ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гневни бултраси посрещнаха футболистите и треньорите на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:49 / 30.10.2013Коментари (24)7885
© Plovdiv24.bg
Гневни бултраси посрещнаха феновете на Ботев при пристигането на отбора, на стадиона на "канарчетата", след поредното фиаско, този път 1:1 с последния Пирин (ГД).

Въпреки гнева си, феновете спокойно се опитаха да разговарят с футболистите и спортно-техническия щаб. Очаквано най-търсеният събеседник бе Станимир Стоилов. Треньорът опита да разговаря с гневните привърженици, но те трудно приемаха обясненията му.

В коментарите към статията за мача, в най-четената пловдивска медия, привържениците хвърлиха изцяло вината за слабото представяне на отбора върху треньора Станимир Стоилов и Александър Александров.

Най-крайните коментари бяха, че Мъри умишлено саботира отбора, за да бъде уволнен и да поеме Левски.

Още по темата: общо новини по темата: 13
31.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Въпреки, че не съм доктор считам, че явно всички под мен страдате от много опасна и прогресивна старческа деменция. Имате и ментални проблеми ми се струва. Бързо забравихте как Мъри отказа на Сирака в един много труден за Левски момент, когато цялата "синя" общественост искаше именно него за треньор. Човека рискува адски много с оставането си при нас, най - вече рискува любовта и уважението на феновете на Левски. Това нещо не го е правил никой треньор на Ботев преди това, поне в последните 25 години, за по-рано това незнам. Човека работи със сърце и душа за отбора, всеки ден е на тренировките и вижда кои в каква форма е, така, че тука някви смешни специалисти, като Джонита, Монита, светкавици разни болни и Андоновци, не се правете, че избощо нещо разбирате от тази игра, защото се лъжете ЖЕСТОКО. А пък абсурдите, че Мъри бил саботирал играта на Ботев за да се върнел в Левски, са мисъл на наистина болни душевно хора. Ако иска в Левски няма нужда да саботира Ботев, ще се разберат с ръководството и ще го направи. Мъри е достоен мъж и го е показвал не веднъж, взима достатъчно пари за да ламти за още, пък и ще се разбере с говедата, ако толкова много го искат да му изплатят парите, които няма да му дадт в Ботев, има начини за това. А и той вече един път отказа на рогатите, което е красноречиво, че на този етап не желае при тях. Освен това винаги се казва Мъри взе Педро И Домо, а никой не казва Мъри взе Стаховяк, Спрокел, Ромарио и Минев нали мишки? Нека да се види до края на сезона какво ще направим и тогава да се говори за оставки или направо да се депозират такива. Освен това мисля, че тези, които плюете по Мъри и Кривия /трима, четири души, а може и да е един и същ с различни регистрации/ още от началото на тяхното назначване, умишлено настройвате мнението на канарите срещу двамата, защото явно сте заинтересувани от махнаето им. Или сте някви дето са близки на отхвърлените от отбора "Легенди" или сте самите тях. Лошото е, че много хора не го разбират и ви се вързват на простите мозъци и сега има отрицателно отношение към ръководство и треньори.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 31.10.2013 г.
+5
 
 
и какво излиза сега ,че днес ръководството ще остави мърльо? по-добре да бяхме паднали, за какво ни е една точка, но хасковлията да си отива! заедно с него и Кривия. тоя сигурно няма и средно образование ,а ще е директор ?
на 31.10.2013 г.
+5
 
 
Ох добре че мнението си го казвах когато му е времето,та сега не ми се налага да се измятам като някои,които носиха мъри на ръце, преди месец а сега го чакат на стадиона за да го линчуват. Въпреки всичко оставам на позиция,че треньори не бива да се сменят през няколко месеца,защото тогава става рестарт и губим още една година! Футболистите : Дяков,Сърмов,Домовчийски,Огнянов,Енрике,Педро,Грнч
аров и Костов не са некадърници а момчета които спокойно могат да направят един отбор 5-6 ти в нашата А група. Те в момента не са в дупка! Това са техните върхови възможности и те не са показвали при нас повече лятото отколкото сега,не се заблуждавайте. Ако сегашното класиране удовлетворява ръководството,то спокойно можем да продължим с тях все пак 5-6 място е едно достойно представяне. Ако искаме обаче да гоним весоки цели и да се мръщим когато останем трети тогава отбора трябва да се гради около играчите: Стаховяк,Спрокел,Галчев(вчера слаб),Иршак,Христов,Минев(със специална програма и психиатър),Вандер (и той с привъзпитател),Цветков (с мисъл за скорошна замяна) и накрая и на последно място Анисе(преместен зад нападателя,който още го нямаме). Та сметката излиза,че имаме един гръбнак,който може да се използва а нее нужно всичко да се руши и над него да се надражда с качество като това което продаваме в Германия. Видя се че Тошко Неделев е бил човека диригент и оркестър едновременно а такива играчи са скъпи и трудно се съгласяват да играят в България,тъй че нека не разваляме и малкото което имаме. Надявам се че на кауна ще се даде време поне до зимата и ще му се набие в главата че сега отбора е много слаб и положенията които той вижда са само в неговата глава а страха му преди всеки мач не е от силата на противника Гоце Делчев а е просто несигурност в личните качества! Та като заначало мисле че може да се започне с изгонването незабавно на Сашо кривото говедо! Този няма място в Ботев обаче ръководството го направи директор в клуба! Цветан Василев да се огледа за хората непосредствено под него защото от там идват проблемите!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 31.10.2013 г.
+2
 
 
Кривия и Мърльо - вън завинаги от БОТЕВ! Тия двамата нито знаят, нито ще приемат някога да работят искрено на нашия клуб! Те не познават идеалите на БОТЕВ, с които поколения футболисти ни радваха, въпреки че не всеки път имаха големи резултати! Такива, като тия двамата нямат място на Колежа! Затова - ВЪН, ВЪН и пак ВЪН! Каквото и да реши днес ръководството - тия за мен са затворена страница и няма да се примиря с това, отвратително доказани говеда да водят любимият ми клуб!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Аз мисля,че точно кривия няма никакво място във Ботев като започнем със идването му успя да се скара със половината отбор и успя да прогони Курдов който във момента бележи гол след гол за Славия.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-3
 
 
Оня с ижарчените МИЛИОНИ за трансвери БОССА да му мисли другите са се налапали Криви Прави всички на софрата:)))А Резултатите Плачевни ,тва не разбирам с толкова милиони и мечти за шампиони да се сгромолясате страховито като Левски
+9
 
 
Извинявам се, сгреших. Изпуснах от списъка Коцето Видолов. Нищо, че изпусна и той една дузпа.В 90минута. Точно срещу "Севиля" и пропуснахме една утешителна победа. Но пък изкупи греха си десетки пъти. Не знам колко десетилетия ще са необходими на един некадърник като Домо, за да се реабилитира за това смешно изпълнение срещу фенера в "А" група
+8
 
 
Не знам на колко години сте, но на предното ни(предпоследно) участие в евротурнирите, старши треньор беше локомотивецът Атанас Драмов. Нищо, че беше такъв, той си вършеше добре работата тук. Както я вършеше и един Аян Садъков и, поправете ме ако бъркам, той е единственият досега, който се е разписвал и за двата отбора в противниковите врати. Ако махнем Аян Садъков, Мечо(който ходеше пеш след някои мачове, защото нямаше тогава кола и каза ясно в прав текст на неколцината около него, че отива в "Лавски" просто защото не получава и заплатата си тук), Тодор Симеонов и Лилчо Арсов(колкото и пороци да имаше), другите бяха нискоразрядни. Кой ти помни Сивинов, например? Ама тоя дървар игра по-добре срещу "Севиля", отколкото много от днешните ни "звезди" в Неврокоп. Значи е и до талант. Става дума за треньора. Пък нищо, че Драмов е известен в Пловдив, а Мъри го дъвчат из цяла България
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: