ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Матушев преди дербито: Мотивирани сме да победим
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:25 / 25.09.2014Коментари (29)7304
© Plovdiv24.bg
Отлично познаваме заряда на дербито, всички сме мотивирани и концентрирани да победим. Това каза наставникът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев преди съботното дерби срещу отбора на Ботев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Знаем силата на Ботев и се надявам да им се противопоставим по най-добрия начин. Самочувствието на момчетата се повиши след победата за Купата в Стара Загора. В момента имаме нужда повече хора да ни вярват в това, което правим. Твърдо аут за мача са Ангел Грънчов, белгиецът Емерик де Врийзе и Здравко Илиев. Всички останали са на линия", заяви Матушев.

"На нашите фенове мога само да им благодаря, защото те ни подкрепиха в трудните моменти. Смятам, че никой не си е мечтал, че Локомотив ще почне да побеждава всички отбори и ще бъде на първите места. Тази илюзия ние не сме си я правили. Феновете винаги са ни подкрепяли. В последните мачове наистина нашата публика е леко разочарована заради резултатите. Аз мога да им благодаря и да ги призова да подкрепят футболистите и да им вярват. На този етап това са играчите на Локомотив Пловдив. Една загуба или една победа не може да реши бъдещето на Локомотив", каза още треньорът.

"За премии не сме говорили. Това е дербито на Пловдив и тук премии не играят роля, нито други мотивационни неща", завърши Матушев.




Още по темата: общо новини по темата: 52
02.10.2014
30.09.2014
29.09.2014
29.09.2014
29.09.2014
29.09.2014
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Важното е да няма подценяване и да има концентрация особено в защита. Статичните положения са нашата слабост, не съм гледал как играят буферите, ама май май от мотивация ще ни подарят 3-те точки.
0
 
 
Кефи ме жалките потници как го играят умряла лисица. Само че тоя път наистина сте умряла лисица, олигофрени. "И да паднем, нищо, нормално..." и не знам си кви п*ткенски оправдания. Когато бяхте в пъти по-силни и стабилни като отбор бяхте много отворени и много знаехте, ама то вие половината няма как да го помните, щото сте били в първи клас още тогава. Успех на всички локомотивци в борбата им с потниците-паразити, които унищожават Локомотив Пловдив!
+1
 
 
Матушка, нека първо мине мача, да видим резултата, който ще постигнеш, пък тогава говори!
-4
 
 
Според обективните наблюдатели ,ако Локо вземе 1/ една / точка Вили/ ителегентния/ -човека пропуснал всички дербита/ трябва моментално да забегне за чужбина/ . Ако Локо успее да се измъкне сух т.е равенство на Матушев трябва да се гласува доверие за работа и през втория полусезон. Нека не забравяме какво представляваше отбора в началото на сезона. И от къде започна.....
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+8
 
 
Г-н Матушев преди две-три седмици малко се пообърка като каза,че ще взима 12 точки следващите 4 мача ... май е имал в предвид следващите 4 месеца (до зимата) !! Само,че като гледам как вървят нещата може и до зимата да не спечелят 12 точки ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 25.09.2014 г.
+6
 
 
И мотивирани - 5:0. Ако не сте мотивирани, незнам..
+1
 
 
Само дребните отбори се борят за самочувствие.Големите го имат.В задния двор на селскостопанския какво им е наред че и топките да са им отпред.Упаравата ли е адекватна,треньора ли е специалист,футболистите са ритнитопковци,а неумитите неуки фенове са олигофрени.
+6
 
 
Буферчета ще падате този мач ,ама то свикнахте вече.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: