ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (27) | Вчера (21)
Различни маршрути за пловдивските агитки към "Коматево"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:21 / 27.09.2014Коментари (11)3957
© Plovdiv24.bg
Пловдивската полиция ще допуска агитките на Ботев и Локомотив до стадиона в квартал "Коматево" по два различни маршрута. Непримиримите врагове откриват 10-ия кръг на "А" група днес с взривоопасно дерби от 17:00 ч.

Гостуващите привърженици на "черно-белите" ще бъдат допускани към спортното съоръжение по маршрута Околовръстен път - ул. "Захаридово", като автобусите им ще се съпровождат и охраняват от полицейски служители. Феновете на "жълто-черните" пък ще преминаватт по маршрута бул. "Христо Ботев" - "Коматевско шосе".

Освен това ще бъде въведена временна реорганизация на движението по бул. "Христо Ботев", в участъка от бул. "Александър Стамболийски" по протежението на "Коматевско шосе" до кръстовището с околовръстния път на Пловдив. За времето от 16:00 до 20:00 ч. ще бъде спрян достъпът на моторни превозни средства в квартал "Коматево". Ще бъдат пропускани само превозните средства на масовия градски транспорт и на живущите в квартала. Останалите участници в движението ще бъдат насочвани по обходни маршрути.

Органите на реда са набелязали и комплекс от мерки за недопускане сблъсъци между противостоящите агитки на територията на спортната зона. Билетите за футболната среща са предварително разпределени и на място преди срещата няма да се извършва продажба. На влизащите в стадиона ще се извършват стриктни проверки. Няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние, такива, на които са наложени забрани за посещение на спортни мероприятия, както и малолетни без пълнолетен придружител. При охраната на мача ще бъде използвано и видеонаблюдение.

От полицията припомнят, че е абсолютно забранено внасянето на пиротехнически средства, оръжие и предмети, които могат да се използват като оръжие; спрейове със защитен газ, с разяждащи или с оцветяващи вещества; бутилки, включително пластмасови над 500 мл, или предмети, произведени от чуплив или от особено твърд материал; обемисти предмети като стълби, сандъци, куфари, столове и други; сигнални ракети, светещи тела или пиротехнически изделия; знамена и плакати с дръжки по-дълги от 1 метър и с диаметър по-голям от 1 см, с изключение на олекотени ПВЦ-тръби с размер до 2,5 см; механично задвижвани предмети и съоръжения, които предизвикват шум; алкохолни напитки, наркотични или други упойващи вещества; животни.

Нарушителите на тези правила ще бъдат санкционирани съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия. В Пловдив ще патрулират мобилни групи специализирани полицейски екипи, които ще реагират на всеки подаден сигнал за нарушение на обществения ред.

Още по темата: общо новини по темата: 52
02.10.2014
30.09.2014
29.09.2014
29.09.2014
29.09.2014
29.09.2014
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
простите куки,чадър може ли ,ще вали хахаха
+2
 
 
И кво сега ? Маса не е забранено да си носим ама столове не може. Прави ли пием бе да ва е.а и тъпите куки
+4
 
 
От Полицията припомнят , че е забранено внасянето стълби, сандъци, куфари, столове ... Извинете драги Полицай тези предмети знам , че се използват в кеча ама за футбола да отивам на мач със стълба и сандък извинете ама е не смешно а трагично такова изказване
+5
 
 
Стълби,сандъци,куфари?!Все едно на мач някой отива с такива "инструменти"но е "много важно" уточнението!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: