ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Локо умуват да замразят Дани Кики
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:01 / 25.09.2014Коментари (20)4570
© Plovdiv24.bg
Любовта на халфа на Локо (Пд) Дани Кики към нощния живот е на път да му донесе неприятности. 26-годишният втори капитан на "черно-белите" е възможно временно да бъде замразен.

Причината за това е, че ръководството на клуба и спортно-техническият щаб на "смърфовете" са узнали, че Кики се е веселил до ранни зори в нощни клубове в Пловдив.

В града под тепетата се носят информации, че Дани е редовен посетител на чалготеките. Бившият младежки национал бе сред играчите, които отпаднаха от групата за двубоя с Верея за Купата на България, спечелен от Локо (Пд) с 2:0. Официалната информация от клуба гласеше, че Кики остана извън състава заради травма.

"Останах извън групата за мача с Верея, защото имах болки в адукторите. Не е вярно, че ходя често по нощните заведения, защото излизам рядко. Никой не ми казвал, че не възнамеряват да разчитат на мен за мачовете", заяви пред "7 дни спорт" самият Дани Кики.

"Не смятам, че трябва точно преди дербито да обръщаме внимание на нещо, което се е случило преди 2 седмици. Дани Кики си отнесе наказание според вътрешноклубния правилник. Въпросната вечер обаче той е бил заедно с Росен Колев от Ботев Пд, както се видя от снимката. Защо не попитате ръководството на градския съперник дали не са наказали и техния играч. На Кики сме му дали карт бланш да се поправи. Колкото до това, дали ще се разчита на него в мачовете, ще го решава спортно-техническият ни щаб. Всичко си зависи и от самия футболист", отсече пред "7 дни спорт" членът на съвета на директорите д-р Константин Думанов.

Още по темата: общо новини по темата: 52
02.10.2014
30.09.2014
29.09.2014
29.09.2014
29.09.2014
29.09.2014
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
от Ботев съм но тоя Дани Мики ли къв е нз не трябва изобщо да бъде в Локомотив Пд. Пълен нещастник е с нищо не помага на клуба!!! и отбора
-1
 
 
Ицко за какви жълтури става въпрос?Прочети внимателно заглавието и тогава приказвай.Какво правиш в нашата тема бе жълт глупак ти си в нашата тема серсемен жът нагъл папагал.
-1
 
 
Пак жълтите са ви между устните, скапаняци такива.Кой за кого говори от буферите и пак Ботев Пловдив намесват.ГЛЕДАЙТЕ СИ ВАГОНА А НЕ ГРАНДА!
на 25.09.2014 г.
0
 
 
Замразете го,чрез криогенеза.Нека го размразят след 50 години да видят хората как са изглеждали астралопитеците!
-3
 
 
Кики има голям футболен талант, но главата му е празна като на жълтур! Тоя има проблем с пиенето и нощния живот и то не от вчера.....! Не знам, как ще го "замразят" след като алкохола не замръзва?! ::::))))) Никога няма да забравя ситуацията от загубата ни в събота, когато Кики изпълни цели 5 последователни ъглови удара и всичките бяха изпълнени по абсолютно идентичен начин!? Да не говорим, че нито един пас в този мач не му беше точен!!! На всичкото отгоре пред него се откриха 2 чисти положения за гол, като и двата пъти, вместо да скъса мрежата на противника съответно от 5 и 8 метра, завалията изплю топката все едно я е ударил със задните си части!.....Тоя и оня Якимов не бива повече да играят за нас, за сметка на задължителния титуляр Карагерен и Малама, който все още има проблеми с физическата подготовка!
+1
 
 
ХАЙДЕ ДА НЕ СИ ГОВОРИМ САМО ЗА ГРАМАТИКА СЕЛСКИ КУЛТИВАТОРИ.Пак питам колко събира селският ви стадион защото наистина е селски.Намира се на село. Или не е а?Колко 15-20 000 или може би повече?
-2
 
 
Пиленцата пак се активираха.Само проса за вас.Коматеууу стедиум колко публика събира?че всеки път обсъждате колко хора ходели на ЛАУТА.В това си състояния стадиона на ЛОКО Пловдив събира 4-ри пъти повече, така че без коментари.И четири хиляди да ходим в момента пак сме повече проста матиматика.
+2
 
 
И пак градския съперник ви в устата комплексари,те го питат за техен играч,мухльото се обеснява като пут.а!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
В Белгия гърмят: Бижуто на Локо е на крачка от трансфер във френската Лига 1
Един от най-сърцатите в Локо: Ще продължим да се борим до края!
Джовани подлуди китайците с красив победен гол в 96-ата минута
Мъри: Стадионът на Ботев е правен като по трудово обучение, на Локо - същата работа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: