ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Италианските футболисти: Искаме да останем в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:41 / 14.12.2009Коментари (24)10804
© Plovdiv24.bg
"Искаме да останем в Ботев Пловдив, но при нормални условия за работа", около това мнение се обединиха италианските футболисти в клуба, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Те дадоха пресконференция, на която разясниха ситуацията в тима. Пред камерите застана Максимилиано Брици, който бе подкрепен още от Марко ди Паоло, Емануеле Морини, Фабио Тинаци, Ален Карлет, Лука Бриньоли, Даниел Ола и Себастиан Флорес. Същото мнение изрази и капитанът Иван Караманов, който говори от името на българските футболисти.

Те съобщиха, че са готови да подадат заявления и да разтрогнат с отбора, като вече са получили помощ от Асоциацията на българските футболисти. Всички футболисти обаче искат да останат в отбора. Целият отбор обаче - и българи, и чужденци, ще разтрогнат, ако в най-скоро време не се осъществи дългочаканата сделка.

Позицията на италианците изрази вторият капитан на тима Максимилиано Брици: "Преди всичко искаме да благодарим на града за гостоприемството през тези 4 месеца и най-вече на нашите фенове, които ни следваха навсякъде с голяма любов и страст и ни показаха наистина факта какво значи да играеш в Ботев. Чак сега имаме възможността и ние да говорим, и искаме да кажем нашето мнение как минаха тези 4 месеца. Работехме при определено недобри условия и през това време трябваше да се справяме с необикновени обстоятелства, понякога даже плащайки си от собствения джоб за да върви играта и отбора напред.

По медиите имаше статии, които изобщо не отговаряха на истината. Това, което най-много ни досади и ни подразни е, че ние сме тук поради заслугата на италианската федерация, която ни е изпратила и ни плаща, за да играем тук. Мога да изкажа благодарност на Асоциацията на българските футболисти, която ни помогна така, че в тези дни да имаме действително документи, уредени отвсякъде, за да можем да разчитаме на свободен трансфер след време. Ние определено това не го искаме, а се надяваме в съвсем кратко време ситуацията в Ботев да се разреши и основно чакаме позитивната новина.

Пазарът се отваря в началото на януари и се надяваме да стане ясно скоро какво ще се случи и да реагираме в началото на трансферния прозорец. Ако ще разтрогваме, ще го направим всички заедно и българи, и италианци.

През цялото това време ние общо сме взели 400 лева, българите са взели по 100 лева и то не всички. Слуховете, които се пускаха по вестниците, че ползваме фалшиви кредитни карти са неверни, картите са истински и имаше пари в тях. Имаме надежда, че ще стане сделка, но ние знаем това, което и вие знаете", каза Макс Брици.

"Дали имаме оферти от други отбори са си лични неща, но нашето желание определено е да останем в Ботев. Ако разтрогнем, Ботев ще остане без отбор - след нас, ще разтрогнат и българите и няма да има играчи в Ботев", завърши Брици.
Още по темата: общо новини по темата: 60
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
24.02.2010
23.02.2010
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ето какво значи клуб с история, име и верни привърженици. Макар и при липса на каквито и да е условия за професионален футбол, без да знаят дума от езика, без да им се плаща но тези събрани от кол и въже момчета обикнаха Ботев Пловдив. Нека им благодарим за усилията, старанието, желанието и най-вече търпението с което се раздадоха за отбора. А през новата година да си пожелаем Дядо Мраз да отнесе Селската Мастия чаак в Лапландия.
0
 
 
проблема е само , че тези италианци не искат и да плачтат старите задължения на ботев или по точно на христолов и за това чте вземат отбора от зоните догодина и за една година сме в б група , пак чте си говорим какво чте стане
0
 
 
ей буфери балъци , италианците са принудили митко христолов да подпиче договори с piccioni , малу и футболистите , батко ви митко има черно на бяло че трябва да плати на тези момчета всичките около 80 000 евро месечно или за 4 месеца митко дължи 320 000 евро на италианците и ако го осъдят , митко чте изгуби делото, но не е там работата , работата е че тези италианци чте вземат отбора без пари , мога да се хвана на бас с всеки , изчакайте и чте видите какво чте стане
0
 
 
Аве, велика снимка! :) Някой долу викаше, тия момчета що така гледат като пръднали. И като погледнеш снимката и тоя въпрос, голем смех батка. :) :)
-1
 
 
Щото много по-рано трябваше да се извади отбора от парвенството.ама много празни глави повярваха на Селския.Господи,прибери си го по-бързо,отърви ни от тази напаст!
0
 
 
Националната трагедия е вече факт и се казва Левски Сф,спокойно всички ще се самоизядат и тогава може би нещата ще започнат да се оправят,дано само да сме живи и здрави за да видим поредния сеир...иначе италианските футболисти играят добре и то при положение,че им харесва нощния живот в Пловдив,което означава,че ако си спазват режима перфектно то другото първенство сме шампиони и ако те са искренни трябва да го докажат,понеже обратния варинт е,че искат да останат именно заради този нощен живот,ако е така тежко и горко на новите собственици на отбора,ако изобщо се появят такива,но едва ли тъй като надали ще се намери някой умопобъркан да плаща чужди дългове...
0
 
 
Локомотивец съм,но трябва да призная,че Пичони и тези момчета излязоха по-пичове от много българи!!!!!
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 14.12.2009 г.
0
 
 
Тия като ги гледам ми мязат на някви невменяеми майна ! :Д:Д
0
 
 
еи мърши измитайте се от тука и отивайте да серете във вашите форуми анонимни тапаци
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: