ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев твърдо срещу Салерно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:44 / 22.02.2010Коментари (262)17637
© Plovdiv24.bg
След проведена в неделя среща, на която са присъствали около 70 фенове на Ботев за пореден път бе потвърдена позицията, че тимът, който Салерно ще се опита да пробута за Ботев няма да бъде допускан в Пловдив, съобщи официалният сайт на обединените фенове. "Жълто-черните" привърженици няма да подкрепят този тим, независимо къде играе. Възраждането на тима тепърва предстои, не искаме да гледаме нов цирк с италианци, заявяват от агитката. По информациите от Италия, групата чуждестранни футболисти която ще се представя за Ботев Пловдив, пристига в България утре. Чужденците обаче няма къде да отседнат, тъй като никой не приема без предплащане резервациите на Димитър Христолов, който обикаля хотели из региона, но е гонен отвсякъде.
Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на aekara
премахни филтъра

+1
 
 
вече ми писна , скрито покрито , бойо и еди кой си , стига стези тайни работи , видяхте какво стана с сдс когато петър стоянов и костов имаха 3 милиона зад гърба си осраха се , не става така , ботев пловдив му трябва собственик с много пари ,а не мички които се крият
-1
 
 
Замислих се кого мразя повече. Селяка и Салерно или безхарактерните мазохисти, които все чакат нещо, все прощават, забравят и сега пак тръпнат в очакване на мач на нещо, което е АД с мажоритарен собственик Димитър Христолов, а не Ботев? Със сигурност вече мразя повече мекотелите. Двамата мошеници поне имат цел, да глозгат кокали и да правят пари. А тези неориентирани същества са причината да има мошеници като двамата изроди. Без лапнишарани нямаше да има селски тарикати. Много искам да видя какво Христо Ботев щеше да каже на покорните и смачкани роби, кланящи се на новите душмани - селските бизнесмени. Приятно гледане на мача, еничари!
0
 
 
ОК, Салерно се отказва и не идва и к'во правим?! Кой какво ще прави, като е минало времето на приказването? БЮреков ли ще дава парите или Божо и Румен? Я вземете питайте за тези работи вместо да им вървите по гайдата? Човека по-долу е прав да пита "Къде бяха тея с парите последните 10 години?" На уста и аз имам да дам за любимия отбор, ама на джоб?!
-1
 
 
буфери , дано коко банкрутира д**ба вачта мама
0
 
 
Хубаво нещо са тези сметки да бием говедата. Приятно е желанието на всички пловдивчани. Но с такива мачове на селския катун от Италия няма да измием позора! Това не е Ботев. Това не е отборът на Пловдив, а частна циркова трупа на Салерно-Христолов, облякла екипите на нашия славен клуб! Не щем нищо чуждо. Искаме си нашия славен клуб и ще го имаме! С Христола и Салерно нямаме нищо общо. Да играят където си щат, да ги гледа който ще, но това не е пловдивски отбор! Повярвайте ми, скоро ще имаме истинския Ботев! Може от по-долна група да тръгнем, но ще си бъде наш, ботевски клуб, за ботевски сърца!
+2
 
 
говедата няма да ги бием , съдии други фактори , но може да бием монтана като гост , имаме две домакинства с сливен и черно море едното да спечелим другото равен и така , имаме възможност да се борим за а група
+3
 
 
Ботев има няколкостотин хиляди фена, не могат 100 човека да вземат решение да се закрие отбора! Като не ви се гледа - не идвайте на стадиона, правете новия отбор, пък като видим какво е направено, ще решим кой е по-истинския. Засега новият Ботев има само 1 футболист (Васко Василев уж бил обещал да играе) и един треньор, М. Бакалов, няма нищо друго. Освен това стария Ботев, ако има играчи като тези на есен, може и да остане в А група, което отваря много шансове за догодина. Алтернативата - във В група, без играчи и без нищо. Айде стига глупости! На Ботев мястото не му е във В група, който не е съгласен - да ходи да си прави отбор!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез срещу Дерменджиев: Кой има повече спечелени купи в кариерата си?
Тодор Неделев може да влезе в историята
Важна информация за феновете на Ботев, които ще посетят финала
Настъпи големият ден! Ще прегърне ли Ботев купата?
Георги Дерменджиев: Готови сме за финала! Няма фаворит, Ботев иска да се докаже пред феновете
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: