ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (20) | Вчера (28)
Неделчо Матушев: Това са ни възможностите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:33 / 27.09.2014Коментари (30)4859
© Plovdiv24.bg
"Не се отразява добре тази поредица от загуби. Не мога да обвинявам момчетата. Ботев имаше по-голям късмет. Вкараха си двата гола от ситуации, а ние не успяхме да си вкараме положенията", заяви наставникът на Локомотив Неделчо Матушев, след загубата на "смърфовете" в 97-ото градско дерби на ниво "А" група.

"Това са възможностите на футболистите в момента. За пореден мач не се получава това, което искам. Ситуацията със Спас Делев е, че не може да го картотекираме. Стараем се да привлечем играчи в предни позиции, но по време на първенството става трудно", коментира още Матушев.

"Напрежение винаги има във футбола и треньорския пост. Локомотив не зависи от една победа или загуба. Зависи от фенове и тяхната визия. Стараем се след всеки мач да променяме нещата", завърши треньорът на Локо.

Още по темата: общо новини по темата: 52
02.10.2014
30.09.2014
29.09.2014
29.09.2014
29.09.2014
29.09.2014
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
БОКЛУК, БОКЛУК .....БОКЛУК, БЕЗДАРЕН ТРЕНЬОР ОТВСЯКЪДЕ, ми то няма идея, мисъл в играта. Ботев можеха да бият с колкото си искат. Предишните мачове също. Ръководството също бездарно, сто пъти трябваше да го махнете тоя смешник, спуснат от Политбюро, ама не смеете. Изгонихте феновете от стадиона, ама то за Б група тия, които сте останали сте достатъчно.!
+4
 
 
Добре де, гоните Неделчо. Кой ще ви е треньор тогава? Кокала ви отказа принципно заради Коко. Каза, че без пари е абсурд да се играе в А група. Кой е този луд, който ще дойде? Чечо ли? На него си му е екстра в Разград.
+1
 
 
Как веднъж не каза че ти поемаш отговорност и вина за резултатите!Все момчетата са ти виновни ЦЪРВУЛ СЕЛСКИ! Ясно ми е вече какво ти е отношението към футболистите в съблекалнята и по време на тренировки...комплексар смотан...ДЪРВОДЕЛЕЦ!!! Като футболист беше дървар и сега като треньор си същия смешник!Преживавал съм такива ситуации и са ми много ясни!Изчезвай и не травматизирай повече момчетата в отбора с твоя се4лски манталитет!!!
+6
 
 
Неделчо, примери си температурата,сигурно си настинал.За какви полужения говориш?Може би за някой разбърквания пред Стаховяк става въпрос,уточни.Само Ботев.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+2
 
 
Това ти беше последния мач като треньор на ЛОКОМОТИВ -сбогом .
+4
 
 
КЪДЕ Е ЗУМА ДА КАЖЕ НЕЩО ЗА ЧЕСТТА НА ЧЕРНО БЯЛАТА ФЛАНЕЛКА ПАЛЯЧОВЦИ
+6
 
 
Неделчо,какви положения ,какви 5 лева били си изпуснали положенията ?! Че вие имахте ли поне едно ? Май си гледал някой друг мач ... :)
+3
 
 
Това са твоите възможности...ЦЪРВУЛ!!! Нито мпжеш да проведеш качествена подготовка....нито можеш да прецениш реално качествата на футболистите ...да ги подредиш...и да ги мотивираш!!!Ти си един смешен измислен треньор...меко казано...без псувни!!!Отивай нАзербейджан...взимайу 75 000 долара и не се пробвай повече на Лаута....АМАТЬОР СМЕШЕН!!!
+5
 
 
Ниделчоооо,да илядиш при циганите!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Седем пловдивчани в състава на България за Лигата на нациите
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Кметът към маричанки: Поклон пред вас! Пловдив ви е признателен!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: