ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Александров: Губим, защото играчите спряха да слушат Стоилов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:08 / 29.10.2013Коментари (29)5229
© Plovdiv24.bg
Аз съм твърдо зад Мъри, има и подкрепата на собственика, заяви още Кривия
Станимир Стоилов остава старши треньор на Ботев. Това заяви изпълнителният директор на клуба Александър Александров. Той каза още, че Мъри няма основания да се страхува за поста си.

"Постът на Стоилов е много стабилен. Не може с лекота, за два-три мача, да се маха треньор. Мъри успя да изгради един силен Ботев, с който всеки се съобразява. Аз съм твърдо зад него, има и подкрепата на собственика. Много хора чакаха Мъри и аз да стъпим накриво, и да излязат от дупките си, и да започнат да плюят, заяви Кривия. 

- Не ме вълнува нито другият отбор от Пловдив, нито който и да било друг. Вълнува ме само нашият отбор. Има още доста мачове до края на първенството. Не смятам, че санкциите са някакво решение. За Минев ще има по вътрешния правилник, но иначе самите футболисти трябва да си изчистят главите, и да искат да играят футбол, както го правиха досега", коментира Александров.

"Мачът с Локо (София) не бе толкова зле, колкото този с Левски. Ние през второто полувреме бяхме забравили да практикуваме футбола, който практикувахме преди това. Знам, че и феновете негодуват, но го има във футбола. Не мисля, че е криза, но не играхме както в предишните мачове. С тази игра, мисля, че и хиксът нямаше да е удовлетворение, защото нашият отбор не игра нищо" призна Александров в предаването "Пред банята".

"Може би футболистите спряха да изпълняват изискванията на Мъри Стоилов, със задържане на топката. Просто не искахме да играем с топката, аз така си го обяснявам, но не мога да си го обясня. Едно и също си говорим с Мъри, нямаме обяснение за слабата игра", каза още Алекс.

Още по темата: общо новини по темата: 13
31.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сашко моето момче когато играчите започнат да не слушат какво им говори треньора това означава,че той няма тежест и авторитет сред тях което означава,че автоматически трябва да бъде освободен.Домусчиев само за два слаби мача освободи треньор спечелил промоция за А група направил най успешната селекция за последните три години във България и най важното спечелил купата на България и две последователни шампионски титли.Аз питам Мъри какво е спечелил със Ботев та се ползва със такова безгранично доверие от ръководството,или е наложил трима юноши и ги е докарал до супер ниво.
+4
 
 
Кривие, слушахте снощи по тв и ми идваше да разцепя телевизора. Как може да си такъв наглец ве смешник, да говориш такива простотии, аз знам, че си тъпо парче, ама да кажеш, че не можеш да си обясниш слабата игра на отбора в двата мача с шопите, вече ми е в повече. Нали ,ти си силния човек на Мъри, нали ти спортен директор бе бастун крив, нали ти си най-близкия до футболистите от ръководството. Палячо, ако не вземем двата предстоящи мача си отивате и ти и Мърльо и Цанко мухльото, разбра ли наемник такъв. Сега е лесно да ми се оправдаваш с футболистите и контузиите на някой от тях. Що не кажеш какво си правил в Ескалибур с пластмасовота глава преди време, а ? Щото не ти отърва, ама да взимате комисионни с Мъри можете нали, нямате равни в това. Помни, че ако след мача с Литекс нямаме шест точки от двата мача си пътник, Сашо бъди веднъж мъж, а не мастия какъвто си бил винаги и кажи защо с Мъри изпокарахте футболистите и на тренировките те не си говорят даже. Кажи защо е няма оная атмосфера в отбора, която я имаше преди около месец. Ще кажеш ли ? Не, няма да кажеш, защото не ти отърва, защото сам знаеш, че ти имаш повече вина, за това състояние на отбора, отколкото Мъри. Но нищо, бъди убеден, че си заминаваш наемник !
+2
 
 
Естествено, че сега играчите ще са виновни кой друг? Преди бяха съдиите, после терените, сега са играчите. А вие гениалните разбирачи с мъри човек живи да ви оплаче, все късмет си нямате. Като си почнал да говориш кажи нещо за комисионните които взимате с тренерчето от стратегическите трансфери които правите. Хайде вече достатъчно, живи и здрави да сте вземете си футболисчетата и дим да ви няма. То като ще падаме по добре да играем с юноши, поне те за една трета от сегашните заплати които се дават ще изорат терена и ще ни е кеф да ги гледаме.
+2
 
 
Саше, колкото и да го усукваш, няма ли победи срещу Пирин и Литекс, взимайте си партакешите и се изнасяйте барабар със Стоилов! Ще ви благодарим за положените усилия, но предпочитам някой канар и човек със сърце да мъчи отбора, отколкото хора, които ги интересуват само заплатите и премиите. Моето търпение се изчерпа. От тук нататък трябва само да биете, за да ми върнете доверието!
+3
 
 
Г-н Василев все още не се е произнесъл,видяхте с какъв замах действа,не го подценявайте.Няма кой да го баламосва,подобен човек с подобни успехи,не е баламурник.Приемете,че колкото и да се интересуваме и четем,все пак не сме толкова близо до клуба.Не знаем какво става в съблекалнята,кой как се държи,не знаем кой как се представя на тренировка,като човек,като отношение,колегиалност.Това,че гледаме по един мач на седмица,не значи,че тези хора не се виждат и преценяват всеки ден.Уважавам мнението на всеки написал коментар,прави сте,но е ясно,че промените ще са зимата.Нека до тогава не пречим на клуба,може да затънем,но може и да изплуваме.Най-важното е да защитим честта и достойнството на клуба,да запазим доброто си имете ,като фенове!Всичко друго е променлива величина ,и рано или късно ще се промени.
+2
 
 
Сашо къде го видя този силен БОТЕВ и кой са тези отбори който се съобразяват с нас че нещо аз не ги виждам куцо и сакато си ни биха като пичове ти си седнал пак локуми да разтягаш .Мъри стана треньор когато цялата партия и държава бяха зад Левски и Сираков дърпаше конците а когато трябваше да се доказва сам го видяхме и в Ловеч и в националния отбор-че те заради неговия правилен футбол националите играха пред празни трибуни по негово време ако някой е забравил така че хващай те се за ръчичка и всичките вън щом при тези условия който ви се създадоха и ви се създават вие неможете да мотивирате играчи те си какво да очакваме тогава от вас
0
 
 
За Мърльо не знам, може да му дадете още някакъв шанс, но това говедо, което мисли само за собствения си г*з трябва да го изгоните с шутове...
+5
 
 
Срещат се двама началници-единия в оставка, другия приемникът му. Този, който е в оставка казва на приемника си:"Ето ти три плика, като ти стане тежко отвори първия, после втория и накрая третия". След време станало му тежко на новия началник отворил първия плик. Вътре пишело "оправдай се с бившия началник", след време пак му станало тежко и отворил втория:"Вътре пишело Оправдай се с подчинените си. След време му се наложило да отвори и третия плик, вътре било написано:"Подготви три плика!"
+3
 
 
Въпреки голямото недоволство сред феновете, на този етап постът на треньора Станимир Стоилов е бетониран. Той заедно със спортния директор Александър Александров-Кривия ще дава обяснения в четвъртък в София пред собственика на клуба Цветан Василев. На него ще бъдат обсъдени мерки за изход от кризата.При провал утре при гостуването на последния в класирането Пирин Гоце Делчев няма да е изключено, да се стигне и до освобождаването на ИГРАЧИ. Сред тези, които засега не оправдават доверието, са Елведин Джинич, Луис Педро, Станислав Костов и Костадин Дяков. КОЙ ЗНАЙ КАКВО ПАК ЩЕ ЛЪЖАТ И БАЛАМОСВАТ ЦВ. ВАСИЛЕВ. ВЕЧЕ НАМЕРИХА ВИНОВНИ.
0
 
 
Саше защо някой да те чака да стъпиш на криво като ти цял живот вървиш на криво?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: