ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От БФС: Ботев изпада в "Б" група, лятото решаваме къде ще играе догодина
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:52 / 24.02.2010Коментари (41)6595
© Plovdiv24.bg
БФС публикува официалното решение за изваждането на Ботев Пловдив от "А" група. Основната причина е, че собственикът на тима не гарантира нормалното завършване на сезона на отбора в групата. По силата на член 6, точка 8, буква „а" от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС, през следващия сезон ще се състезава в „Б" ФГ. Както по-рано Plovdiv24.bg съобщи, на специална пресконференция след вземането на решението от БФС уточниха, че бъдещето на Ботев ще се реши след края на сезона. През лятото преди началото на сезон 2010/11 ще се вземе решение дали "канарчетата" покриват лицензите и имат възможност да участват в "Б" група или ще бъдат извадени и във "В" група. Едва ли след спирането на участието в групата на отбора Христолов ще се трогне и ще започне да изплаща дължимите вноски, заплати на футболсити и др. и по този начин няма да има достатъчно картотекирани играчи и за да започне сезона в "Б" група.
Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Малоумието на врещящите алкохолици доведе само до това Христолов да запази професионалния лиценз на клуба в Б група. По този начин му е много по-евтино да продължи кретенизма си. Който мисир е щастлив от това да се обади на селската лудница да го приберат !
+1
 
 
христо бонев : "половината фенове на локомотив са от малцинствата" ..... ако някой буфер не е съгласен със свинаря да отиде и да се разберат... на нас ботевистите няма какво да ни се пените
0
 
 
НИЩО ОБЩО НЯМАТЕ С ПОЕТА РЕВОЛЮЦИОНЕР! СКРИТИ ЗАД ИМЕТО НА БОТЕВ ЦИГАНИТЕ ПАК СТЕ СИ ЦИГАНИ. ОТ ЗАЯДЛИВОТО, СМРАДЛИВО И КОМПЛЕКСИРАНО, ЖЪЛТУРСКО СЪЩЕСТВО ПО-НИЗШЕ НЯМА! ДОЙДЕ ВИДОВДЕН, ЦИГАНИ ЖЪЛТУРСКИ!!!
+3
 
 
Сбогом канари, ще ви чакаме един ден да се завърнете по-силни от всякога! Сега като сте в Б група Бате Митко оства ли???
+1
 
 
пълен бойкот на скапания национален отбор..100 процента анти бфс..не защото ни изкараха..а защото те са враг на футбола в бг..
0
 
 
Митко както се казва айде дано. Само да те поправя малко стадиона винаги се е пълнил освен за няколко мача, когато трябваше да се покаже отношение към усилията на на Митьо да прави добрини. Дано скоро отново имаме отбор на мачовете на който да се пълни пак стадиона. Ама за да стане това иска работа както се казва. Лошото е че поне досега нашите хора с възможности /не само финансови/ не казват, че нещо ще предприемат. Дано поне в това оношение имаме скоро новини. Айде лекан всички.
+1
 
 
Поздравявам всички със Само "Ботев-Пд".Разберете,трябваше колелото отдавна да се завърти.за да се види че нещо става,макар и в този вариант.Не се отчайвайте.Всичко си идва на мястото.Сега вече старата слава започва да се връща,бъдете търпеливи и умни.Видя се че на Салерно номерата не можаха да му минат и така ще бъде с всички които постъпват по-този начин.Сега стадиона пак ще се пълни,не се притеснявайте защото вече ще имаме някаква цел за постигане,а целта както знаете оправдава средствата.Само "Ботев-Пд"...на който не му харесва този поздрав да не влиза в този сайт на културни,уважавани и верни привърженици на клуба който има щастието да се нарича на името на един Голям Българин-БОТЕВ и който плюе и ругае клуба,все едно че плюе по-това свято име.Не забравяйте,че сме Българи преди всичко.По добре пюйте мен но не и това свято име и легенда каквато е Хр.Ботев.
0
 
 
Резоне не се бъзикай със сериозни неща да знаеш, аз пък съм 72-ри набор и ако е такава тайна та не го обнародваш във форума драсни ми тогава на бележка кой къде и кога ще организира. Че да ида и да участвам и аз със скромните си възможности. Сериозно говоря.
0
 
 
Тази нощ ще заспя доволен. Най-после дочакахме да стане първата крачка към възраждането на Ботев! Лека нощ, форумци!
+1
 
 
Прекрасно! Христолът заминава на кино! Свободен Ботев ще си имаме! И от Б група догодина без разни клоуни като Селския или Салерно! Без Бабереков или Боби, или Христо Андреев! Слава на Бога! Поне името си опазихме и не се поддадохме на мошениците тарикати!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Нападател на Ботев изгоря за един мач
Румънци си спомниха за Неделев в Бундеслигата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: