ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нов огромен фенски залп срещу Крушарски
Автор: Стойчо Генов 10:21 / 09.06.2024Коментари (17)10302
© Plovdiv24.bg
Фенове на Локомотив Пловдив отправиха нов огромен залп срещу собственика на клуба Христо Крушарски. След като "Организация Трибуна Спортклуб" излезе вчера с гневна позиция, тя бе подкрепена от фракцията Plovdiv's Finest.

Последва обаче нова подобна гневна позиция, под която се подписаха още 5 "черно-бели" фракции - Бригада Пловдив, East Club Plovdiv, Фенклуб "Гарата“, World wide locos и Бесите от Лаута.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на въпросните 5 фракции:

Г-н Крушарски, обещанията Ви струват шепа дребни монети

Среща след среща и наговорени поредните обещания, които имат 0 покритие. Никой не Ви обвинява за липсата на финанси, напротив, винаги сме искали да помагаме в най-различни кампании, които са за любимия отбор, обаче обещанието, че ще се спре с абсурдните интервюта струва точно 0 лв., а 20 дни по-късно удобно сте забравили какво сте казали.

Писна ни да слушаме как някой друг е виновен, то не бяха интриги на гърба на Мартин Камбуров, Илиан Илиев, Б.А., Александър Томаш и тн… Всеки, който се опита да работи, бива оплют и се търси вината в него. Дума обаче не се казва за липсата на всякакъв професионализъм в лицата ръководещи клуба ни, в това число и собственика. Все някой друг е виновен, а поемането на отговорност стига до това да се заклейми поредния човек.

Като собственик на един от най-обичаните отбори, недоумяваме как за толкова време не попихте малко от цялата културна общност определяща се с Локомотив. Поведението Ви тотално не съответства с идеалите, които сме бранили през годините. Живеете под камък, ако вярвате, че няма брожения срещу цялостното поведение на клуба, дебело подчертаваме, че не става дума за спортни успехи.

Няма нормален фен на Локомотив, който да харесва управлението на отбора. Време е да спрете да живеете в заблуда!

Бригада Пловдив & East Club Plovdiv & Фенклуб "Гарата“ & World wide locos & Бесите от Лаута
Още по темата: общо новини по темата: 115
25.07.2024
24.07.2024
23.07.2024
22.07.2024
22.07.2024
22.07.2024
предишна страница [ 1/20 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Крушарски е собственик на отбор от малцинствата и като такъв се справя доста добре. Но манго не разбира, манго си мисли, че са велик отбор. Крушарски направи стадион,посещават го има няма 300-500 брикета. Най-смешното е, че лилавите си мислят, че могат да се е*ават с г-н Крушарски и ще лапат мекия както техните родини на скобелева майка.
+1
 
 
Да не забравяме, че ни нарече и БАДНА ГЕЙОВЕ! Абсолютен класик!
-1
 
 
Оставете човека да работи като няма градушка какво искате,???
+1
 
 
Долу ръцете от Крушарски. Оставете човека да работи.
+1
 
 
Наборе, колко ще търпиш тия неблагодарници да опитват да дават наклон на оная ти работа? Както каза преди, май е време да ги за*баваш... Като би жълтите и като печели купи, беше хубав. Сега - махай се. Къде е сега Стикса да те възхвалява? Сигурно още не е прибрал козите и не е полял доматите селяндурина прост... Ооо, няма да се появи, статията не е за жълтите, а той само там се подвизава шизофреника...
на 09.06.2024 г.
+1
 
 
Дълбок поклон на Крушарски,за това което е направил и прави за Локо!Малко са футболните президенти,които следят всичко в клубовете им,и посещават мачовете им навън и в домакинствата.Какви легенди унижава-Марто който избяга и напусна отбора преди важен мач,или Томаш, който винаги недоволстваше от отбора.За напусналите играчи? По света е така-договор за две- три години и нов отбор. Крушарски е бизнесмен,знае че пари лесно не се вадят и не трябва да се пилеят напразно.Спомняте ли си колко спорта в Локо спонсорира, а като родолюбец държи да се развиват и налагат родни футболисти.Спомняте ли си колко купи и славни победи постигнахме при Крушарски,за което всички се гордеем.За тези които го плюят,да си бръкнат в джоба и да изкарат по няколко десетки хилядарки и помогнат на отбора.Ако не да си..... Скандали и "подводни течения" в Локото не ни трябват. Вижте колко отбора пострадаха и се ликвидираха от многогласия в ръководствата и дразги между фенове и президентите.
+1
 
 
През Задната вратичка влезнахте в А група, и през нея ще излезнете! Съдбата не прощава!
-4
 
 
Крушарски е типичен селски тарикат на хранилка на държавни поръчки. Получава ги, защото уж “издържа” Локо Пловдив. Фактите са, че от 25-30 мил “подарени” на година бюджетира едва 7-8% от тях в Пловдив. Пропагандата и лъжите му са по познатата схема на Венци Стефанов (който точи Община София 30 години вече). Този паразит Крушарски е срам за клуба ни. Унижава легенди и продава под масата таланти. Вън от Пловдив, жалък кърлеж
+3
 
 
Лъвът и лайнарките. Вървял лъвът в саваната зелена Пристъпвал гордо той с изпъчени гърди По дире му се влачели хиени След тях летял рояк мухи. Вървял лъвът, назад и не поглеждал Той жертва търсел да си подбере. Хиените го следвали с надежда Мухите чакали пък да се изсере. Така е във природата от памти века Едни ловуват волно и на свобода А други, мърша търсят за да им е леко Пък трети валят се в лайна!
+6
 
 
Г-н Крушарски,тези нещастници не са дали стотинка за Локомотив. Вие сте изключително великодушен към тези отрепки. Хайде покажете им на какво сте способен. Върнете ги в първи клас и ги зарежете. Оставете ги на Вълчо Атанасов. Той е най големия локомотивец.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Минимална преднина на Локо в дербито, ето всички шампионатни мачове досега
Фенклубът на Локо: В 19:00 ще залеем цял Пловдив! Всички като един! Всички в бяло!
Голям фен на Локо за изказването на Лилчо Арсов: Много ниско ниво, а възпитава деца
Димитър Илиев: Ботев изглеждат добре, на гребена на вълната са, но няма по-удобен момент да ги приземим
Фенове ще редят седалките на Спортклуб, ето как ще изглежда трибуната
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: