ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Окончателно - БФС извади Ботев от "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:34 / 24.02.2010Коментари (460)26461
© Plovdiv24.bg
На днешното заседание на БФС с участието на Спортно-техническата и Дисциплинарната комисии Ботев Пловдив бе изваден от "А" група, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Причината е неизплатени такси и глоби към БФС в големи размери, както и недостатъчния брой картотекирани футболисти. В тима останаха едва няколко играча, а всички останали - над 20 души, разтрогнаха по вина на клуба заради неизплатени заплати. Така клуба няма достатъчно играчи да провежда мачове и да участва в шампионата. Глобите към БФС са за картони на футболисти, хвърляни предмети от публиката, както и разноски по казуса между Ботев и БФС в Лозана за Георги Христов. "Това е първата голяма крачка към окончателното отстраняване на Христолов от Ботев", отдъхват си феновете на тима.

От актива на Ботев се отнемат шест точки според решение на Дисциплинарната комисия, съобщиха официално от БФС. 3 точки се отнемат заради неизплатени обезщетения за съборената от феновете ограда в Самоков преди години. Още 3 точки се отнемат и за неизплатени компенсации за понесени съдебни разходи по Решение на Спортния арбитражен съд в Лозана по делото за Христолов. До края на сезона тимът ще губи всичките си мачове служебно с 0:3. Дали Ботев ще отпадне в "Б" група или ще бъде изхвърлен във "В" група ще се решава чак през лятото, съобщи юристът на Спортно-техническата комисия.
Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
защо се поведохте по акъла на оня БЕЗДАРЕН КОПЕЛДАК РЕЗОН-ето докъде ви докара смотаното псевдо фенче на ботев.в неделя ще гледа локомотив и цска на живо,а вие ще го духате,вместо той да го духа
-2
 
 
/БЮРЕКОВ 1912/ ЗАЩО ДОПУСНАХТЕ ПЕПСИ ПОДЛОГИТЕ НА БЮРЕКОВ ДА СЕ ИЗГАВРАТ С ВАС !
0
 
 
Истината е една - жалко за пловдивския футбол.Ботев,Локо,Марица,Спартак -всички са трагични.Сега шопите са най-щастливи.Дано скоро всичко се оправи.
-1
 
 
Изпрати SMS С ТЕКСКТ - НОВ БАРДАК НА НОМЕР 1912
-1
 
 
Сега всички с по едно канче и на главната или в мола
-1
 
 
ЦЯЛУТУ БУЛТРАС ЩИ СИ РАДВАМИ НОГУ НА НОВУТУ УТБОР /БЮРЕКОВ 1912/ ЗАЩО ДОПУСНАХТЕ ПОДЛОГИТЕ НА БЮРЕКОВ ДА СЕ ИЗГАВРАТ С ВАС !
-1
 
 
НЕ РАЗБИРАМ ,КАК ХИЛЯДИТЕ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ НА БОТЕВ ДОПУСНАХА ШЕПА ТЪПИ НАРКОМАНЧЕТА ДА РЕШАТ СЪДБАТА НА ТОЗИ СЛАВЕН ОТБОР.
-2
 
 
айде сега да обиясните кой е тоя новия ботев ??? кой ще го създаде и кой ще го издяря и кой ще играе в него ??? ония с рокерията където вика на салермо че ще го довяр6ил ли ?? или оная селска глава от клипчето с 2 обици и шапка пялен клушарр !! някои от тези ли ще направят нов отбор ???
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 25.02.2010 г.
0
 
 
е*ати чата дет прайте,лудница! :Д:Д:Д Бива коментари,ама и ваще и наще се усират на моменти!
В Правителствен авиоотряд 28 съм!
на 25.02.2010 г.
+2
 
 
Не е лошо,че ни изхвърлят във "Б" група.Има вероятност новия отбор да стартира от там и ще е много по-лесно да се влезе в "А" група после.На грацкия съперник,ще им пожелая да се видим догодина и да играем пак дерби.Мисля,че нещата ще се подредят както трябва.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петима от ЦСКА-София висят за мача с Ботев
Двама от големите герои на Ботев се срещат с фенове
Митко Тонев качи снимка от мач с Локо и написа: КрумовАД!
Ботев поправи трансферна грешка и записа нов клубен рекорд
БФС обяви програмата! Пусна два мача на Ботев и един на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: