ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Брици: Останахме излъгани, свалям шапка пред феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:20 / 24.02.2010Коментари (40)9046
© Plovdiv24.bg
"Не съм виждал подобно нещо и такава любов. Дано Ботев се възроди. Съжалявам, че няма да мога да играя повече за вас, но това което правите сега е най-правилното решение. Ние, както и българските футболисти останахме излъгани и очаквахме друго при пристигането си вчера. Поздравяваме всички за успеха ви. Утре летим за Рим. CIAO!", това заяви пред фен сайта на Ботев bultras.com Максимилиано Брици - един от футболистите, които бяха разкарвани напразно от Италия до България заради Франческо Салерно. Брици дори иззе функциите от пълничкия италианец на финансов благодетел през есента, като плати един от лагерите на тима.

Футболистите, които нямат никаква вина за случващото се си стегнаха багажа и утре си заминават с директни полети посока Италия. Брици благодари на всички фенове на Ботев за миговете в отбора и заяви, че им сваля шапка за нестихващия ентусиазъм.

Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Малоумието на врещящите алкохолици доведе само до това Христолов да запази професионалния лиценз на клуба в Б група. По този начин му е много по-евтино да продължи кретенизма си. Който мисир е щастлив от това да се обади на селската лудница да го приберат !
+1
 
 
Ние пак ще се върнем на върха.Брици,благодарим ти. От стар много стар фен
+1
 
 
Когато освободим Ботев всички италианци преминали през отбора са добре дошли. Жертви на Митьо сме не само ние но и те.
+1
 
 
Поздравления мом4ета!!!Това беше правилният път за остраняването на изрода-Селския!!!УСПЕХ КАНАРИ!!!СКОРО ЩЕ ВИ ВИДИМ ОТНОВО В "А"ГРУПА.ЗА ВИНАГИ С ВАС!!!БОТЕВ FOREVER!!!!
+2
 
 
Жалко наистина, че нямахме късмет тези момчета да играят за нас, да има нормални условия, да останат тук, да се обиграят и да ни радват. Имаше хляб в тях, нищо че дойдоха от аматьорските дивизии. Успех на Брици и останалите, няма да ви забравим.Даже и Буферите няма да ви забравят.
-1
 
 
Благодарение на 60 платени артисти снощи вече няма Ботев!Ходете да лижете Боби димитров -легендата и Лилчо!Във В група !!! Смотаняци -3!!! жАЛКО ЗА ФУТБОЛА и За Ботеб!!
+6
 
 
Ние пак ще се върнем на върха - 100 години КРАСОТА, ВЯРА, БОРБА !!!
+5
 
 
Брици,благодарим ти и ние за добрите мачове които изнесохте! Оставате в историята вие с Морини,Карлет,Бриньоли,Тинаци и компания! Успех на всички!
0
 
 
БОТЕВ 1912-2010 С помощта на един тъп селянин и още по тъпа тълпа лумпени наричаща се "фенове" БСФС ликвидира най стария клуб в българия АМИН !!! всичко останало са приказки на болни мозаци.
+1
 
 
Всеки който се интересува какво ще се случи с отбора ни и всички "недоволни" Ботевисти нека следят инфото в сайта ни! Хора... това е ново начало! Нека бъдем заедно! Със Слаерно и Компания щяха да ни бахтът с по 5 гола на мач и щяхме да искараме до 2-рия кръг най-много! Хайде никой да не съжалява и да се обеденим за новото бъдеще!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: