцидентът е станал малко преди 14 часа вчера, преди футболната среща между отборите на "Ботев" и "Локомотив".


Източник: радио "Фокус"
Още по темата: общо новини по темата: 193
11.09.2015
26.08.2015
03.06.2015
30.05.2015
29.04.2015
29.04.2015
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ужасно е да си причини такава олигофрения...но не е като да е без да "ИСКАЛ".
0
 
 
Предишния път хвърлихте бомби по нас и уцелихте ваш и сега това .Кога ще ви дойде акъла?
+5
 
 
Нямам думи! Добре е че момчето е оцеляло.Ще се научи да живее и по този начин.Но защо трябва да е така?Защо млади момчета си рискуват здравето и живота по този необмислен начин?Момчета...стадионите не са бойно поле и футбола не е война!Вземете се в ръце и не постъпвайте лекомислено.По този начин гоним хората от стадиона.Как да закараме децата си или внуците си на стадиона?Футболните мачове трябва да са празници и да доставят удоволствие на хората.Верно,млади и буйни....но ако искате да си изразходвате енергията и агресията...отидете в спортните зали.Тренирайте бокс,бойни спортове и други...но не правете простотии по улиците и стадионите.Направил грешка!И нищо.Само констатираме и чакаме следващата грешка на някой неразумен младеж,който ще си отнеме собствения живот или живота на друг човек.Много правилно мислене!Браво!...Трябва сами да се контролирате по трибуните,да сте непримирими към такива деяния от вашите съмишленици и да не допускате да се случват тези неща.Само помислете какво им е на родителите на това момче и на самия него в момента...и мислете с главите си!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Буферите са най-жалката и комплексирана сган! След като прекратиха последния мач на джамията със стотици БОМБИ, сега седнали да говорят как нащо момче било еди-какво си и едва ли не тръгнало да прави терористични актове срещу тях. Вие сте едни тъпи, долни, комплексирани изроди и не заслужавате и да ви се сере по лицата дори. Никой не го е подстрекавал да прави бомби, сам го пожела. Направил е грешка и сега ще съжалява цял живот. Това мисля, че му е достатъчно наказание. Не си спомням ние да ви казахме нещо лошо за оня малкия келеш, дето се утрепа на стълба с БМВ-то и заедно с него утрепа още невинни. Не си спомням да сме казали нещо за Денди. Замислете се, олигофрени!
0
 
 
Явно имате инфо за подстрекател. Няма нужда от недомлъвки , кажете го кой е в прав текст , покажете го да го видят всички! Какъвто ни е футбола , такава ни е и публиката. И тук не визирам някой конкретен. И за двете публики се отнася , буферите да не се възполват от случея да хранят , ами да се замислят че и тe ги имат същите мърши ...
+4
 
 
Прости хора!!! да се направиш на велик, да си избиеш комплексите ,да ти каже евала някъв батко (тартор) дето не е постигнал нищо в живота си и живее в лайната оставаш инвалид за цял живот ...... тези хора "приятели" и батковци може би ще му помогнат за лечението!!!! МОЖЕБИ !!!!! но живота на момчето е прецакан за цял живот ще живее с няква мизерна инвалидна пенсия..... ПРОСТИ ХОРА..... или ако беше ранил/убил някой с тая бомба щеше да изгние в затвора ....... ХОРА ПРЕДИ ДА ПРАВИТЕ ГЛУПОСТИ МИСЛЕТЕ ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА
+1
 
 
Бих искал Пловдив 24 да питат онея глупаци кадето са го накарали да ги прави тея бомби ,какво мислят за случката?!?! Също така ЗАЩО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ВЧЕРА НА ЛАУТА СЕ ХВЪРЛЯХА БОМБИ ОТ ПУБЛИКАТА НА БОТЕВ ?!?!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
дано да се оправи,но това за пореден път доказва колко глупав народ има,за какво са ти тея бомби?да ги мяташ по на буферите сектора и да се мислиш за голям мъж ли???спрете се вече с тея бомби,младо момче отива на кино,цял живот инвалид и за какво???като искаш шоу пали си факлите подкрепяй отбора,като искаш да се правиш на мъж не бомбите са начина,да тежи на съвестта(ако имат такава) на онея отрепки измислените им тартори които са по страхливи и от малките им вече
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: