ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Жестоки санкции за "жълто-черните"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:15 / 28.10.2013Коментари (61)8634
© Bulphoto
Ръководството на Ботев (Пд) обмисля да санкционира футболистите с една месечна заплата за незадоволителното представяне в последните срещи от първенството. Досега играчите на Станимир Стоилов минаваха покрай капките, но според шефовете солените санкции са наложителни. Има вероятност при добро представяне в предстоящия мач с Пирин (ГД) санкциите да бъдат по-малки, но те ще бъдат около 50% от заплатите на футболистите.

В събота привечер пък бултрасите решиха да причакат автобуса с футболистите на клубната база в Коматево. След бездушната игра на "канарчетата" запалянковците искаха обяснение от подопечните на Станимир Стоилов. За щастие на играчите рейсът ги остави на стадион "Христо Ботев", което размина разправиите. Мъри ще решава проблемите с пускането в стартовите 11 на Иван Цветков. Независимо от недоброто функционално състояние на Цветков Стоилов ще рискува, тъй като завършващият пас куца в играта на пловдивчани.

Източник: в. "Меридиан мач"

Още по темата: общо новини по темата: 13
31.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Интересно, значи според ръководството футболистите, а не треньорите и СТД са виновни за селекцията, контузиите, стартовия състав, смените, тактиката и за бездушната игра. То по тази логика да вземат да обвинят за виновни публиката, домакина Чакърчето или пък Танчето касиерката.
+3
 
 
Има доста играчи които спъват отбора - Педро,Сърмов,Домо,Дяков,Костов,Галчев е добър,но с тези фалове няма да прокопса,а и без Тошко играта още повече се усложнява,Минев без коментар...
+3
 
 
вината е на всички,и трябва да си понесат наказанието!!
+16
 
 
Не знам кой е крив и кой е прав,в каго е вината,но не може да се играе така безхаберно и без сърце-нека да паднат,но да играят.Не може ние да ги подкрепяме навсякъде, а те да се легавят и да си взимат големите заплаткиа не можем да вземем един мач навън.Аз предлагам докато не вземат три поредни победи извън Пловдив,да спрем с нашта подкреба навън,да видят какво е да играеш без публика.Не може ние да бием път ,да отделяме средства за да гледаме любимия ни отбор,а да се връщаме винаги изнервени и с псувни и то не толкова от загубата,а от това ,че няма сърцати футболисти,пък и треньор.Искат се спешни мерки и то веднага-на всички нива.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
Обувките на Мъри сочат към Герена още след освобождаването на Йоканович. От тогава започнаха "изненадите" в Ботев. Говеждата кръв вода не става. Няма к'во да се заблуждаваме.
+9
 
 
когато отбора бие най-велик е треньора.когато отбора пада виновни са всички други , но не и треньора????? ВРЕМЕ Е ВСЕКИ ДА СИ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТА !!!!!! А КРИВИЯ ДА НЕ СЕ ОБАЖДА ЗАЩОТО ТОЙ ИЗОБЩО НЕ ПЕЕ В ХОРА !!!!!!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+6
 
 
АВЕ МЪЛЧАХ,МЪЛЧАХ,НО ВЕЧЕ МИ ПИСНА!ДАДОХМЕ ПО ТРИ ТОЧКИ НА ШОПИТЕ ЗА ДА СЕ ИЗМЪКНАТ ОТ КАЛТА!СЕГА СМЕ КВИТ!ОТ ТУК НА СЕТНЕ САМО ПОБЕДИ НИ ЧАКАТ И НЯКОЕ "БОЕВО РЕМИ"!ИМА МНОГО МАЧОВЕ,ИМАМЕ И ДЛЪЖНИЦИ ВЕЧЕ!УСПОКОЙТЕ СЕ И МИСЛЕТЕ ТРЕЗВО!ЗАПЛАТИ ДАЛИ ЩЕ ИМ ВЗЕМАТ НИКОЙ НЯМА ДА РАЗБЕРЕ!ИСТИНА Е,ЧЕ НЕ СТОИМ ДОБРЕ БЕЗ ТОШКО И ВАНКАТА,ИСТИНА Е,ЧЕ ВАНДЕР ГУБИ ФОРМА СТОЕЙКИ НА ПЕЙКАТА (КАРИОКАТА МЕЖДУ ДРУГОТО Е БОРБЕН,НЕСТАНДАРТЕН,НАДЪХВА ОТБОРА И НАС ФЕНОВЕТЕ,НО ЗНАЕТЕ,ЧЕ НА ШАРЕНИЯ ПЕТЕЛ ПЪРВИ МУ РЕЖАТ ГЛАВАТА...)МИСЛЯ,ЧЕ ВЕЧЕ СМЕ НА ЧИСТО С ТЪНКИТЕ СМЕТКИ И НИ ЧАКАТ ДОБРИ МОМЕНТИ!!!! АЙЙЙЙЙ КАНАРИИИИИ.....
+21
 
 
Какво са виновни футболистите?Кой извади Вандер от форма?Кой доведе и налага куците коне Луис,Домовчийски и Сърмов?Кой остави Тошко да го наритат при спечелен мач?Кой прави супер неадекватни смени?
+12
 
 
Мъри, ако четеш какво пишем тук, дай знак ....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Това се казва увереност! "Канарчетата" празнуваха с тениски за финала
Щастливият Керкез: Заслужихме финала! Благодаря на хората!
"Жълто-черна" еуфория! Ботев е на финал!
По минути: Ботев 2:0 ЦСКА-София
Разкриха голямата изненада за феновете на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: