ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Италианската група си заминава в петък, отказаха се от Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:07 / 24.02.2010Коментари (37)6968
© Plovdiv24.bg
Италианската група, която Франческо Салерно довече вчера по тъмно в Пловдив, ще си замине обратно за Италия в петък, научи Plovdiv24.bg. Футболистите и щаба твърдят, че са си запазили билети за полет в петък. По техните думи вече са се отказали от това да играят за Ботев в шампионата и ще останат още няколко дни в хотела в Брестник само, защото не са успели да си уредят по-рано самолетни билети. Франческо Салерно също изостави групата и не се е появявал от снощи, когато след срещата с феновете заяви, че повече не иска да се занимава с Ботев. И вчера той не е показал никакви документи, а само поредните празни обещания, на които феновете му отговорили да се маха от Пловдив.

Днес се очаква БФС да вземе решение дали Ботев ще продължи участието си в шампионата. Първият двубой на тима е домакинство в събота с Левски. Тимът обаче няма нито футболисти, нито стадион, нито треньор, след като всички отрязаха Салерно и Христолов. Най-вероятно футболният съюз ще вземе решение Ботев да бъде изхвърлен от групата, но официално решение все още не е взето, въпреки публикациите по някои медии.
Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ся някой от онеа нарокманчета поне да кажат колко пари взеха от снощи ? 400 ПРОДАЖНИКА !!!
0
 
 
Как ще уредят билети, коя авиокомпания ще качи тоя шопар Салерно - та нали самолета ще падне!
0
 
 
На кой му пука за тея клошари???Чао бамбини!!!!
0
 
 
простите папагали свършиха работата на някой с интерес,след 2-3години като си направи далаверката за МОЛ Ботев,ще видя тогава кой ще им е виновен.Бай Ганчова работа в жълто.
0
 
 
Не мога да разбера само едно.Зашто повярвахте на тия които дадоха на4алото на вси4ко това Оште през 2000годл
+3
 
 
Аааа гледахте ли видеото.В кръчмата дебелия им обяснява ква е ситуацията, те се хванали 10 алкохолика, и го нареждат, тотална излагация, никва дипломация, никакъв такт наобщуване, напоркали се и се правят на загрижени. Абе папагали, че сте прости и найвни, вече стана ясно в световен мащаб, ама това вашето вече граничи с мазохизъм. За дебелака не е ясно какъв е, дали има пари или не, ама за вашите т.наречени тартори, и от Италия си личи, че защитават нечии интереси. Сега ще се радвате на МОЛ вместо на стадион като доиде маиката св.ня, и е.е майката на така наречения Ви отбор.
+2
 
 
еkcтра.Победата над Ботев Гълъбово ще е страхотен подарък за 100 годишнината ни.евала на 20 тъпанара които изразиха мнение за около 200 000 фена на великият БОТЕВ
0
 
 
Хахаха сетиха се! Без пари футбол неможе да се прави. Така че ходете си в Италия и ни оставете да се оправяме ние си.
+1
 
 
Искам само да питам - работа ли ви е да плюнкате тримата от Локото първи в темата? Не мога да ви разбера - и вие си имате проблеми - стига в нашите се месете!
+1
 
 
Съчуствам на нормалните ботевисти, че търпят срама от "феновете" на отбора, който обичат. Във всяка агитка има малоумници. Но тези наистина обезмислят името на клуба. Заслужават си съдбата ! Пелтечещи алкохолни едноклетъчни - позор за нормалните фенове на Ботев е да се квичи за всичко без да има реална алтернатива! Лично аз искам да има силен пловдивски футбол и да се решава на терена /КОЙ-КАКВО/, а не от кретени като Топалова, Христолов, Бюреков и подобни близачи - да има истински СПОРТ в Пловдив ! Локо Пловдив ЗАВИНАГИ !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: