ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Станимир Стоилов: Искам пределна мотивация в Гоце Делчев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:19 / 29.10.2013Коментари (56)4855
© Plovdiv24.bg
Наставникът на Ботев Станимир Стоилов сподели накратко очакванията си за третото поредно гостуване на "жълто-черните" в първенството, този път в Гоце Делчев, срещу местния Пирин.

"Заминаваме за Гоце Делчев след две поредни грешни стъпки, които направихме. Очаква ни сериозен сблъсък срещу отбор, който се бори за мястото си в групата и ще даде всичко от себе си, за да печели точки. Забелязва се подобрение в играта и представянето на Пирин в последните мачове, така че със сигурност ще ни бъде трудно. Нашият отбор трябва да влезе пределно мотивиран и концентриран в този мач, както и да подобри значително представянето си. Ако го направим, можем да разчитаме на успех в Гоце Делчев", коментира Стоилов пред клубния сайт на тима.

Още по темата: общо новини по темата: 13
31.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
30.10.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кауня, лапа на голямата копаня и ни замазва очите със сладки приказки, а всъщност никаква игра не показват посредствените му футболисти които докара, да не говорим за щаба му, оня Цанко ще го шамаросам при първи удобен случаи, сега плюе с/у нас феновете, все едно ние сме виновни, че футболистите му не играят, ама още не съм забравил какви ги бръщолевеше след мача на Беркут.....Да е*а и наемниците, до кога ще ги търпим??? Аз вече не ходя на стадиона, че трябва да се сбия с някои Мърофони..питам, къде са ни юношите, къде са нашите момчета..??? Обвързани с професионални договори с Раковски, за да не могат да играят за Ботев през сезон, иначе сърмов,Педро,Домо и сие..излитат !
-1
 
 
някои наши фенове не могат да губят и да си свалят очилата, затова няма скоро да станем шампиони
+3
 
 
Ако го направим, можем да разчитаме на успех в Гоце Делчев", коментира Стоилов ами ако не го направите по добре не се прибирайте и е крайно време да разберете какво значи да носиш фланелка на Ботев
+2
 
 
5 поредни задължителни победи-или вън Мъри-този резил и полягане на говедата не можем лесно да забравим и простим
+8
 
 
Мъри,такива отбори трябва единствено да се питаме с колко ще ги бием,а не да казваш,че имат подобрение в играта през последните мачове.А че играчите са спрели да го слушат си е виновен единствено и само той,не може постоянно да лансира едни играчи за сметка на други по можещи,и да иска да има респект към него,а загубил ли го е веднъж връщане назад няма, просто не виждам как може да мотивира играчите за напред при положение,че не го уважават.Определено Мъри е един от малкото добри стратези в България,но за си и добър треньор,трябва да умееш да държиш под контрол нещата и извън терена,а точно там му е слабото място,в Левски тези неща му ги оправеше Сираков,и затова постигнаха много,а тука Кривия не знам за какъв чеп е,но като вижда,че не вървят нещата трябваше да се намеси,и то с твърда ръка,че сега и на него му се клати стола.
+6
 
 
ботев 80те бе много велик отбор , ако не бе комунизма наи малко 5 титли
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
Ако аз съм Мъри и четя тези коментари, на секундата се махам!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Това се казва увереност! "Канарчетата" празнуваха с тениски за финала
Щастливият Керкез: Заслужихме финала! Благодаря на хората!
"Жълто-черна" еуфория! Ботев е на финал!
По минути: Ботев 2:0 ЦСКА-София
Разкриха голямата изненада за феновете на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: