ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев замина за Гоце Делчев с група от 19 футболисти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:21 / 29.10.2013Коментари (45)10477
© Plovdiv24.bg
С група от 19 футболисти отборът на Ботев (Пловдив) замина рано сутринта във вторник за Гоце Делчев, където утре от 14:00 часа "канарчетата" гостуват на местния Пирин в мач от междинния 15-и кръг на "А" група. Единствената промяна в разширения състав от предишната среща е отсъствието на наказания Веселин Минев, който ще пропусне следващите три мача на Ботев.

Групата на Ботев:

Адам Стаховяк, Росен Андонов, Йордан Христов, Филип Филипов, Елведин Джинич, Бобан Грънчаров, Сивард Спрокел, Артур Енрике, Георги Сърмов, Борис Галчев, Костадин Дяков, Томаш Иршак, Вандер Виейра, Луис Педро, Ромарио Кортзорг, Абел Анисе, Иван Цветков, Валери Домовчийски, Станислав Костов

Още по темата: общо новини по темата: 13
31.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Офанзива,момчето се казва Серкан,и е на 16-17 години,играе на позицията на Неделев,и няма как да го сравняваш с Галчев.Проблема му е, че няма и 50 кила.За Сърмата обаче си прав,и всеки един наш юноша би се справил много по добре от него,ако не с умения то поне с желание и себераздаване в името на емблемата.Ако СС държи и иска да запази работата си,то зимата задължително трябва да се освободи от любимците си,Сърмов,Домо,Педро,и още един двама.
+4
 
 
Да попитам, има едно момче в Ботев, българско турче, халф, беше влезнал миналия сезон в един два мача и показа повече футболни умения от Галчев и Сърмов взети заедно. Как се казва и къде се изгуби ? Или не е от любимците на правилния ?
+5
 
 
Мъри загуби моето доверие само с един мач.Може и да греша , ако е така , ще си го призная.Но все пак вижте моите три предположения за този мач: 1. Ботев даде мача на говедата - Аргументи: изиграхме най- слабото си, най-беззъбото си гостуване .Дори по времето на Селския сме имали повече положения и удари в тяхната врата , като гости.Весо Минев си изпроси нарочно картона . Второто полувреме се прибрахме в нашата половина,нарочно, за да могат нещастните говеда спокойно да изнасят топката.Пресата ,къде остана , не знам.А, говедата бяха толкова нещастни и уплашени, че няма накъде. 2.Играхме за Х - Мъри предварително обясни , че Ботев играе традиционно слабо навън , обясни ,че фаворита е Левски и как се радва да цъфне пак на Герена.Добре де , но така за Х играят Пирин ГД, Любимец и прочие опащкари. За нас това беше срам. 3. Играхме за победа , играхме за многобройните ни верни фенове изпълнили сектора.Аргументи : Аз нямам аргументи в защита на тази теза , ако някой има аргументи или дори оправдания, нека ги изложи. ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Тази загуба е чисто треньорска.Дали е полягане или треньорска немощ още не мога да реша.Надявам се да е второто.Това го разбирам и мога да го преглътна и дано е така, но все пак в един мач Мъри загуби моето доверие.
-4
 
 
ако това ще ви е трудния мач просто ще се разделите с Мъдю.Този отбор отдавна е в Б група.
+7
 
 
Стига с тези просташки изказвания - два лоши мача и край, всичко трябва да се променя. Имате пари, собственика вярва на това което се прави, така, че по спокойно! Мога да кажа само едно - ГОВЕДАТА (знаем кои са) вън от Пловдив. Само Локо.
+4
 
 
Каквото и да стане, аз съм спокоен. При провал срещу Пирин и Литекс, вече и слепците сред нашите фенове ще прозрат истината. Надявам се тогава и собственикът да си даде сметка кой как го е лъгал. Ботев го е имало и ще го има. Падали сме, били сме, това е част от живота. Ако пък Мъри направи чудо, което ме съмнява, и бие 5 мача по ред, както се кани - да стои! Нямам против.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+12
 
 
абе незнам ама този мач ще е много труден за нас с това ялово нападение добре че терена е кофти че да имаме оправдание
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 29.10.2013 г.
+8
 
 
Утре вечер се пригответе да посрещнем героите от Ботев начело с Мъри и Кривия победили отбора от европейска величина ПИРИН от Гоце Делчев.А от независимият форум ще потекат сълзи от радост как Мъри се е върнал пак в правилният футбол.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: