ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Треньорът на Несебър: Ние сме най-силният отбор! Можеше вече да няма интрига
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:05 / 12.12.2023Коментари (0)1604
©
Старши треньорът на Несебър - Николай Жечев, даде интервю пред клубния сайт след края на есенния дял от сезона в Югоизточната Трета лига.

-Господин Жечев, оценката ви за есенния дял от сезона, какво успяхте да изпълните и за какво не ви стигна времето или силите?

–Доста работа свършихме за тези няколко месеца. А самото класиране показва, че сме работили правилно, след като сме на първо място, разбира се, с равни точки със Спартак Пловдив. Съвсем заслужено сме на първо място в нашата група, защото сме най-силният отбор! А какво не успяхме да направим?! Не успяхме да вкараме повече от създадените голови положения. Ако бяхме го направили, може би интригата щеше да е приключила още сега… на полусезона. Футболистите тренираха добре още от лятната подготовка, след това и по време на сезона. Играха добре, бяхме постоянни, което е много важно. Имахме и добър колектив, с който постигнахме тези резултати. Горд съм с тези момчета и с нашия отбор, поздравявам всички за вложените усилия.

-В един момент имахте и леко колебание в резултатите. Тогава притеснихте ли се, или бяхте наясно за потенциала и силата на отбора ви?

-Знаех, че момчетата са добре подготвени. Няколко пъти вече казвам, че второто полувреме в Съединение бяхме надиграни. Не искам да звучи като оправдание, но тогава имаше умора, защото в продължение на около един месец играхме цикъл сряда/събота. Явно не ни стигнаха силите.

-Как оценявате конкуренцията на останалите ви съперници?

-Изиграхме доста силни мачове и всички отбори срещу нас се представиха добре. В доста от мачовете бяхме затруднени, въпреки че някои тимове се намираха на доста по-задно класиране. Да, може да спечелихме убедително, но на терена не ни беше лесно.

-Бихте ли отличили някой от отбора ви?

-Искам да отлича абсолютно всички! Младите момчета играха на добро ниво и показаха израстване.

-Запазвате ли наличните футболисти и ще има ли нови попълнения?

-Засега запазваме ядрото на отбора. Разбира се, ако има проявен интерес към наши футболисти, ще го дискутираме с ръководството. Както и в посока евентуално да привлечем още няколко млади момчета.

-Не трябва да забравяме, че имахме и няколко отсъстващи по време на шампионата.

-И те са част от гръбнака на отбора. Михаил Георгиев се контузи рано, а той е доста опитен. Липсваха ни Кристиян Парашкевов, както и вратарят Пламен Колев. Ако през втория полусезон всичко е нормално, те ще засилят конкуренцията в тима и ще разполагам с доста по-широк състав. Много се надявам, а и мисля, че трайно контузените момчета, ще се върнат за старта на зимната подготовка.

-На какво ще наблегнете по време на подготовката?

-Искам да подобрим кондиционното си състояние, защото очаквам още по-труден втори полусезон. Има още върху какво да работим тактически и се надявам с предстоящите контроли да натрупаме още игрова практика.

-Каква е целта ви през пролетта?

-Единственото, което искам, е момчетата да бъдат здрави. Ако това е така, не се съмнявам, че ние пак ще завършим на първо място. Познавам отбора, познавам футболистите, познавам и президента Недялко Москов, който ще ни осигури отлични условия за подготовка и за работа по време на втората част от първенството. Така че, ако сме здрави, нямам съмнение в силата на нашия отбор?

-Какво пожелавате на отбора и феновете?

-На момчетата, на ръководството и на феновете пожелавам весели празници. Да бъдат здрави и през новата година да има повече усмивки.
Още по темата: общо новини по темата: 769
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024
предишна страница [ 1/129 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Следващият съперник принуди Спартак да смени стадиона
Шефът на Несебър: Съдията помагаше на Спартак, беше дошъл да ни заколи!
Драма край морето! Спартак падна от Несебър в шоу с 5 гола
Съдия от Хасково свири мача на сезона за Спартак
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: