ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Цветанов: Контролирахме събитията, но видяхте какво стана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:46 / 03.12.2014Коментари (12)4958
© Plovdiv24.bg
Футболистът на Ботев Момчил Цветанов остана разочарован от загубата на неговия тим от Локомотив с 1:2.

"Цял мач контролираме топката, играем добре, но видяхте какво стана. Опитахме се да вкараме гол и можехме да направим това по-рано. В последните минути допуснахме два гола от два удара в нашата врата.

Създадохме 7-8 голови положения, но нямахме шанс. Играем и надиграваме съперника с първа и втора топка, комбинации. Поведохме, но не можахме да си затворим мача. Имаме някакви сътресения. Извиняваме се на феновете, че ги разочаровахме", заяви Цветанов.

Още по темата: общо новини по темата: 193
11.09.2015
26.08.2015
03.06.2015
30.05.2015
29.04.2015
29.04.2015
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво си контролирал бе смешник? Видяхме те като излезе сам срещу вратаря и се насра от страх да я биеш.
на 03.12.2014 г.
+6
 
 
цветанов ти изобщо знаеш ли как се вкарват голове колко пъти трябва да си сам срещу вратаря за да вкараш поне веднъж.
+8
 
 
Видяхме как владеете положението. Теб специално и съдията те пожали в края.
-3
 
 
Тоя Ловешки мангал ми е контролирал х*я с уста !! закривай катуна и да не приказваме повече март месец бием с 3-ка дано да ги има до тогава !! Чеерно белите ще имат нов собственик и камбурджини ще бележи отново !!!
+7
 
 
ЦВЕТАНОВ, СЪТРЕСЕНИЯТА СА НАЙ-ВЕЧЕ В ТВОЯТА ГЛАВА..., И КРАКА СЪЩО...., РАЗБРАХМЕ, ЧЕ ОНИЯ ОТ ЛИТЕКС НЕ СА ТОЛКОВА ГЛУПАВИ....!!!!!
+4
 
 
Иване лягай да спиш ,тази вечер Пловдив е черно-бял.
+5
 
 
Какво си контролирал, бе, какво?Мача се играе 90 минути, а не до гол.Контролирал си оная работа....
+13
 
 
МИ КАЖЕТЕ ГИ БЕ?!!?!?!?!?!?! ?!? КАЖЕТЕ ГИ ТИЯ СКАПАНИ СЪТРЕСЕНИЯ БЕ?! КАКВИ СА?!?!?!? Парите - НА ВРЕМЕ!!! Публика - имаШЕ я до сега може би!!! Ти Момчиле,ТИ днес ,а и не само,но конкретно ДНЕС ти изтърва 3 или 4 ЧИИИИИСТИ ПОЛОЖЕНИЯ!!!! КАЖЕТЕ СКАПАНИТЕ ПРОБЛЕМИ - треньора ли,ръководители те ли,някой от играчите ли?!?!? КАКВО БЕЕЕЕ?!?!?!?!?! ? КАКВООООО?!!?? ! ТОВА Е МАЧ НА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО БЕ!!!!! Не да ми риташ гредата !!!!! Вуцов вика,имало натиск,не от играчи,не от публика - АМИ ОТ КОЙ БЕ,нали всички се пишете големи "мъже" Излезте,кажете това не е на ред,еди как си трябва да е! Нали това бяха и приказките и обещанията,че всичко ще е прозрачно в клуба и ще се казва особено за такива проблеми ,феновете да са на ясно и да се знае! Кажете си го ,не ни пилете нервите ,защото сега в неделя срещу тия селяндури от Хасково,ще е има няма половината база пълна,аз сега съм на мнение,че не ми се ходи,но ще отида,ще си купя дори предварително билет,но и там издъните ли се...... НЕ МИ СЕ МИСЛИ!!!!! И не да ми казвате,че в началото на шампионата било еди к'во си!!! Вие поставихте тогава с игрите си високо летвата,а за един спортист дори и аматьор,ако иска да се развива ,трябва ВИНАГИ да се цели възможно най-горе! Как така в софия срещу славия след 25-та мин "изчезнахте" от терене бе?! Та до 25-та мин. ,всички мислехме,че тия отнасят 4-5 гола! Днес същото,мощна игра и в даден момент секва,няма идея от ценъра,няма нищо! Казаков си вади глупав жълт картон и след това цял мач,никъв го няма!!! Вуцан ти прави смяна в 90-та мин при 1:2 и те вади,при положение,че трябваше още към 60-та минута,или поне на нашия гол да направи смяната,да убие инерцията!!!!! В мачовете в, които играха Радо Терзиев и Николов(който супер тъпо си изкара червен картон,но трябваше и за буфера да има,но както и да е) ,ако не се лъже нямаше допуснат гол! Инез до ся колкото пъти ( около 7-8 пъти) съм го засичал и в джипа му и на вън ,все е с цигара! Забележете как загрява преди мач той и как другите,вижте и на тренировка!!! Тия чужденци да нямат специална клауза в договорите,че ако не са в кома,ще са титуляри!?!?!? И ПАК КАЖЕТЕ КАКВИ СА СКАПАНИТЕ СЪТРЕСЕНИЯ В ОТБОРА!!!!! !! Малко ви остава!!!
+4
 
 
Първа и втора топка ги овладяваш, ама трета и четвърта ти влизат, лилипут.Съдията трябваше да те изгони в края на мача.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: